constancja Posted September 12, 2006 Author Posted September 12, 2006 Mary idziemy szukać domku:cool3: . Quote
mosii Posted September 12, 2006 Posted September 12, 2006 nocne zabawy;) (wiedziałam ze cos sie rusza w krzakach ale było ciemno i celowałam aparatem tam gdzie szelesciło i warczało, wycykałam cała karte ale tylko te sie nadawały;) ) Quote
Medorowa Posted September 12, 2006 Posted September 12, 2006 Świetne zdjęcia:multi: :multi: :multi: A Mary widać, że czuje się dobrze:multi: Quote
constancja Posted September 13, 2006 Author Posted September 13, 2006 Mania, bierz kijek i idziemy na spacer:evil_lol: Quote
Ambra Posted September 13, 2006 Posted September 13, 2006 Uff, przebrnęłam przez strony mojej nieobecności.:razz: Bardzo się cieszę, że Maryśka tak ładnie odnalazła się w nowej sytuacji, choć wydawało mi się że bedzie gorzej. Mosii podziel się informacja jak wyglądało jej zabranie i czy był przy tym lament czy wystepowałaś w roli zbawiciela piekieł i odopwiednim ostatecznym momencie?:shake: Suczydełko jest faktycznie potężne, ale skoro czasu na ruch nikt dla niej nie miał.... i byc moze faktycznie przez życie w stresie tak lękliwie i nieufnie na nas wtedy reagowała. Jak wnuczek na to rozstanie zareagował? I czy dzowniłaś do pani M albo ona do Ciebie dowiedzieć się jak Merry się miewa?:roll: Wiem od Amikat że tam nadal nie jest wesoło i podochodzily kolejne problemy, więc na Suni juz by chyba pani M siły nie miała uwagi skupiać!:-( Dobra robota drogie panie:):multi: to teraz poszukujemy od nowa........ Quote
constancja Posted September 13, 2006 Author Posted September 13, 2006 Ambra, jak miło Cię czytać:lol: Quote
Franca81 Posted September 13, 2006 Posted September 13, 2006 Oj ty taka kochana czemu juz na 11 stronie?? Quote
constancja Posted September 13, 2006 Author Posted September 13, 2006 Mania lubi po nocach buszować:diabloti: Quote
mosii Posted September 14, 2006 Posted September 14, 2006 [quote name='constancja']Mania lubi po nocach buszować:diabloti: tej nocy spała grzecznie pod kołderką:eviltong: Quote
AgaiTheta Posted September 14, 2006 Posted September 14, 2006 No No to się powodzi śliczności :cool3: Quote
loozerka Posted September 14, 2006 Posted September 14, 2006 no ja własnie tu trafilam- Mosii- masz idealne tereny dla tych psiaków, trafiają we wspaniale miejsce i ręce. A jak tak juz z ciekawości- ktoś pytał- odpowiedz nie padla, pewnie niespecjalnie- jakie psiaki u Ciebie teraz są? Tzn czy oprocz Dziadka, Mary I Buni reszta własnych, czy też tymczasy? No i 9 to NAPRAWDĘ imponująca liczba :) Quote
mosii Posted September 14, 2006 Posted September 14, 2006 oki stan na dziś: Lakus- mój- labradoro-dog z Mysłowic Oxa - moja- mops Sonia-moja- z dogo Mica-moja- rottweiler Mary do uspienia- tymczasowo Dziadek- tymczasowo Rudzia- wyrzucona- tymcz. Tulin- bordozek do uśpienia- tymczasowo Kleks- szczeniak - tymcz. Bunia na razie u weta;) http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=25675 tu moja galeria poczytaj o Lakusiu, z nim to dopiero miałam przeboje:( Quote
loozerka Posted September 14, 2006 Posted September 14, 2006 czyli 10...stala wznosżaca sie :D? Poczytam, jak wróce z pracy. Mnie naprawde z roboty wyrzucą za tą dogomanie, albo umrę z braku snu nadrabiając po nocach i nie będzie zródełka dla piesków :D Quote
Medorowa Posted September 14, 2006 Posted September 14, 2006 [quote name='mosii']oki stan na dziś: Lakus- mój- labradoro-dog z Mysłowic Oxa - moja- mops Sonia-moja- z dogo Mica-moja- rottweiler Mary do uspienia- tymczasowo Dziadek- tymczasowo Rudzia- wyrzucona- tymcz. Tulin- bordozek do uśpienia- tymczasowo Kleks- szczeniak - tymcz. Bunia na razie u weta;) http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=25675 tu moja galeria poczytaj o Lakusiu, z nim to dopiero miałam przeboje:( :modla: :modla: :modla: :modla: Quote
joaaa Posted September 15, 2006 Posted September 15, 2006 Mosii, super foty te nocne!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
malawaszka Posted September 16, 2006 Posted September 16, 2006 kolejny grubasek od Mosii w górę :loveu: Quote
Iza i Avanti Posted September 17, 2006 Posted September 17, 2006 Mania! Hop do góry! Mosii! :modla: :modla: :modla: za wielkie serducho! Quote
Zu Posted September 17, 2006 Posted September 17, 2006 Mosii, ode mnie też za wszystko co robisz dla tych psiaków:modla::modla::modla::modla::modla::modla::modla::modla::modla::modla::modla::modla::modla::modla::modla: a Mania na górę hooooop!!!! Quote
Recommended Posts