Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 440
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Mam kontakt z Panią z Fundacji Canis (Hamburg). Zabiera ode mnie teraz sunię i znajduje jej domek w Niemczech:lol: Rozmawialam z nią i mówila, że bokseki szybko znajdują u nich nowe domki, więc jeżeli chcialabyś to mogę psiaka przesłać e-mailem do Pani Julii i może się uda psinie znależć nowy dom.Co Ty na to. Daj znać na pw.

Posted

uważam ze najpierw spróbujemy tutaj;)

a Mary rozkwita, z wraka psychicznego bojącego sie nawet własnego cienia wychodzi bardzo fajna sunia z charakterem:)

Posted

[quote name='boksiedwa']a jak go wstawic w podpis? bo mi cosik nie idzie :oops:

Kliknij prawym przyciskiem myszy, wejdź we właściwości, tam jest adres obrazka.
Lub skopiuj go na swój komp i wrzuć na serwer, skopiuj link do edytora podpisu, następnie zaznacz go w edytorze, kliknij na ikonkę (taki globusik z okularami:evil_lol: ), wyskoczy Ci okienko do którego skopiujesz link wątku Mary i zapiszesz zmiany. Wtedy każdy klikając w Twój banerek będzie mógł szybko wejść w wątek boksi.

Myślę, że sobie poradzisz:cool3: . Jakby co to na priv.

Posted

"Mam kontakt z Panią z Fundacji Canis (Hamburg). Zabiera ode mnie teraz sunię i znajduje jej domek w Niemczech:lol: Rozmawialam z nią i mówila, że bokseki szybko znajdują u nich nowe domki......."

Nie jestem tego taka pewna zwłaszcza oglądając niemieckie strony z "ich"
bokserami szukającymi domów.