Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 458
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

To tak..
Suczysko o 4tej rano przyszło pod klatkę i zaczęło wyć, trzymając moją bluzkę w ryjku, p.Gosia zeszła, ale nie mogła jej złapać i Dżaki gdzieś zwiała z bluzką. P.Gosia wystawiła kolejną rzecz, która kojarzyła się ze mną/domem - jej ringo i o 6tej znów przyszła, bez bluzki, zaczęła pruć japę i weszła do otwartej klatki, a w miedzy czasie ktoś wychodził i zamknął ją na klatce i na to ringo zwabili ją do domu.
Póki co dajemy jej troszkę czasu, o adresówce mówiłam, mam nadzieję, że będzie ok.
Dziś wieczorkiem przedzwonię i się dopytam.

Posted

[quote name='Borówka16']To tak..
Suczysko o 4tej rano przyszło pod klatkę i zaczęło wyć, trzymając moją bluzkę w ryjku, p.Gosia zeszła, ale nie mogła jej złapać i Dżaki gdzieś zwiała z bluzką. P.Gosia wystawiła kolejną rzecz, która kojarzyła się ze mną/domem - jej ringo i o 6tej znów przyszła, bez bluzki, zaczęła pruć japę i weszła do otwartej klatki, a w miedzy czasie ktoś wychodził i zamknął ją na klatce i na to ringo zwabili ją do domu.
Póki co dajemy jej troszkę czasu, o adresówce mówiłam, mam nadzieję, że będzie ok.
Dziś wieczorkiem przedzwonię i się dopytam.[/QUOTE]

Nie moge wyjsc z podziwu- co za madry pies! Borowko, ona pewnie uciekla zeby Ciebie poszukac. Z ta bluzka w ryjku... niesamowite.

Posted

Niech jej dobrze pilnują, a będą mieli wspaniałego psa!!
Hehe, bluzkę pewnie wyniosła tam gdzie koczowała w oczekiwaniu na Ciebie:-)
Ale mądra, tylko nieświadoma, że mogło się źle dla niej skończyć.

Posted

Borciasek sunia jest mądralą!!! Nie pozwól, żeby coś złego stało się ponownie. Dość już doświadczyła, sama wiesz...Jak ona się zachowuje? Czy nowi właściciele wiedzą co robić, jak ją oswoić, jak jej pomóc? Ludziki może ktoś z Was zna profesjonalnego psychologa psiego? Tu Cezara trzeba;)

Posted

A ja proponuję dla spokoju przeprowadzić wizytę poadopcyjną. :) Może uda się też ich namówić na szkolenie w jakiejś dobrej, pozytywnej szkole?

Posted

Rozmawiałam przed chwilką z p.Gosią, ponoć rewelacja :)
Dżaki łazi za nią krok w krok, to ona jest jej guru, bawi się już, śpi w łóżku i czuje się jak u siebie :loveu:
Ponieważ jeszcze przez dłuuugi czas nie będzie spuszczana ze smyczy to chodzi codziennie na bardzo długie spacerki ;)
Wizyta - jak najbardziej, ale myślę, że jeszcze nie teraz, trzeba dać im troszkę czasu na zapoznanie siebie.
Aaaa..no i identyfikator ma zakupić :)

Posted

Bonsai napisał(a):
A ja proponuję dla spokoju przeprowadzić wizytę poadopcyjną. :)

jak już się wszyscy do siebie przyzwyczają to mogę się do nich kontrolnie przejechać:)

Posted

Andzike napisał(a):
jak już się wszyscy do siebie przyzwyczają to mogę się do nich kontrolnie przejechać:)

Super :)
Marycha, jasne, że to dobry pomysł, ale Dżaki jest tam bardzo krótko, dajmy im czas.

Posted

Andzike napisał(a):

Juz się nie mogę doczekać, mam nadzieję, że wynik wizyty będzie na plus i sunia nie będzie musiała do Borówki wracać.

Posted

Andzike napisał(a):

Zazdroszczę Ci, Andzike, że będziesz miała możliwość zobaczyć tego uroczego dzikuska...:lol::lol::lol:

Posted

Borówka16 napisał(a):
Pytałam o to - Panie mają zrobić jak zakupią kabel do USB, do telefonu.

ale mogą wysłać mmskiem do Ciebie na przykład - ja jestem b ciekawa jak Dżakulec po tej ucieczce się miewa