nika28 Posted December 4, 2010 Posted December 4, 2010 Inga ma domek, ale inne koty z tego samego schroniska szukają DT/DS ! Zdjęcia na str. 2. ********************** Inga pilnie szuka domu. Kotka 11 listopada trafiła do mnie na DT razem z czarnym maluszkiem z przytuliska, którego nie udało mi się uratować. Kicia została porzucona na jednej ze wsi pod Łodzią razem z 4 innymi kotkami. Stamtąd trafiła do przytuliska gdzie w ogóle się nie odnajdywała. Była w najgorszym stanie, cała brudna, z czerwonymi, chorymi oczkami. Kotka na początku była strasznie płochliwa, po przyniesieniu do domu nie chciała wyjść z transportera, położyła się w nim i zaczęła mruczeć. Teraz jest już czyściutka i pawie zdrowa. Została wysterylizowana. Nadal jest trochę płochliwa, boi się gwałtownych ruchów, ale bez problemu daje się głaskać i brać na ręce. Jak leży na plecach i raz się ją pogłaszcze, to wyciąga łapki i prosi o jeszcze. Słodka, śliczna kicia. Niestety mimo tego nikt jej nie chce, a u nas jest zagubiona, bo boi się trochę naszej energicznej psiny. Ale ogólnie inne zwierzęta toleruje bez problemu. Kontakt : nika2806@vp.pl 502 540 078 (po godz. 16) A tu fotki (stare, bo nowych nie mam czasu zrobić) : "Metryczka" : Płeć: kotka Wiek: 2 lata Miejsce: DT w Łodzi Sterylizacja: tak Stosunek do dzieci: ok Stosunek do innych psów: ok Stosunek do kotów: ok Charakter: trochę strachliwa, ale nie dzika, uwielbia się głaskać. Umaszczenie : trikolor Quote
Nano Posted December 4, 2010 Posted December 4, 2010 śliczna jesteś... o byś długo nie musiała czekać :* Quote
nika28 Posted December 4, 2010 Author Posted December 4, 2010 Cześć Nano :) No, śliczna jest. Jak ją brałam to byłam pewna że długo u mnie nie posiedzi. A tu taka niespodzianka, miałam o nią tylko jedno zapytanie, i to jakieś takie... :( Quote
olivetshka Posted December 4, 2010 Posted December 4, 2010 Nika, mała jest cudowna! Uwielbiam koty tak btw :) A może ją gdzieś pogłaszać? Quote
nika28 Posted December 4, 2010 Author Posted December 4, 2010 olivetshka napisał(a): A może ją gdzieś pogłaszać? Ogłoszenia ma wszędzie, dzisiaj robiłam jej "drugą turę". Może teraz coś ruszy... :( Quote
nika28 Posted December 5, 2010 Author Posted December 5, 2010 Mam zapytanie o Ingę z tych wczorajszych ogłoszeń :) Quote
Nano Posted December 5, 2010 Posted December 5, 2010 supcio supcio :) czekamy na dalsze wieści :) Quote
nika28 Posted December 5, 2010 Author Posted December 5, 2010 [quote name='hop!']Wrzuciłam ją na cafeanimal.pl ;)[/QUOTE] Dzięki wielkie :loveu: W schronisku są jeszcze 4 takie same, więc jak będzie więcej chętnych to jest w czym wybierać :( Quote
nika28 Posted December 7, 2010 Author Posted December 7, 2010 Niestety Pani się już więcej nie odezwała :( Quote
hop! Posted December 7, 2010 Posted December 7, 2010 Będę odnawiać ogłoszenie na cafeanimal.pl - może trafi do Metra. Zrobiłam jej dzisiaj zwykłe allegro i wyróżnioną alegratkę. Inga jest bardzo ładna i młoda - dziwne, że nie ma jeszcze domu... Quote
nika28 Posted December 7, 2010 Author Posted December 7, 2010 Dziękuję bardzo hop! :loveu: Kochana jesteś :oops: Ja myślałam że po sterylce i leczeniu, jak zrobię ogłoszenia nie będę mogła odpędzić się od chętnych... Kotka jest w "chodliwym" kolorze, młodziutka, bezproblemowa... A tu nic. I jeszcze na dodatek przed nią wzięłam na DT z tego samego przytuliska starszą, burą, zwykłą kotkę, w dodatku chorą, i znalazł się dla niej super domek w ciągu kilku dni... I o co tu chodzi ? :roll: Jedyny domek chętny na nią to domek w Słupsku który ma masę innych zwierząt, w dodatku to domek wychodzący. Nie chcę jej tam oddać bo ona źle czuje się w towarzystwie innych zwierząt. A ponadto nie wydaję kotów do domów wychodzących, jeśli nie ma takiej potrzeby. Iga akurat nie garnie się wcale do wychodzenia na dwór. Quote
nika28 Posted December 8, 2010 Author Posted December 8, 2010 Dzisiaj przyjeżdża pewna Pani obejrzeć Igę :) Quote
hop! Posted December 8, 2010 Posted December 8, 2010 [quote name='nika28']Dzisiaj przyjeżdża pewna Pani obejrzeć Igę :)[/QUOTE] Oj! To trzymam mocno kciuki! :thumbs: Quote
nika28 Posted December 9, 2010 Author Posted December 9, 2010 Pani się już więcej nie odezwała... :( Quote
marget Posted December 9, 2010 Posted December 9, 2010 Taka śliczna , aż dziw ,ze jeszcze nie ma kochanego domku. Quote
kociomaniacy Posted December 15, 2010 Posted December 15, 2010 Hej Postaramy sie jakoś pomóc. Opublikowaliśmy apel kotki na jednym z portali o dośc dużym zainteresowaniu i mamy nadzieję że przyniesie to jakiś skutek w postaci zgłoszenia sie osób chętnych do adopcji kociaka. Czekamy na wieści :) pozdrawiamy Quote
nika28 Posted December 15, 2010 Author Posted December 15, 2010 kociomaniacy napisał(a):Hej Postaramy sie jakoś pomóc. Opublikowaliśmy apel kotki na jednym z portali o dośc dużym zainteresowaniu i mamy nadzieję że przyniesie to jakiś skutek w postaci zgłoszenia sie osób chętnych do adopcji kociaka. Czekamy na wieści :) pozdrawiamy Dziękuję baaardzo :loveu: Quote
Recommended Posts