Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 440
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Rozmawiam z Panią M. Kochani ona nie ma co dać jeść wnusiowi na śniadanie :placz:

Kto może podesłać mosii pare grosików. Ja wyślę 20 zł. Więcej nie dam rady. Mosii kupi jakieś jedzonko.

Wyślę ubranka dla małego, może ktoś jeszcze też ma (trzy latka).

Posted

Mosii, Mary jest cudna!!!:loveu: :loveu: :loveu: . I wcale nie widać po niej, żeby była szczególnie rozbita po zmianie miejsca:cool1: . Wręcz przeciwnie:lol: .
Mosii jesteś wielka!

Posted

Agnie Koty napisał(a):
i to filozoficzne spojrzenie takie iście bokserowate. moja boksia też miala takie... Hm, po opuszczeniu swojego domu ona wygląda na zadziwiająco zadowoloną. to dobrze.

i dokładnie tak jest, nie chce wchodzić w szczegóły ale Mary naprawdę dobrze sie poczuła bedąc u mnie. Nareszcie..............

Posted

Kluska4 napisał(a):
Ale z niej to chyba niezła kluseczka jest :razz: czy tylko tak wygląda na zdjęciach?

jest jest, ale w takim towarzystwie szybko u mnie schudnie:evil_lol:

Posted

Jak patrzę na te zdjęcia i pomyśle, że ta psina mogła juz nie życ "by nie tęsknić" to......
Wcale nie widzę by ona tęskniła - wręcz przeciwnie wygląda na bardzo szczęsliwą i zadowoloną :lol:

Posted

Mosii jadę na 2 tygodnie na urlop będę blisko Częstochowy mogę do Ciebie zajrzeć? mój Huzar będzie miał z kim poszaleć w końcu babka jego gabarytów :razz: może uda nam się dłużej posiedzieć i pogadać cooo???:p no i Gapunia by się ucieszyła że do cioci pojedzie:lol:

Posted

Faro napisał(a):
Jak patrzę na te zdjęcia i pomyśle, że ta psina mogła juz nie życ "by nie tęsknić" to......
Wcale nie widzę by ona tęskniła - wręcz przeciwnie wygląda na bardzo szczęsliwą i zadowoloną :lol:

bo Mary nie teskni.......

Posted

A jak już piszecie "Marycha", to może by ją Mania nazwać, co? Tak ładnie można robić "Maniunia","Mańka" :). Niezła klucha, obawiam się, że dopiero teraz poznaje smak prawdziwego spaceru :(