Buszki Posted July 29, 2011 Author Posted July 29, 2011 Ty niedobra,tak mnie oszukiwać :mad:. Ale jest tak podobny,że na prawdę można się pomylić.I ten uśmiech po tatusiu :loveu:. Quote
Buszki Posted July 29, 2011 Author Posted July 29, 2011 Zaczęło padać i dziewczyny poszły spać.Nuuuda :diabloti:. Quote
jamnicze Posted July 29, 2011 Posted July 29, 2011 Lubię takie rozchachane psy :) http://img146.imageshack.us/img146/7833/img71031.jpg ale puszczać luzem przy torach to bym się bała. Quote
taxelina Posted July 29, 2011 Posted July 29, 2011 Buszki napisał(a):Zaczęło padać i dziewczyny poszły spać.Nuuuda :diabloti:. Lepiej niech grzecznie spia :diabloti: mielismy slonce od Was ale oddalam czesc innej osobie z dogo bo prosila i oddalo sie cale i znow dwa dni pada :( Quote
Buszki Posted July 30, 2011 Author Posted July 30, 2011 [quote name='deer_1987']Lepiej niech grzecznie spia :diabloti: mielismy slonce od Was ale oddalam czesc innej osobie z dogo bo prosila i oddalo sie cale i znow dwa dni pada :( Ja mam wrażenie,że wcześniej to moje też całe poszło do Ciebie :roll:. Dzisiaj zdążyłyśmy rano na pół godzinki do lasu śmignąć i jak zaczęło siąpić,tak cały czas siąpi :placz:.A jak siąpi,to porcja domowych fotek,ze snem włącznie :evil_lol:. Szepsi próbuje zachęcić Buszi do zabawy Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Buszi troszkę pomaga pańci w pracy ;) Uploaded with ImageShack.us Jednak zmęczenie zwyciężyło Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
Buszki Posted July 30, 2011 Author Posted July 30, 2011 Słodko,to śpi Szepsi.Buszi nie ma słodkiej minki,Ona cierpi :diabloti:. Quote
taxelina Posted July 30, 2011 Posted July 30, 2011 E tam zaraz cierpi poswieca sie dla Szepsi :razz: Quote
Korenia Posted July 30, 2011 Posted July 30, 2011 Buszki napisał(a):Słodko,to śpi Szepsi.Buszi nie ma słodkiej minki,Ona cierpi :diabloti:. I Ty na to patrzysz! i nie pomagasz :( :evil_lol: Quote
Buszki Posted July 30, 2011 Author Posted July 30, 2011 deer_1987 napisał(a):E tam zaraz cierpi poswieca sie dla Szepsi :razz: Czy się poświęca,to nie wiem.Wiem za to,że ma cieplej :diabloti:. Korenia napisał(a):I Ty na to patrzysz! i nie pomagasz :( :evil_lol: Ależ ja na to nie patrzę,wcale.Usłyszę Buszkowe mruknięcie i lecę z aparatem,bo wiem czego mogę się spodziewać :evil_lol:. Quote
Asiaczek Posted July 30, 2011 Posted July 30, 2011 Buszki, jak zwykle super foteczki dziewczyn:) One sa nie do przebicia, jezeli chodzi o śpiące pozy;) Pzdr. Quote
Buszki Posted July 30, 2011 Author Posted July 30, 2011 A że teraz mokro i zimno,to dużo śpią i łatwiej ciekawą pozę uchwycić :evil_lol:. Quote
Asiaczek Posted July 30, 2011 Posted July 30, 2011 A, i zapomniałam napisac, że biorę 3 fotki:) Pzdr. Quote
Asiaczek Posted July 30, 2011 Posted July 30, 2011 Juz wstawione na FB i pełno komentarzy...:) pzdr. Quote
Asiaczek Posted July 30, 2011 Posted July 30, 2011 Pozytywnych:) Juz dawno powinnaś się zalogowac na FB i sama wstawiać co ciekawsze foteczki i odpisywac ludkom... pzdr. Quote
Buszki Posted July 30, 2011 Author Posted July 30, 2011 Ja mam alergię na wszelkie nowości :diabloti:.Dopiero co z dogomanią się oswoiłam :evil_lol:. Quote
Asiaczek Posted July 30, 2011 Posted July 30, 2011 Dogomanię to już masz w małym palcu! Czas na nastepne szczyty;) pzdr. Quote
Korenia Posted July 30, 2011 Posted July 30, 2011 Buszki napisał(a):Ależ ja na to nie patrzę,wcale.Usłyszę Buszkowe mruknięcie i lecę z aparatem,bo wiem czego mogę się spodziewać :evil_lol:. Booooszzeeee! Asia Ty to czytasz i nie reagujesz :evil_lol:? Biedna Buszka :-( Jak się spotkamy we Wrocku to ja jej pomogę :diabloti: Quote
Buszki Posted July 30, 2011 Author Posted July 30, 2011 [quote name='Asiaczek']Dogomanię to już masz w małym palcu! Czas na nastepne szczyty;) pzdr. Szczyty nie zając,nie uciekną :diabloti:. [quote name='Korenia']Booooszzeeee! Asia Ty to czytasz i nie reagujesz :evil_lol:? Biedna Buszka :-( Jak się spotkamy we Wrocku to ja jej pomogę :diabloti: A tam biedna,Ona tak lubi.Jak by nie lubiła,to by dziabnęła Małą :evil_lol:. Mam jeszcze parę zdjęć z ostatniego treningu coursingowego :cool3:. Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
Buszki Posted July 30, 2011 Author Posted July 30, 2011 Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us I to już koniec... Quote
taxelina Posted July 30, 2011 Posted July 30, 2011 http://img204.imageshack.us/img204/3199/resizeofbasenji.jpg ale dluga! Quote
Recommended Posts