loozerka Posted October 9, 2006 Posted October 9, 2006 rebelia i AgaiTheta sie od razu zorientowały :D Dzieczyny tj. mosii i Manka- powodzenia !!! Quote
constancja Posted October 9, 2006 Author Posted October 9, 2006 Hmm..... Pierwsza się zorientowałam:eviltong: . Mosii- nawet nie wiesz jak bardzo się cieszę:multi: :multi: :multi: . Lepiej Manieczka nie mogła trafić. Powdzenia i wielu radośnie spędzonych chwil:loveu: Quote
Faro Posted October 9, 2006 Posted October 9, 2006 No to trzecia z tych co mówiły: NIE "padła" razona bokserowirozą :multi: :multi: (Monika - Tosia ; Konisia - Oskarek; no i teraz Mosii - Mańka ) Teraz wszyscy widzicie , ze z bokserowirozą to nie żarty - ma straszna siłę rażenia :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: (a mówi to zarażona przed 37 laty i straaaaasznie chora na bokserowirozę do tej pory - to nieuleczalna chroba ;) ) Mosii - bardzo sie cieszę i Twojej decyzji :lol: Quote
boksiedwa Posted October 9, 2006 Posted October 9, 2006 wiedziałam, wiedziałam :D boksowiroza atakuje :) Quote
Aganiok Posted October 9, 2006 Posted October 9, 2006 Mosii gratuluję jedynej właściwej decyzji :cool1: :diabloti: :evil_lol: :diabloti: Quote
Ambra Posted October 9, 2006 Posted October 9, 2006 nie no Mosii poraziłaś mnie tą wiadomością! :diabloti: czy Ty czasem nie czekałas na moje wieści z wizyty u Pani M??:mad: i nic mi cholero jedna wczoraj przez tel nie zdradziłaś tylko ściemniałaś do końca......ehhhhhh nie no wiadomość super! hruper! :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb:Marry wreszcie jest juz ustatkowaną boksią! Tygrysex może jakiś inny boksio? nie brakuje ich! Mańka widzisz już przepadła, rozkochała Mosii i koniec.... Ale Mosii jak Ty bedziesz tak zatrzymywać te wszystkie psiaki z tymczasu to ja sie obawiam, zebys nie skończyła jak pewna blondina....:roflt: albo żeby nam taki złoty tymczas nie skonczył się:placz: Quote
mosii Posted October 10, 2006 Posted October 10, 2006 ............... spadam stąd........................ jak sie komus nie podoba to ich sprawa............ Quote
joaaa Posted October 11, 2006 Posted October 11, 2006 Mosiiiiiii, super!!!!!!!!!!!!!!!! Jakieś wieści mnie doszły, że ktoś protestuje, komentuje, że nie dasz rady. Jesteś osobą dorosłą, wiesz, że coś za coś. Jak zostawiasz Mary, masz jedno miejsce mniej do pomocy. Ja też to słyszę w związku z Fenem. Jesteś dorosła, podejmujesz decyzję licząc się z konsekwencjami. A jak się komuś nie podoba, to ich sprawa! Mosii, bardzo, bardzo się cieszę! Quote
zaba14 Posted October 11, 2006 Posted October 11, 2006 Mosii i Joa nikt nie napisał że komuś się pomysł nie podoba, to jest życie Mosii jej prywatne, ona o nim decyduje i chyba kazdy z nas to szanuje.. tym bardziej ze Mosii robi wiele dobrego :loveu: Quote
Aganiok Posted October 11, 2006 Posted October 11, 2006 To tylko i wyłącznie sprawa Mosii. Ja się osobiście bardzo cieszę, że Mary została u Niej :cool1: Znam niewiele osób na Dogo, które pomogłyby tyle co Mosii. I za to ją szanuję i podziwiam! Quote
Faro Posted October 11, 2006 Posted October 11, 2006 A ja zeby zakończyć tę dyskusje (post z watpliwosciami czytałam) powiem tak: Uważam, ze o wiele wiekszym "szaleństwem " ze strony Mosii było zabranie Pelego od jego włascicieli niz pozostawienie u siebie Mery. Pele - pies "z wyrokiem" , zła "sławą medialną "psa, który dotkliwie pogryzł włascicielą, pies- wielka niewiadoma trafił do hotelu jako "pies Mosii" , na której spoczywało finansowanie jego pobytu tam. Jakoś nikt wtedy nie zastanawiał sie, wątpił czy Monika postępuje słusznie , czy da radę. A z pewnąścią była to o wiele bardziej "szalona" decyzja niz obecna !! Jak ktoś juz napisał "coś za coś" - Mery zostaje szczęśliwa - pewnie będzie mniej o jedno "miejsce na tymczasie", ale to nie znaczy , że Mosii nie bedzie nadal pomagać psiakom - jesli pomozemy Mosii - by mogła nadal pomagać!!! Mosii - wracaj tu i pisz jak Merylinda sie sprawuje ! Quote
Imbirka Posted October 11, 2006 Posted October 11, 2006 Ale się cieszę, że Mańka tak dobrze trafiła:lol: :multi: Czy to znaczy, że jej sytuacja prawna została już pomyślnie rozwiązana?:roll: Quote
joaaa Posted October 14, 2006 Posted October 14, 2006 Bardzo proszę, nawet domagam się nowych zdjęć! :cool3: Quote
dolly Posted October 15, 2006 Posted October 15, 2006 :multi: :multi: :multi: Brawo Mosii, Maryśka jesteś szczęściarą!!! Niesposób nie kochać takiego pięknego faflunka. Quote
Ambra Posted October 16, 2006 Posted October 16, 2006 ale ja nie rozumiem o co się tak burzyć! przecież wszyscy tu doceniamy ogromnie Mosii i jej zasługi sa niepodwarzalne, tak więc nie ma co się gniewać! mój post miał byc złośliwo humorystyczny! ale ze względu na to, ze mi nie zdradzila tajemnicy w dniu podjecia decyzji. :evil_lol: Wiadomo, że wszyscy tiu kibicujemy jej oraz jej ferajnie i jeśli tylko miałaby kiedys psie kłopoty to jesteśmy wtedy gotowi pomóc. Tak więc głowa do góry i Mosii nie wolno Ci stad spadac bo nadal czekamy na fotorelację ż życia szczęsciary!:loveu: Quote
Medorowa Posted October 16, 2006 Posted October 16, 2006 mosii to zdjęcie mówi samo za siebie :multi: :multi: :multi: :multi: Quote
Imbirka Posted October 16, 2006 Posted October 16, 2006 cuuuuuuuuuudna Mania, jaka szczęśliwa:loveu: Quote
joaaa Posted October 17, 2006 Posted October 17, 2006 Mosii, nieładnie, tylko 1 zdjęcie!!! :mad: Aczkolwiek fotka niezła, ale proszę o więcej!!! Ambra, to nie chodziło o Twój post, wcale a wcale!;) Quote
credita Posted October 18, 2006 Posted October 18, 2006 no to rozumię :lol: ciotka a chyba to u Ciebie na górze jest podobno psiaki tam miały nie wchodzić :eviltong: :evil_lol: Quote
Agniest Posted October 19, 2006 Posted October 19, 2006 :multi: wszystkiego najlepszego na nowej wspólnej drodze życia życzy koleżanka Maniusi - Żabka ze swoją panią oczywiście oraz nową współspaczką Betą ;) Bardzo się cieszymy :multi: Quote
mosii Posted October 19, 2006 Posted October 19, 2006 agniest dzięki serdeczne:) Żabulec dawał popalić Meruśce jak jeszcze był u mnie:evil_lol: Quote
constancja Posted October 19, 2006 Author Posted October 19, 2006 :loveu: :loveu: :loveu: Mosii, bardzo sie cieszę, że Mania została właśnie u Ciebie:lol: . Jej historia jest dla mnie szczególna:razz: . To ona wprowadziła mnie w świat Dogomanii i pokazała ile psiego nieszczęścia jest wokól mnie, a Ty swoim zaangażowaniem uświadomiłaś mi, że czasami wystarczy tylko chcieć.... Dziękuję:Rose: :calus: Quote
Recommended Posts