mosii Posted September 3, 2006 Posted September 3, 2006 no to pokazujemy sie po krótkiej przerwie:) Quote
szmaja Posted September 4, 2006 Posted September 4, 2006 A Manieczka poszła do gazety? To podstawa! Mania do domu! Quote
Iza i Avanti Posted September 4, 2006 Posted September 4, 2006 Piękna, zadowolona bokserka! SZUKAMY DOMECZKU! Quote
bigos Posted September 4, 2006 Posted September 4, 2006 Mam kontakt z Panią z Fundacji Canis (Hamburg). Zabiera ode mnie teraz sunię i znajduje jej domek w Niemczech:lol: Rozmawialam z nią i mówila, że bokseki szybko znajdują u nich nowe domki, więc jeżeli chcialabyś to mogę psiaka przesłać e-mailem do Pani Julii i może się uda psinie znależć nowy dom.Co Ty na to. Daj znać na pw. Quote
mosii Posted September 4, 2006 Posted September 4, 2006 uważam ze najpierw spróbujemy tutaj;) a Mary rozkwita, z wraka psychicznego bojącego sie nawet własnego cienia wychodzi bardzo fajna sunia z charakterem:) Quote
kiwi Posted September 4, 2006 Posted September 4, 2006 mosii zdradzisz sklad psiowy twojego domu? bo aj juz sie pogubilam :) Quote
AgaiTheta Posted September 5, 2006 Posted September 5, 2006 Ona jest przepiękna, ale ja myślałam, że moja Kluseczka jest duża, ale to pikuś przy Merylindzie :cool3: Quote
boksiedwa Posted September 5, 2006 Posted September 5, 2006 Hopkaj piękna panno :) Mossi wysłałam plakacik Quote
boksiedwa Posted September 5, 2006 Posted September 5, 2006 [quote name='constancja']Banerek dla chętnych: a jak go wstawic w podpis? bo mi cosik nie idzie :oops: Quote
constancja Posted September 5, 2006 Author Posted September 5, 2006 [quote name='boksiedwa']a jak go wstawic w podpis? bo mi cosik nie idzie :oops: Kliknij prawym przyciskiem myszy, wejdź we właściwości, tam jest adres obrazka. Lub skopiuj go na swój komp i wrzuć na serwer, skopiuj link do edytora podpisu, następnie zaznacz go w edytorze, kliknij na ikonkę (taki globusik z okularami:evil_lol: ), wyskoczy Ci okienko do którego skopiujesz link wątku Mary i zapiszesz zmiany. Wtedy każdy klikając w Twój banerek będzie mógł szybko wejść w wątek boksi. Myślę, że sobie poradzisz:cool3: . Jakby co to na priv. Quote
mosii Posted September 5, 2006 Posted September 5, 2006 boksiedwa napisał(a):Hopkaj piękna panno :) Mossi wysłałam plakacik super bardzo dziękuję:multi: Quote
mosii Posted September 5, 2006 Posted September 5, 2006 boksiedwa a zrobisz mi plakacik dla Tulinka- bordoga?? Quote
boksiedwa Posted September 5, 2006 Posted September 5, 2006 mosii napisał(a):boksiedwa a zrobisz mi plakacik dla Tulinka- bordoga?? sie zrobił i wysłał :evil_lol: Quote
Faro Posted September 6, 2006 Posted September 6, 2006 "Mam kontakt z Panią z Fundacji Canis (Hamburg). Zabiera ode mnie teraz sunię i znajduje jej domek w Niemczech:lol: Rozmawialam z nią i mówila, że bokseki szybko znajdują u nich nowe domki......." Nie jestem tego taka pewna zwłaszcza oglądając niemieckie strony z "ich" bokserami szukającymi domów. Quote
Recommended Posts