AgaiTheta Posted August 9, 2006 Posted August 9, 2006 AgaiTheta napisał(a):nie spadaj...... nie spadaj.......... Quote
Alicja Posted August 9, 2006 Posted August 9, 2006 ...............domku gdzie jesteś............ pojedzie na urlop i ją zostawi po drodze Quote
AgaiTheta Posted August 9, 2006 Posted August 9, 2006 Ona nie może jechać, musi mieć dom tymczasowy. Quote
Fifek_Miśki Posted August 9, 2006 Posted August 9, 2006 Jezu ratunku!!! Dziewczyny a może ją weźmiemy, że niby ktoś ją adoptuje a umieścimy ją w hoteliku - uratujemy jej życie i domku dalej będziemy szukać? Quote
Imbirka Posted August 9, 2006 Posted August 9, 2006 Aga, a może my na hotelik się złożymy, no przecież lepiej hotelik jak się tymczas nie znajdzie niż uśpienie, rety wogóle ja tej całej sytuacji nie rozumiem:shake: Quote
constancja Posted August 9, 2006 Author Posted August 9, 2006 [quote name='AgaiTheta']Ona nie może jechać, musi mieć dom tymczasowy. Dziewczyny ja jestem prawie zdecydowana! Blokuje mnie tylko to, że mam 2 suki i nie wiem jaka będzie reakcja. A nie mam możliwości odizolowania!!! Kojec też mam niewielki (na 1 psa) i zamieszkały. Teraz szukam wśród znajomych. Napiszcie mi czy jest możliwość dowozu. Ja nie mam jak. Staram się jak mogę. Jak mała zachowuje się w stosunku do innych suk? Czy ktoś może coś na ten temat wie? Quote
AgaiTheta Posted August 9, 2006 Posted August 9, 2006 Zobaczymy, jak do piątku nie znajdzie się tymczas to umieścimy ja w hotelu potajemnie. Ona jest podobno nie ufna do obcych. Boi się, ale jak pozna to jest super. Dzisiaj Ambra troszkę wybada, zobaczymy. Quote
Aganiok Posted August 9, 2006 Posted August 9, 2006 jestem tu cały czas, jak trzeba będzie wsparcia na hotel - pomogę. Quote
Imbirka Posted August 9, 2006 Posted August 9, 2006 16 sierpnia bede spowrotem z wyjazdu, to jakby co też pomogę z hotelikiem finansowo Quote
Ambra Posted August 9, 2006 Posted August 9, 2006 Constancja a skąd jesteś? ja dzis pojadę do tej babki tylko jeszcze do niej zadzwonię zeby się konkretnie umówić. O co mam pytać? jak jej stosunek do innych zwierzą...co jeszcze? ? dawjcie mi liste pytań! i co mówić? ze domek czeka na nia pod koniec sierpnia i ze jak cos to wezmiemy ją do domku tymczasowego czy jak???:shake: Quote
constancja Posted August 9, 2006 Author Posted August 9, 2006 Dziewczyny jest dom tymczasowy!!! Trzeba tylko dostarczyć sunię. Napiszcie co i jak!!! Quote
constancja Posted August 9, 2006 Author Posted August 9, 2006 Wodzisław Śląski Weźmie ją moja koleżanka, ja zasponsoruję karmę. Dziewczyna uwielbia zwierzęta i krzywdy Mary mieć nie będzie. Tam jest dwójka dzieci- 5 lat i 15 lat, dziewczynki. Mieszkanie co prawda w bloku ale opiekę będzie mieć znakomitą. Na tymczas chyba się nadaje??? Co Wy na to? Quote
mosii Posted August 9, 2006 Posted August 9, 2006 moge zabrać ja na tymaczs jak bedzie potrzeba, mam auto- moge zaraz pojechac!!! Quote
Medorowa Posted August 9, 2006 Posted August 9, 2006 A są jakieś zdjecia suni, bo ja nigdzie ich nie widzę:roll: :roll: Quote
constancja Posted August 9, 2006 Author Posted August 9, 2006 Zdjęć nie ma...jeszcze. Teraz to nieistotne jak wygląda. Przyjedzie do domku tymczasowego to zrobimy jej całą sesję.:lol: :lol: :lol: Quote
AgaiTheta Posted August 9, 2006 Posted August 9, 2006 constancja czy koleżanka miała boksery kiedyś??? A co jak bedziemy szukac domu kilka miesięcy?? Jak uważacie?? Chyba, że okaże się, że zostanie u koleżanki!!!! Quote
constancja Posted August 9, 2006 Author Posted August 9, 2006 Ambra napisał(a):Constancja a skąd jesteś? ja dzis pojadę do tej babki tylko jeszcze do niej zadzwonię zeby się konkretnie umówić. O co mam pytać? jak jej stosunek do innych zwierzą...co jeszcze? ? dawjcie mi liste pytań! i co mówić? ze domek czeka na nia pod koniec sierpnia i ze jak cos to wezmiemy ją do domku tymczasowego czy jak???:shake: Kobiecie chyba lepiej nic nie mówić o tymczasie:shake: :shake: :shake: . Skoro nawet na hotelik się nie zgadza. Myślę, że to jedna z tych sytuacji, w których kłamstwo jest mniejszym złem!!! Quote
Medorowa Posted August 9, 2006 Posted August 9, 2006 Przydałoby się wystawić psiurę na allegro:roll: :p Quote
mosii Posted August 9, 2006 Posted August 9, 2006 AgaiTheta dziekuje za link:) w razie potrzeby służe domem tymczasowym:) Quote
AgaiTheta Posted August 9, 2006 Posted August 9, 2006 mosii to ja dziękuję za szybciutka reakcję!!! constancja czy Ty możesz sunię odebrać i dostarczyć do koleżanki? Czy koleżanka zna boksery? Ile bedzie mogła tam zostać? Quote
constancja Posted August 9, 2006 Author Posted August 9, 2006 AgaiTheta napisał(a):constancja czy koleżanka miała boksery kiedyś??? A co jak bedziemy szukac domu kilka miesięcy?? Jak uważacie?? Chyba, że okaże się, że zostanie u koleżanki!!!! Boksia nie miała, miała sznaucera. Co będzie dalej? Nie wiem. Opcja z pozostaniem na stałe również jest możliwa. To zależy między innymi od tego jak Mary będzie się zachowywać. Jak dzieci ją pokochają to Beata wiele do powiedzenia mieć nie będzie:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Ambra Posted August 9, 2006 Posted August 9, 2006 ok ! to ile tych tymczasów mnamy? :evil_lol: 3??? WOW więc co? gdzie sunia ma jechać? czy ją dziś zabieramy czy jak? 3ba z baba pogadać! rozpatrzcie za i przeciw swoich domków, czy może zostac u Was na tydzień czy np dopóki nie znajdzie się domek docelowy? czy mam się z nia umówić dziś na odbiór juz psa czy np na jutro? AAAaaa?? co robimy? Quote
constancja Posted August 9, 2006 Author Posted August 9, 2006 AgaiTheta napisał(a):mosii to ja dziękuję za szybciutka reakcję!!! constancja czy Ty możesz sunię odebrać i dostarczyć do koleżanki? Czy koleżanka zna boksery? Ile bedzie mogła tam zostać? Właśnie z transportem mam problem:roll: :roll: :roll: . Samochód ma być gotowy na jutro. Ale wiecie jak to jest z mechanikami. Dlatego nie chcę nic obiecywać. No i jeszcze muszę moja połowę prosić na kolanach.:angryy: :angryy: :angryy: Quote
Ambra Posted August 9, 2006 Posted August 9, 2006 ja bym mogła ja w połowę drogi dostarczyć...:roll:...np do Orzesza...hmm ale tylko po pracywiec to by było po 18tej...Nie wiem ... naprawde...:-( Quote
Recommended Posts