Kluska4 Posted September 28, 2006 Posted September 28, 2006 To ja Cię poprowadzę ;) Tu jest nr konta http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=23645 Tytułem: psiaki Mosii Quote
tygrysex Posted September 28, 2006 Posted September 28, 2006 Wlasnie tak czytam sobie watek od samego poczatku i sunia byla w Sosnowcu :wallbash: czyli jakies takies 2 minuty samochodem mialem :flaming: , ze tez nie trafilem tutaj troche wczesniej... Z tego co wykumalem, to teraz jest w Czestochowie (znaczy przeczytalem pod avkiem mosii), a czasami mi sie zdaza byc w Czestochowie... mosii jakby co bedzie mozna poglaskac Mary z wczesniejszym umowieniem sie? Quote
constancja Posted October 1, 2006 Author Posted October 1, 2006 Mary pięknieje z każdą fotką. I to szczęście psa, które widać w oczach, w pyszczku, w każdym ruchu... Mosii, czyżby to wyznanie miało znaczyć, że Mary zostanie u Ciebie? Quote
loozerka Posted October 1, 2006 Posted October 1, 2006 Cudna ta Mary- i jak większosc boksiów chętna do skakania za...no, chyba wszystkim :) Quote
tygrysex Posted October 2, 2006 Posted October 2, 2006 mosii, ale to by bylo idealne rozwiazanie dla Mary :klacz: Quote
mosii Posted October 4, 2006 Posted October 4, 2006 tygrysex z ogromnym zdumieniem i nieukrywaną radością ale i niedowierzaniem przeczytałam wiadomośc o Waszej wpłacie- 500zł to duża kwota czy macie jakieś szczególne dyspozycje co do przeznaczenia pieniążków?? Quote
tygrysex Posted October 4, 2006 Posted October 4, 2006 [quote name='mosii']tygrysex z ogromnym zdumieniem i nieukrywaną radością ale i niedowierzaniem przeczytałam wiadomośc o Waszej wpłacie- 500zł to duża kwota czy macie jakieś szczególne dyspozycje co do przeznaczenia pieniążków?? Glownie chodzilo o Mary, ale sama lepiej wiesz jak je "podzielic" na Twoje psiaczki... Pozdrawiam i ciesze sie, ze moglismy jakos pomoc :D Quote
rebellia Posted October 5, 2006 Posted October 5, 2006 mosii napisał(a)::hmmmm: ja ją chyba kocham...... udam, że tego nie widziałam :hmmmm: ;) Quote
AgaiTheta Posted October 5, 2006 Posted October 5, 2006 Cytat: Napisał(a) mosii :hmmmm: ja ją chyba kocham...... udam, że tego nie widziałam :hmmmm: ;-) Hmmm Rebeliantko ja chyba też pościemniam z Tobą :eviltong: Quote
rebellia Posted October 6, 2006 Posted October 6, 2006 AgaiTheta napisał(a):Hmmm Rebeliantko ja chyba też pościemniam z Tobą :eviltong: Aguś... no przecież nic nie widzimy :eviltong: :eviltong: Quote
Medorowa Posted October 8, 2006 Posted October 8, 2006 mosii napisał(a):Maryśka zostaje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Czy ja mam rozumieć, że zostaje u Ciebie:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: Quote
constancja Posted October 8, 2006 Author Posted October 8, 2006 [quote name='mosii']Maryśka zostaje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: Mosii............:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :multi: Quote
AgaiTheta Posted October 8, 2006 Posted October 8, 2006 [quote name='madzia i medor']Czy ja mam rozumieć, że zostaje u Ciebie:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: Tak mosii, nasza mosii, popadła w bokserowirozę głębiej niż sama myślała :) :evil_lol: Teraz! witaj Kochana, masz już swojego pierwszego fafluna (zobaczymy na ilu się zamknie ;) ) Quote
Medorowa Posted October 8, 2006 Posted October 8, 2006 :Cool!: :Cool!: :Cool!: :Cool!: :Cool!: :Cool!: :Cool!: :Cool!: :Cool!: :Cool!: :Cool!: :Cool!: :Cool!: :Cool!: :Cool!: :Cool!: - tak się cieszę - :bigcool: :bigcool: :bigcool: :bigcool: :bigcool: :bigcool: :bigcool: :bigcool: :bigcool: :bigcool: :bigcool: :bigcool: :bigcool: :bigcool: Quote
mosii Posted October 8, 2006 Posted October 8, 2006 tak tak tak:) wiecej napisze jutro bo dziś śwoiętuje...................... :) Quote
Recommended Posts