AgaiTheta Posted August 7, 2006 Posted August 7, 2006 Sprawa wyglada następująco: Nie jest to mega pilne, aczkolwiek nigdy nie wiadomo kiedy Pani jednak to zrobi, gdyż zdecydowana jest. Prawdopodobnie to żółta sunia, wiek 3,5 roku. Wychowana od szczenięcia z dzieckiem, grzeczna, aczkolwiek ma dystans do obcych. Zaraz będę miała dane bezpośrednio do Pani, więc bedzie wiadomo ciut więcej. Sunia jest w Sosnowcu!!!! Szukam kogoś z Sosnowca by pomógł mi, potrzebne beda zdjęcia!!!! Quote
AgaiTheta Posted August 7, 2006 Posted August 7, 2006 Sunia nazywa się Mary. Mam namiary na właścicielkę, jak umówię się z chętną osobą z Sosnowca na spotkanie i wypytanie o sunię to zadzwonię do Pani. W Sosnowcu mamy: muro, madzia18sosnowiec, iwonamaj, Ambra - poczekam może same tu zajrzą, jak nie jutro puszczę pw. Quote
constancja Posted August 7, 2006 Author Posted August 7, 2006 AgaiTheta napisał(a):Sunia nazywa się Mary. Mam namiary na właścicielkę, jak umówię się z chętną osobą z Sosnowca na spotkanie i wypytanie o sunię to zadzwonię do Pani. W Sosnowcu mamy: muro, madzia18sosnowiec, iwonamaj, Ambra - poczekam może same tu zajrzą, jak nie jutro puszczę pw. Jesteś wielka!!!!!!!!!!!!!! DZIĘKUJĘ! Quote
AgaiTheta Posted August 7, 2006 Posted August 7, 2006 No wcale nie taka wielka, ze 160 cm :evil_lol: (w kapeluszu) constancja dopisz w tytule proszę, ze to Sosnowiec. Quote
constancja Posted August 7, 2006 Author Posted August 7, 2006 AgaiTheta napisał(a):No wcale nie taka wielka, ze 160 cm :evil_lol: (w kapeluszu) constancja dopisz w tytule proszę, ze to Sosnowiec. Mam tyle samo i też w kapeluszu:cool1: :cool1: :cool1: Hmm... ale jak mam to zrobić? Już wczoraj chciałam edytować tytuł tylko nie wiem jak:shake: :shake: :shake: Quote
szmaja Posted August 7, 2006 Posted August 7, 2006 edit (pierwszy post) -> go advanced -> zmieniasz tytul i zachowujesz zmiany. jesli suka chowala sie z dziecmi, jest z sosnowca, to mozliwe, ze jesli pani nie wezmie helenki (albo helenka sie nie sprawdzi z dziecmi), to bede cos dla niej mialam, jestem we wstepnej fazie rozmow. dam znac w niedziele albo w poniedzialek, jade na wies i wszystko bede zalatwiac na razie przez telefon. pani jest z ok. bielska bialej - cieszyna, wiec nie tak zle. Quote
constancja Posted August 7, 2006 Author Posted August 7, 2006 szmaja napisał(a):edit (pierwszy post) -> go advanced -> zmieniasz tytul i zachowujesz zmiany. jesli suka chowala sie z dziecmi, jest z sosnowca, to mozliwe, ze jesli pani nie wezmie helenki (albo helenka sie nie sprawdzi z dziecmi), to bede cos dla niej mialam, jestem we wstepnej fazie rozmow. dam znac w niedziele albo w poniedzialek, jade na wies i wszystko bede zalatwiac na razie przez telefon. pani jest z ok. bielska bialej - cieszyna, wiec nie tak zle. Dzięki:lol: Zrobione. Tak może zostać czy zmienić całkowicie??? Quote
szmaja Posted August 7, 2006 Posted August 7, 2006 chyba moze, wiadomo, gdzie jest. aga, jakbys miala szanse zdobyc jakies zdjecia, to by bylo ekstra. mam jednych fajnych dla helenki, a tej pani z ok. cieszyna wlasnie umiera bokserka... tez ze schroniska. no nic, odezwe sie po powrocie. Quote
Imbirka Posted August 8, 2006 Posted August 8, 2006 czy nikt z Sosnowca albo okolic nie zgłosił się doodwiedzenia bokserki? Quote
Kori Posted August 8, 2006 Posted August 8, 2006 Napiszcie pw, bo moż eiwel czasu upłunać zanim ktoś z Sosnowca tu zajrzy :roll: Tak będzie szybciej Quote
AgaiTheta Posted August 8, 2006 Posted August 8, 2006 Wiem Kori :roll: Napisałam..... teraz czekam na odp. Quote
AgaiTheta Posted August 8, 2006 Posted August 8, 2006 Już sprawa się toczy, jeszcze czekam na ostateczne potwierdzenie i dzwonię do Pani. Quote
constancja Posted August 8, 2006 Author Posted August 8, 2006 AgaiTheta napisał(a):Już sprawa się toczy, jeszcze czekam na ostateczne potwierdzenie i dzwonię do Pani. Aga napisz coś więcej, bo ciekawość mnie zżera:roll: :roll: :roll: Tak mi przykro, że nie mogę pomóc w jakiś wymierny sposób:-( :-( :-( Quote
Fifek_Miśki Posted August 8, 2006 Posted August 8, 2006 Dziewczyny ja jestem z S-ca, tylko nie bardzo wiem jak moge wam pomóc, gdzie podjechać żeby suczy porobić fotki? Czy jest już ktoś konkretny na boksie? Quote
AgaiTheta Posted August 8, 2006 Posted August 8, 2006 Ok fajnie już parę osób się odezwało, więc ja jutro dzwonię do Pani z propozycją pomocy. Wtedy będę wiedziała więcej. Quote
Ambra Posted August 8, 2006 Posted August 8, 2006 no to my jestesmy z sosnowca:cool3: rozumiem ze najpierw zadzwoni ktoś i wybada czy ta "pani " wogole chce współpracować! jak coś to my mozemy podjechać i postaramy się nerwy 3mac na wodzy:angryy: Quote
Ambra Posted August 9, 2006 Posted August 9, 2006 hallooo!!! czas jest do piatku ( w piatek "pani" wyjezdza na urlop a bokserkę odsyła za teczowy most:angryy:) na gwałtu jakis tymczas potrzebny!!!!:placz: Quote
AgaiTheta Posted August 9, 2006 Posted August 9, 2006 Mamy czas do piątku!!!!!!!!!!!! Pani chce jechać na urlop już bez psa, mówiła, że może ewentualnie i w ostateczności ją zabrać, ale ja chyba nie ufam. Obiecałam, że do piątku znajdziemy tymczasowy dom dla niej :mdleje: Pani do hotelu jej nie chce dać, bo sunia będzie smutna i nie będzie jadła :crazyeye: Zdecydowana jest na uśpienie. Błagam znajdźmy dom tymczasowy, nie miejmy jej na sumieniu!!!! Dzisiaj po południu Ambra pojedzie zrobić zdjęcia. Quote
Recommended Posts