Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 440
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Aga, a może my na hotelik się złożymy, no przecież lepiej hotelik jak się tymczas nie znajdzie niż uśpienie, rety wogóle ja tej całej sytuacji nie rozumiem:shake:

Posted

[quote name='AgaiTheta']Ona nie może jechać, musi mieć dom tymczasowy.

Dziewczyny ja jestem prawie zdecydowana! Blokuje mnie tylko to, że mam 2 suki i nie wiem jaka będzie reakcja. A nie mam możliwości odizolowania!!! Kojec też mam niewielki (na 1 psa) i zamieszkały.
Teraz szukam wśród znajomych.
Napiszcie mi czy jest możliwość dowozu. Ja nie mam jak.

Staram się jak mogę.

Jak mała zachowuje się w stosunku do innych suk? Czy ktoś może coś na ten temat wie?

Posted

Zobaczymy, jak do piątku nie znajdzie się tymczas to umieścimy ja w hotelu potajemnie.

Ona jest podobno nie ufna do obcych. Boi się, ale jak pozna to jest super.

Dzisiaj Ambra troszkę wybada, zobaczymy.

Posted

Constancja a skąd jesteś?
ja dzis pojadę do tej babki tylko jeszcze do niej zadzwonię zeby się konkretnie umówić. O co mam pytać? jak jej stosunek do innych zwierzą...co jeszcze? ? dawjcie mi liste pytań! i co mówić? ze domek czeka na nia pod koniec sierpnia i ze jak cos to wezmiemy ją do domku tymczasowego czy jak???:shake:

Posted

Wodzisław Śląski

Weźmie ją moja koleżanka, ja zasponsoruję karmę.
Dziewczyna uwielbia zwierzęta i krzywdy Mary mieć nie będzie.
Tam jest dwójka dzieci- 5 lat i 15 lat, dziewczynki. Mieszkanie co prawda w bloku ale opiekę będzie mieć znakomitą. Na tymczas chyba się nadaje??? Co Wy na to?

Posted

Ambra napisał(a):
Constancja a skąd jesteś?
ja dzis pojadę do tej babki tylko jeszcze do niej zadzwonię zeby się konkretnie umówić. O co mam pytać? jak jej stosunek do innych zwierzą...co jeszcze? ? dawjcie mi liste pytań! i co mówić? ze domek czeka na nia pod koniec sierpnia i ze jak cos to wezmiemy ją do domku tymczasowego czy jak???:shake:

Kobiecie chyba lepiej nic nie mówić o tymczasie:shake: :shake: :shake: . Skoro nawet na hotelik się nie zgadza.
Myślę, że to jedna z tych sytuacji, w których kłamstwo jest mniejszym złem!!!

Posted

AgaiTheta napisał(a):
constancja czy koleżanka miała boksery kiedyś??? A co jak bedziemy szukac domu kilka miesięcy??

Jak uważacie??

Chyba, że okaże się, że zostanie u koleżanki!!!!

Boksia nie miała, miała sznaucera.
Co będzie dalej? Nie wiem. Opcja z pozostaniem na stałe również jest możliwa.

To zależy między innymi od tego jak Mary będzie się zachowywać.
Jak dzieci ją pokochają to Beata wiele do powiedzenia mieć nie będzie:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

ok ! to ile tych tymczasów mnamy? :evil_lol: 3??? WOW

więc co? gdzie sunia ma jechać? czy ją dziś zabieramy czy jak? 3ba z baba pogadać! rozpatrzcie za i przeciw swoich domków, czy może zostac u Was na tydzień czy np dopóki nie znajdzie się domek docelowy? czy mam się z nia umówić dziś na odbiór juz psa czy np na jutro? AAAaaa?? co robimy?

Posted

AgaiTheta napisał(a):
mosii to ja dziękuję za szybciutka reakcję!!!

constancja czy Ty możesz sunię odebrać i dostarczyć do koleżanki?
Czy koleżanka zna boksery?
Ile bedzie mogła tam zostać?

Właśnie z transportem mam problem:roll: :roll: :roll: . Samochód ma być gotowy na jutro. Ale wiecie jak to jest z mechanikami. Dlatego nie chcę nic obiecywać. No i jeszcze muszę moja połowę prosić na kolanach.:angryy: :angryy: :angryy:

Posted

ja bym mogła ja w połowę drogi dostarczyć...:roll:...np do Orzesza...hmm ale tylko po pracywiec to by było po 18tej...Nie wiem ... naprawde...:-(