lourdnes Posted May 19, 2011 Posted May 19, 2011 [quote name='deer_1987']http://img853.imageshack.us/img853/3395/resizeofrneeee009.jpg :loveu: Też mi sie podoba. W aucie jak sie okazalo nie ma nic ciekawego to moze poza nim:) Quote
Savannah Posted May 19, 2011 Posted May 19, 2011 Mam dobrą informację:) udało mi się znaleźć transport na Leszno, więc jeśli Gosiu chcesz to mogę przyjechać i wystawić Szepsi:) bo tylko po to bym przyjechała jeśli już:) Quote
Asiaczek Posted May 19, 2011 Posted May 19, 2011 Ooooo, byłoby super!!!! Buszki, co Ty na to? pzdr. Quote
Savannah Posted May 19, 2011 Posted May 19, 2011 [quote name='Asiaczek']Ooooo, byłoby super!!!! Buszki, co Ty na to? pzdr. zobaczymy, wybór należy do Gosi :-) haha i ciekawe co Szepsi na to ;-) Quote
Asiaczek Posted May 19, 2011 Posted May 19, 2011 Szepsi juz była prezentowana przez tyle osób (jawet ja ja miałam na sznurku 2 razy na Węgrzech), że raczej nie zrobi osiołka. Tp znaczy może zrobić, ale obecnie zdecydowanie łatwiej jej to wyperswadować, nawet na ringu:) pzdr. Quote
Buszki Posted May 19, 2011 Author Posted May 19, 2011 [quote name='Asiaczek']Puste czy nie - sprawdzić trzeba:) Pzdr. Bo może coś schowali ;). [quote name='lourdnes']Mi też azalie wpadły w oko- obie przecudne :loveu: Jak bede kiedys posiadala ogrod to azalie i bez sadze na dzien dobry :evil_lol: Nie wiem jak te pierwsze pachna ale bzy pięknie. Babcia miala białe i fioletowe w ogrodzie i jak latem sie grilowalo to byla prawdziwa aromaterapia ;) Zapach dziecinstwa :lol: Azalie to troche podobne do tego kwiecia co hawajki wczepiaja we włosy ;) Szkodniki widze , że umieja dbac o swoje interesy. Wszystko dokladnie zbadane psim nosem i ocenione :evil_lol: A znalazły jakis łakoć ?:) Azalie to tak nawet śmierdziuchają,ale urodą nadrabiają :evil_lol:.A te bzy na zdjęciu,to miniaturka,fajne do małych ogródków i na skalniaki :loveu:. Niestety nic na pace nie było :shake:. [quote name='Asiaczek']Chyba w tym bagazniku to nic jadalnego dla basków nie było... minki mają takie bardziej smutnawe...;) pzdr. Nic a nic :shake:. [quote name='lourdnes']No tak- tyle roznych różności a frykasow zero -też bym miala nieciekawa mine :( [quote name='lourdnes']Też mi sie podoba. W aucie jak sie okazalo nie ma nic ciekawego to moze poza nim:) One tak patrzyły,bo chłopaki z dachu suchotniki ściągali. [quote name='Savannah']Mam dobrą informację:) udało mi się znaleźć transport na Leszno, więc jeśli Gosiu chcesz to mogę przyjechać i wystawić Szepsi:) bo tylko po to bym przyjechała jeśli już:) [quote name='Asiaczek']Szepsi juz była prezentowana przez tyle osób (jawet ja ja miałam na sznurku 2 razy na Węgrzech), że raczej nie zrobi osiołka. Tp znaczy może zrobić, ale obecnie zdecydowanie łatwiej jej to wyperswadować, nawet na ringu:) pzdr. Dobrze żeby Szepszucha oswajała się z różnymi osobami,bo mi na dzikusa może nie wyrośnie. Savannah przyjeżdżaj,zobaczymy co Szepsi na to powie :razz:. Quote
lourdnes Posted May 19, 2011 Posted May 19, 2011 Ty chcesz pregusie socjalizowac do ludzi( tym łatwiej ją pożyczę:eviltong: )a ja moje odwrotnie :evil_lol: Quote
Buszki Posted May 20, 2011 Author Posted May 20, 2011 Nie tak do wszystkich ludzi,na spacerku to nawet na pańcia(swojego) spotkanego w lesie krzywo patrzy :diabloti:.O wystawy mi chodzi,żeby się nie zamykała w sobie jak ktoś (sędzia) ją dotyka :roll:. Quote
lourdnes Posted May 20, 2011 Posted May 20, 2011 Buszki napisał(a):Nie tak do wszystkich ludzi,na spacerku to nawet na pańcia(swojego) spotkanego w lesie krzywo patrzy :diabloti:.O wystawy mi chodzi,żeby się nie zamykała w sobie jak ktoś (sędzia) ją dotyka :roll:. O tym nie pomyslalam ale to i Maniusiowi sie przyda bo on taki tchorzyk jest Quote
Buszki Posted May 21, 2011 Author Posted May 21, 2011 lourdnes napisał(a):O tym nie pomyslalam ale to i Maniusiowi sie przyda bo on taki tchorzyk jest To musicie na wystawy jeździć,coby się z macankami oswoił ;). Quote
lourdnes Posted May 21, 2011 Posted May 21, 2011 Dzisiaj na spacerku spotkaliśmy 3 dzieci i dziadka. Manius dal sie poglaskac tylko dziadkowi a na rozpiszczane dzieci nawarczal . Mani za to wszystko jedno kto glaszcze byle głaskal :evil_lol: Quote
Savannah Posted May 21, 2011 Posted May 21, 2011 OK. będę na pewno, koło 7,.30 już bedziemy na wystawie:) pod ringiem husky :) Quote
Asiaczek Posted May 21, 2011 Posted May 21, 2011 Savannah napisał(a):OK. będę na pewno, koło 7,.30 już bedziemy na wystawie:) pod ringiem husky :) Czyli umówione jesteście, tak? Super!!! Pzdr. Quote
jamnicze Posted May 21, 2011 Posted May 21, 2011 Korenia napisał(a):Fajne są takie namioty co się rzuca i same się rozkładają ;) A jaka frajda przy składaniu :evil_lol: Buszki napisał(a):To ja z tym namiocikiem też poczekam,może akurat będą gdzieś tańsze.Bo u nas,to żadnej promocji nie było(pomijam fakt,że u nas Decathlon,to najbliżej 60km). Ja mam 20 min piechotką, ale takich namiocików nie widziałam, były niższe, takie typowe do spania. lourdnes napisał(a):Rybka to pikuś:eviltong: A mi Mania sie w lesie w krzakach zapodziala i nie moglam jej odwołać- ide tam a ona ludzkie ..... wcina. Mało zawału nie dostałam .Jeszcze na samą myśl mam torsje uuuuuuh :shake::shake::shake: Cha, cha, to jeszcze nie wiesz, że ludzkie najlepsze? Quote
lourdnes Posted May 21, 2011 Posted May 21, 2011 jamnicze napisał(a): Cha, cha, to jeszcze nie wiesz, że ludzkie najlepsze? Nawet mi nie przypominaj ...na to co mozna znalezc w bialostockim lesie to noz sie w kieszeni otwiera. Tam jest kazda obrzydliwosc pod srednio co piątym krzaczkiem Quote
Korenia Posted May 21, 2011 Posted May 21, 2011 lourdnes napisał(a):Nawet mi nie przypominaj ...na to co mozna znalezc w bialostockim lesie to noz sie w kieszeni otwiera. Tam jest kazda obrzydliwosc pod srednio co piątym krzaczkiem To grzyby! Papierzaki! :evil_lol: Quote
Cienka Posted May 21, 2011 Posted May 21, 2011 Nam dziewczyny (Pina i Zina) szybko oswoiły się z ludźmi od marca do sierpnia (czyli wyprowadzki z osiedla do Borkowa) spotykaliśmy się prawie codziennie na spacerach w ludzko psim gronie. A przed pierwszą wystawą wszyscy absolutnie wszyscy musieli dziewczyną zaglądać w ząbki;) Quote
lourdnes Posted May 21, 2011 Posted May 21, 2011 Korenia napisał(a):To grzyby! Papierzaki! :evil_lol: Nie tylko ;) Dużo jest tez surowca , do ktorego w dziecinstwie nalewalo sie wody i rzucało z okna w sasiadow jak sie odwiedzalo rowiesnikow z miasta :diabloti: Do tego alwaysy ze skrzydełkami lub bez- do wyboru a nawet koloru tak wiec ja jestem zalamana i jak musze przejsc z psami w niektorych miejscach to mam je na smyczy zeby sie tym bogatym swiatem "zapachow i zabawek" nie bawily.Normalnie cholery dostaje.Do tego ludzie autami zwoza tam swoje smieci w workach i zostawiaja w krzakach. Calkowita zenada i skandal . Ja nie jestem w stanie tego pojac zwlaszcza ze jestem wychowana na lonie natury w dbaniu i poszanowaniu przyrody :-( Ludzie tutaj zjezdzaja sie do lasu na pikniki a po zostawiaja po sobie gory smieci i odchody w krzakach. I ci dorosli ludzie daja wlasnie taki przyklad swoim dzieciom :-( Quote
Korenia Posted May 21, 2011 Posted May 21, 2011 Ostanio "Uwaga" była na ten temat.... tragedia ;/ Quote
lourdnes Posted May 21, 2011 Posted May 21, 2011 Korenia napisał(a):Ostanio "Uwaga" była na ten temat.... tragedia ;/ Dokladnie- TRAGEDIA -zamiast dbac o miejsca zielone gdzie naprawde mozna fajnie pospacerowac i oderwac sie na chwile od miasta i zgielku, pooddychac świezym lesnym powietrzem ludzie to niszcza i ucza niszczyc kolejne pokolenia Quote
Asiaczek Posted May 22, 2011 Posted May 22, 2011 [quote name='jamnicze']A jaka frajda przy składaniu :evil_lol: Ja mam 20 min piechotką, ale takich namiocików nie widziałam, były niższe, takie typowe do spania. Cha, cha, to jeszcze nie wiesz, że ludzkie najlepsze? Coś wiemy na ten temat,prawda?:evil_lol: Ale teraz ja juz naumiana i takiej wtopy nie bedzie;) [quote name='Korenia']To grzyby! Papierzaki! :evil_lol: Dobre! [quote name='lourdnes']Nie tylko ;) Dużo jest tez surowca , do ktorego w dziecinstwie nalewalo sie wody i rzucało z okna w sasiadow jak sie odwiedzalo rowiesnikow z miasta :diabloti: Do tego alwaysy ze skrzydełkami lub bez- do wyboru a nawet koloru tak wiec ja jestem zalamana i jak musze przejsc z psami w niektorych miejscach to mam je na smyczy zeby sie tym bogatym swiatem "zapachow i zabawek" nie bawily.Normalnie cholery dostaje.Do tego ludzie autami zwoza tam swoje smieci w workach i zostawiaja w krzakach. Calkowita zenada i skandal . Ja nie jestem w stanie tego pojac zwlaszcza ze jestem wychowana na lonie natury w dbaniu i poszanowaniu przyrody :-( Ludzie tutaj zjezdzaja sie do lasu na pikniki a po zostawiaja po sobie gory smieci i odchody w krzakach. I ci dorosli ludzie daja wlasnie taki przyklad swoim dzieciom :-( To nie tylko u Was, w podwarszawskich lasach - to samo... Pzdr. Quote
Buszki Posted May 22, 2011 Author Posted May 22, 2011 lourdnes napisał(a):Dzisiaj na spacerku spotkaliśmy 3 dzieci i dziadka. Manius dal sie poglaskac tylko dziadkowi a na rozpiszczane dzieci nawarczal . Mani za to wszystko jedno kto glaszcze byle głaskal :evil_lol: Bo Maniuś swój honor ma i dzieciarom nie będzie się dawał obmacywać :). Savannah napisał(a):OK. będę na pewno, koło 7,.30 już bedziemy na wystawie:) pod ringiem husky :) Asiaczek napisał(a):Czyli umówione jesteście, tak? Super!!! Pzdr. Nio,umówione.Tylko my tak rano,to nie będziemy :eviltong:. jamnicze napisał(a):A jaka frajda przy składaniu :evil_lol: ? Taaa,to składanie jest najlepsze,ale o tym nie piszą w reklamie :diabloti:. Korenia napisał(a):To grzyby! Papierzaki! :evil_lol: Niektóre to również liściaki :evil_lol:. lourdnes napisał(a):Nawet mi nie przypominaj ...na to co mozna znalezc w bialostockim lesie to noz sie w kieszeni otwiera. Tam jest kazda obrzydliwosc pod srednio co piątym krzaczkiem U nas ktoś wymyślił w lesie ławeczki (w dwóch miejscach),teraz tam są skupiska śmieci i innych dziwnych rzeczy.Bleeee . Cienka napisał(a):Nam dziewczyny (Pina i Zina) szybko oswoiły się z ludźmi od marca do sierpnia (czyli wyprowadzki z osiedla do Borkowa) spotykaliśmy się prawie codziennie na spacerach w ludzko psim gronie. A przed pierwszą wystawą wszyscy absolutnie wszyscy musieli dziewczyną zaglądać w ząbki;) A u nas,to ciężko spotkać kogoś na spacerze :shake:.O psie,to nawet nie marzymy. Quote
lourdnes Posted May 22, 2011 Posted May 22, 2011 Manius pewnie i dzieciom dalby sie poglaskac zeby nie piszczaly i nie wyciagaly do niego raczek na sile. On jest nieufny za to Mania leci i skacze na kazdego i bez wyjatku czy sie to komus podoba czy nie- w znacznej wiekszosci sie podoba a ja sie denerwuje ,ze pies mi biegnie do kazdego:angryy: Quote
Buszki Posted May 22, 2011 Author Posted May 22, 2011 lourdnes napisał(a):Manius pewnie i dzieciom dalby sie poglaskac zeby nie piszczaly i nie wyciagaly do niego raczek na sile. On jest nieufny za to Mania leci i skacze na kazdego i bez wyjatku czy sie to komus podoba czy nie- w znacznej wiekszosci sie podoba a ja sie denerwuje ,ze pies mi biegnie do kazdego:angryy: Dopóki są małe,to wszyscy się cieszą(oprócz właścicieli),ale jak podrosną,to może być problem.Bo nie każdy wie,że tan piesek leci się wykiziać.Moje wilczarze tak biegły do każdego(kieszenie przeglądać :diabloti:),tylko nie wiem dlaczego wszyscy na drzewa wiali :razz:. Quote
Buszki Posted May 22, 2011 Author Posted May 22, 2011 A teraz się pochwalę :eviltong:. BUNDUSTAR African Elite FCI -BENJI w sobotę na krajowejwystawie w Czechach dostał ocenę dosk.1,CAC. Dzisiaj na międzynarodowej :dosk.1,CACIB,BOS, i rasę wziął.Czekamy na bisy i proszę trzymać kciuki. BRAWA DLA KRYSI I BENIA !!! Więcej info o wystawach,jak Krysia z Beniem wrócą do domku. Quote
Recommended Posts