Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 440
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

nocne zabawy;) (wiedziałam ze cos sie rusza w krzakach ale było ciemno i celowałam aparatem tam gdzie szelesciło i warczało, wycykałam cała karte ale tylko te sie nadawały;) )

Posted

Uff, przebrnęłam przez strony mojej nieobecności.:razz:
Bardzo się cieszę, że Maryśka tak ładnie odnalazła się w nowej sytuacji, choć wydawało mi się że bedzie gorzej. Mosii podziel się informacja jak wyglądało jej zabranie i czy był przy tym lament czy wystepowałaś w roli zbawiciela piekieł i odopwiednim ostatecznym momencie?:shake:
Suczydełko jest faktycznie potężne, ale skoro czasu na ruch nikt dla niej nie miał.... i byc moze faktycznie przez życie w stresie tak lękliwie i nieufnie na nas wtedy reagowała. Jak wnuczek na to rozstanie zareagował?
I czy dzowniłaś do pani M albo ona do Ciebie dowiedzieć się jak Merry się miewa?:roll:
Wiem od Amikat że tam nadal nie jest wesoło i podochodzily kolejne problemy, więc na Suni juz by chyba pani M siły nie miała uwagi skupiać!:-(

Dobra robota drogie panie:):multi:

to teraz poszukujemy od nowa........

Posted

no ja własnie tu trafilam- Mosii- masz idealne tereny dla tych psiaków, trafiają we wspaniale miejsce i ręce.
A jak tak juz z ciekawości- ktoś pytał- odpowiedz nie padla, pewnie niespecjalnie- jakie psiaki u Ciebie teraz są? Tzn czy oprocz Dziadka, Mary I Buni reszta własnych, czy też tymczasy? No i 9 to NAPRAWDĘ imponująca liczba :)

Posted

czyli 10...stala wznosżaca sie :D? Poczytam, jak wróce z pracy. Mnie naprawde z roboty wyrzucą za tą dogomanie, albo umrę z braku snu nadrabiając po nocach i nie będzie zródełka dla piesków :D

Posted

[quote name='mosii']oki
stan na dziś:
Lakus- mój- labradoro-dog z Mysłowic
Oxa - moja- mops
Sonia-moja- z dogo
Mica-moja- rottweiler

Mary do uspienia- tymczasowo
Dziadek- tymczasowo
Rudzia- wyrzucona- tymcz.
Tulin- bordozek do uśpienia- tymczasowo
Kleks- szczeniak - tymcz.
Bunia na razie u weta;)

http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=25675
tu moja galeria

poczytaj o Lakusiu, z nim to dopiero miałam przeboje:(

:modla: :modla: :modla: :modla:

Posted

Mosii, ode mnie też za wszystko co robisz dla tych psiaków:modla::modla::modla::modla::modla::modla::modla::modla::modla::modla::modla::modla::modla::modla::modla:
a Mania na górę hooooop!!!!