Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 5.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Asiaczek napisał(a):
To kto jedzie do Nowej Rudy?
Maksio
Ofik
...
...
...
BTW - przedłuzono termin zgłoszeń do 14.5.2011 r.

Pzdr.

Jedziemy z Maksem i z Szepsi w niedzielę. Właśnie dzisiaj się zdecydowałam, pod pewnymi ponagleniami :eviltong:. Nie wiem czy oprócz tej dwójki ktoś jeszcze będzie w niedzielę.

Posted

[quote name='Buszki']Nie całkiem nieróbstwo,Szepsi trochę pomagała przy usuwaniu uschniętych pnączy :cool3:.Potem musiała rozpykać otwieranie pudełka z ciastem żeby dostać się do tegoż właśnie ciasta :diabloti: (popiła herbatką i kawą,od każdego po trochu).A na koniec podprowadziła paczkę fajek i zaniosła do domu.Pewnie chciała sobie zapalić :razz:,ale u nas w domu się nie pali,więc jej zabrałam.Buszi patrzyła na to ze znudzeniem.A to wszystko w czasie krótkiego popołudnia,bo zaraz burza się rozpętała i po robocie.
Hi hi, jak idziemy na spacer, to psy są przyzwyczajone, że od każdego można wycyganić smaka. Koleżanka chciała sobie zapalić i Saidi wspięła się na łapki, że też chce, ta jej pokazuje, że to tylko papieros, a Saidi cap -i została pół papierosa :eviltong:
[quote name='Asiaczek']
A ja miałam dzisiaj takie królewskie szczęście,że co wyszłam na spacer, to zmoczyło mnie do bielizny.... eh...
Pzdr.
Ja tak miałam wczoraj.

Posted

jamnicze napisał(a):
Hi hi, jak idziemy na spacer, to psy są przyzwyczajone, że od każdego można wycyganić smaka. Koleżanka chciała sobie zapalić i Saidi wspięła się na łapki, że też chce, ta jej pokazuje, że to tylko papieros, a Saidi cap -i została pół papierosa :eviltong:

Ja tak miałam wczoraj.

Też chciała zapalić :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Bo to wczoraj byla taka pogoda do d. Dziś już jest ok

Posted

lourdnes napisał(a):
No proszę jaka pracowita i zmyslna dziewczynka- i dla zasady chciała wszystkiego skosztować- nic tak nie poszerza horyzontow jak praktyka wlasna :evil_lol:
A Buszi znudzona , bo pewnie takie testy ma juz dawno za soba ;)
U nas tez pogoda do d. Idę na chwile ze szkodnikami w przerwie miedzydeszczowej

Bo Buszi już wyrosła z takich numerów.Ona tylko czeka na okazję i wtedy kradnie ;).

deer_1987 napisał(a):
A to Szepsi jednak sie nie lenila :razz:

Wcale a wcale :).

Asiaczek napisał(a):

A kto u Was pali...?

A ja miałam dzisiaj takie królewskie szczęście,że co wyszłam na spacer, to zmoczyło mnie do bielizny.... eh...

Pzdr.

Palili pracownicy małża.

MMM napisał(a):
melduję pełną gotowość na Nową Rudę - zgłosiłam Maksa i opłaciłam - to chyba jedziemy :eviltong:

Jakie chyba! Jak ja tam do Was wpadnę,to przestaniesz chybować :mad:.

Zuza i Noddy napisał(a):
A w sobotę też będziecie?

Sie czepiła tej soboty :evil_lol:.Nie,nie będą :eviltong:.

jamnicze napisał(a):

Ja tak miałam wczoraj.

Szepsi łapie nawet pustą rękę.Wystarczy iść i nią lekko machać,a ona cap :evil_lol:.

Posted

Zuza i Noddy napisał(a):
No nie moja wiana, ze zgłoszenie na sobotę wygrałam, poza tym w sobotę fajny sędzia jest.

Widziałam,że fajny sędzia.Zdaj relację jak będziesz po ocenie.

lourdnes napisał(a):
Jak łapie za pustą ręke to pewnie zaprasza do zabawy :diabloti:

Pewnie tak,a pańcia taka nie kumata :diabloti:.

Posted

lourdnes napisał(a):
Mnie Maniuś czasem podgryza jak zaczepia do zabawy :evil_lol:

Szepsi też raczej o zabawę chodzi.Zauważyłam,że jak Buszi nie da się sprowokować,to do mnie uderza :roll:.

deer_1987 napisał(a):
pogoda dopisala? :razz:

Pogoda,jak kobieta,zmienną jest :evil_lol:.

Posted

A teraz namiot biedronka specjalnie dla buszki:razz:

W tuneliku

Jogi halo nie demoluj namiotu

Zobaczcie jaka królowa jest zadowolona z nowego pałacu:cool3:

Posted

Buszki napisał(a):
A może zaraz spis wystawców będzie i się wszystko okaże.Bo na razie,to wiemy że na sobotę Ofik jedzie,a na niedzielę Maksio i Szepsi.

Poczekamy:)

Namiocik - super. Tak jakby przygotowania do psiego agility;)

Pzdr.

Posted

Namiot to zwykły dziecięcy nawet zamka ani szpilek do przymocowania nie ma. Sąsiad akurat robił foty by wystawić na allegro (handluje zabawkami). Tak mi się spodobał, że musiałam mu go zabrać :evil_lol:

Posted

Cienka napisał(a):
Namiot to zwykły dziecięcy nawet zamka ani szpilek do przymocowania nie ma. Sąsiad akurat robił foty by wystawić na allegro (handluje zabawkami). Tak mi się spodobał, że musiałam mu go zabrać :evil_lol:

Też bym mu zabrała :evil_lol: Jest swietny ;)