Buszki Posted December 4, 2010 Posted December 4, 2010 Doszłam do wniosku,że najwyższy czas założyć własną galerię,a nie zaśmiecać zdjęciami Asiaczkową.Jak śmiecić,to u siebie :evil_lol:. Na początek przedstawię moje dwie dziewczynki(to dla nie wtajemniczonych): :loveu:I`M EVERYBODY`S DARLING Asiaczek FCI-imię domowe BUSZI Uploaded with ImageShack.us Buszi nie lubi śniegu,stąd ta skwaszona mina ;).Zresztą zdjęć też nie lubi :shake:. :loveu:OLA CHILD OF THE STARS Asiaczek FCI-imię domowe SZEPSI Uploaded with ImageShack.us Szepsi lubi śnieg,ale w formie widoku za oknem ;). Może jeszcze obie dziewczynki strasznie szczęśliwe z wygnania na taras Uploaded with ImageShack.us A po wygnaniu nie pozostaje nic innego jak tylko Uploaded with ImageShack.us Quote
Buszki Posted December 4, 2010 Author Posted December 4, 2010 deer_1987 napisał(a):No to jestem pierwsza :loveu: Gratulacje! Zapraszam na szampana i ciasto :cool3:. Quote
Asiaczek Posted December 4, 2010 Posted December 4, 2010 Noooo, rzeczywiście, niezbyt zadowolone...:) http://img249.imageshack.us/img249/2415/resizeofgrudniowynieg10.jpg Pzdr. Quote
Cienka Posted December 4, 2010 Posted December 4, 2010 My się też meldujemy i czekamy na więcej zdjęć, Pina uwielbia oglądać baski :razz: Quote
Asiaczek Posted December 4, 2010 Posted December 4, 2010 Buszki, a może poproś Cienką? Jak klikniesz na zdjęcie Piny wylewającej się z legowiska, to masz to nich link. I o to mi chodziło, gdy pisałam o pomocy Eweliny. Pzdr. Quote
Buszki Posted December 4, 2010 Author Posted December 4, 2010 A teraz basenji brodzące w śniegu.Oczywiście po wcześniej wydeptanych ścieżkach... Biegnę... Uploaded with ImageShack.us ...i już jestem Uploaded with ImageShack.us To ja też biegnę... Uploaded with ImageShack.us ...i też już jestem Uploaded with ImageShack.us A na deser sikorki na słonince :cool3: Uploaded with ImageShack.us Quote
Asiaczek Posted December 4, 2010 Posted December 4, 2010 Moje tez chodza TYLKO po wydeptanych ścieżkach... a nawet zdarzyło się, że kuuuu... zrobiły na środku chodnik.a Dobrze, że mam torebki... Pzdr. Quote
Buszki Posted December 4, 2010 Author Posted December 4, 2010 Cienka napisał(a):My się też meldujemy i czekamy na więcej zdjęć, Pina uwielbia oglądać baski :razz: A nie baski też lubi?Bo mam jeszcze coś takiego: Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us To jest ten pierwszy snieg,poniedziałkowy. Quote
Asiaczek Posted December 4, 2010 Posted December 4, 2010 A cio to? Lampa? http://img43.imageshack.us/img43/5273/resizeofzima2010listopa.jpg Dynie w zimowym śnieżnym krajobrazie wyglądają ciekawie... http://img220.imageshack.us/img220/5273/resizeofzima2010listopa.jpg Pzdr. Quote
taxelina Posted December 4, 2010 Posted December 4, 2010 przepiekne widoki! :loveu: a my do nas zapraszamy :loveu: Quote
Buszki Posted December 4, 2010 Author Posted December 4, 2010 To tylko taki szklany ptaszek. A dynie,to będą wyglądały ciekawie jak mróz puści i będę je mogła oderwać od parapetu :evil_lol:. Quote
Asiaczek Posted December 4, 2010 Posted December 4, 2010 Aaaaa, a ptaszek wygląda jaklampa:) Nawet nie myślałam, że one sa przymarznięte... Pzdr. Quote
Buszki Posted December 4, 2010 Author Posted December 4, 2010 deer_1987 napisał(a):przepiekne widoki! :loveu: a my do nas zapraszamy :loveu: A przyjdę,u was to pewnie duuużo więcej śniegu. Quote
taxelina Posted December 4, 2010 Posted December 4, 2010 Buszki napisał(a):A przyjdę,u was to pewnie duuużo więcej śniegu. E nie tak duzo wiecej, w koncu my to poludniowa Szwecja to jak polnocna Polska a nie polnocna Szwecja :D Quote
Cienka Posted December 4, 2010 Posted December 4, 2010 O a teraz przyszły oba i gapią się w monitor:cool3: Quote
Asiaczek Posted December 4, 2010 Posted December 4, 2010 Buszki, czy ty czytasz to, co napisałam wcześniej? A propos pomocy cienkiej przy podlinkowaniu bannerka...? Aaaaaa, widzę, że Ty jeszcze wogóle nie masz bannerka... no to może sam link do Galerii. Korzystaj, póki cienka jest on-line:) Pzdr. Quote
taxelina Posted December 4, 2010 Posted December 4, 2010 Asiaczek napisał(a):Buszki, czy ty czytasz to, co napisałam wcześniej? A propos pomocy cienkiej przy podlinkowaniu bannerka...? Aaaaaa, widzę, że Ty jeszcze wogóle nie masz bannerka... no to może sam link do Galerii. Korzystaj, póki cienka jest on-line:) Pzdr. ja u Ciebie Asiaczku wrzucilam jak ma byc :) Quote
Cienka Posted December 4, 2010 Posted December 4, 2010 Mnie robił tomecki ale spoko też siedzi przy kompie więc pewnie pomoże Quote
taxelina Posted December 4, 2010 Posted December 4, 2010 http://www.dogomania.pl/threads/18883-Basenji-Asiaczek-przyjaciele?p=15863552&viewfull=1#post15863552' tylko ze na razie daj tak [URL ]http://www.dogomania.pl/threads/197601-Basenji-i-my-African-Elite-FCI bez spacji na poczatku http://www.dogomania.pl/threads/197601-Basenji-i-my-African-Elite-FCI Quote
Buszki Posted December 4, 2010 Author Posted December 4, 2010 Ale zawsze Szwecja :razz:. To jeszcze wstawię parę fotek bardzo śnieżnych(czwartek 7:05),ale bez dziewczynek,bo tak rano to one jeszcze śpią,a pańcia podjazd odśnieża. Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Tu już się trochę dzień zrobił Uploaded with ImageShack.us Quote
MMM Posted December 4, 2010 Posted December 4, 2010 Dobry Wieczór :lol: To może teraz my będziemy zaśmiecać Twoją galerię ?????:cool3: Chociaż ja lubię czytać, a nie pisać a o fotkach to nawet nie wspomnę, zawsze mi coś nie wychodzi :angryy: Quote
taxelina Posted December 4, 2010 Posted December 4, 2010 Buszki napisał(a):Ale zawsze Szwecja :razz:. to prosze przyklad, wy macie po -18 i wiecej a ja -1 :razz: przeciez to ta sama strefa klimatyczna :razz: Albo w wakacje tu bylo cieplej niz w Polsce :razz: Quote
Asiaczek Posted December 4, 2010 Posted December 4, 2010 MMM - jak masz problem z fotkami - daj znać. Pomogę. Buszki - czytasz to, co napisane wcześniej...? Pzdr. Quote
Recommended Posts