credita Posted November 28, 2006 Posted November 28, 2006 przykro mi mosii bo wiem ile serca wkładasz we wszystko:placz: biedny kotek :-( Quote
credita Posted November 28, 2006 Posted November 28, 2006 :-( przykro mi biedna jesteś mosii bo wiem ile serca w to wkładasz:-( Quote
credita Posted November 28, 2006 Posted November 28, 2006 no powtarzam się chyba pora odpocząć mosii zawsze rezerwowo mogę ci zaoferować dla Mary tymczasowy domek :cool3: żeby Ci następnego kota nie zabiła tylko nie wiem co na to Gapcia:diabloti: Quote
credita Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 ciotka napisz co tam słychać co z Mary?:cry: Quote
credita Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 no mosii nareszcie foteczki:eviltong: wooow a Mika jaka wielka baba ,jak sie kiedyś spotkamy to będzie odwrotnie Huzi będzie zmykał a Mika go będzie straszyć:evil_lol: Quote
constancja Posted March 9, 2007 Author Posted March 9, 2007 Bosze! Jaka ona piękna! :loveu: :loveu: :loveu: Mosii, proszę napisz coś więcej.... jak się zachowuje, czy nadal sprawia kłopoty, jak wybrnęłyście z tej sytuacji. Quote
Agniest Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 bardzo się cieszę, że znowu jesteś Mosii :loveu: tylko teraz już nie znikaj na tak długo..... Marycha piękna, a jak charakterek ? udało się ją ukształtować ? Jak sobie radzicie? Pozdrawiamy ;) Quote
mosii Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 ech z tym charakterkiem.... udało sie go nieco okrzesać... Marysia ma głęboko zakorzenione wady spowodowane błędami w wychowaniu( byłam- widziałam) między innymi agresja lękowa, jest granica której nie mozna przekroczyć w obcowaniu z nią. Ale moje całe stado zyje w symbiozie, docieranie trwało dośc długo ale jest ok. Tylko z Lakusiem musi sie czasem capnąć, oj nie lubią sie albo on ją w tyłek jak Mary przed nim zwiewa albo ona go z nienacka;) tak piękna jest ale różki ma i to nie małe;) teraz będe kiblować przy kompie bo se nóżke złamałam jak goniłam psy i jestem uziemiona:( Quote
Medorowa Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 mosii napisał(a): teraz będe kiblować przy kompie bo se nóżke złamałam jak goniłam psy i jestem uziemiona:( :shake: :shake: Ojejku, to życzymy szybciutkiego powrotu do zdrowia:lol: :lol: :lol: Śliczne zdjęcia:lol: Quote
credita Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 no mosii to się narobiło:diabloti: szybkiego powrotu do zdrowia;) Quote
Recommended Posts