Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 440
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wlasnie tak czytam sobie watek od samego poczatku i sunia byla w Sosnowcu :wallbash: czyli jakies takies 2 minuty samochodem mialem :flaming: , ze tez nie trafilem tutaj troche wczesniej...

Z tego co wykumalem, to teraz jest w Czestochowie (znaczy przeczytalem pod avkiem mosii), a czasami mi sie zdaza byc w Czestochowie... mosii jakby co bedzie mozna poglaskac Mary z wczesniejszym umowieniem sie?

Posted

Mary pięknieje z każdą fotką. I to szczęście psa, które widać w oczach, w pyszczku, w każdym ruchu...
Mosii, czyżby to wyznanie miało znaczyć, że Mary zostanie u Ciebie?

Posted

tygrysex z ogromnym zdumieniem i nieukrywaną radością ale i niedowierzaniem przeczytałam wiadomośc o Waszej wpłacie- 500zł
to duża kwota
czy macie jakieś szczególne dyspozycje co do przeznaczenia pieniążków??

Posted

[quote name='mosii']tygrysex z ogromnym zdumieniem i nieukrywaną radością ale i niedowierzaniem przeczytałam wiadomośc o Waszej wpłacie- 500zł
to duża kwota
czy macie jakieś szczególne dyspozycje co do przeznaczenia pieniążków??

Glownie chodzilo o Mary, ale sama lepiej wiesz jak je "podzielic" na Twoje psiaczki...
Pozdrawiam i ciesze sie, ze moglismy jakos pomoc :D

Posted

mosii napisał(a):
Maryśka zostaje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Czy ja mam rozumieć, że zostaje u Ciebie:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye:

Posted

[quote name='mosii']Maryśka zostaje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye:

Mosii............:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :multi:

Posted

[quote name='madzia i medor']Czy ja mam rozumieć, że zostaje u Ciebie:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye:

Tak mosii, nasza mosii, popadła w bokserowirozę głębiej niż sama myślała :) :evil_lol:

Teraz! witaj Kochana, masz już swojego pierwszego fafluna (zobaczymy na ilu się zamknie ;) )

Posted

:Cool!: :Cool!: :Cool!: :Cool!: :Cool!: :Cool!: :Cool!: :Cool!: :Cool!: :Cool!: :Cool!: :Cool!: :Cool!: :Cool!: :Cool!: :Cool!: - tak się cieszę - :bigcool: :bigcool: :bigcool: :bigcool: :bigcool: :bigcool: :bigcool: :bigcool: :bigcool: :bigcool: :bigcool: :bigcool: :bigcool: :bigcool: