Borówka16 Posted March 12, 2011 Author Posted March 12, 2011 [quote name='Isadora7']To nie znasz mojego GG? Ja myslałam że wszyscy znają podobnie jak telefon :grin::grin::grin::grin: mój GGdakacz 2245542[/QUOTE] No widzisz, nie znam, ani GG, ani tel. ;) :evil_lol: Zaraz się na gadu odezwę. Quote
Andzike Posted March 12, 2011 Posted March 12, 2011 Borówka dzwoniła już do mnie rano, ale cały dzień byłam poza Warszawą. Powiadomiłam już koleżankę, ktora mieszka na Jadzwingow - będzie się rozglądać. Jutro podjadę tam i przejdę się po okolicy. Generalnie na Służewcu (Wyścigi) są jutro Targi Motocyklowe - będzie sporo ludzi, zastanawiam się czy to dobrze czy źle ... :( Quote
Borówka16 Posted March 12, 2011 Author Posted March 12, 2011 [quote name='Andzike']Borówka dzwoniła już do mnie rano, ale cały dzień byłam poza Warszawą. Powiadomiłam już koleżankę, ktora mieszka na Jadzwingow - będzie się rozglądać. Jutro podjadę tam i przejdę się po okolicy. Generalnie na Służewcu (Wyścigi) są jutro Targi Motocyklowe - będzie sporo ludzi, zastanawiam się czy to dobrze czy źle ... :([/QUOTE] Andzike, przedzwonie jutro do Ciebie jak będę w pociągu, bo fajnie by było sporą grupką szukać - pewnie koło 12stej dojadę. Boże, weź mnie nie strasz z tymi targami :(:(:( Quote
Andzike Posted March 12, 2011 Posted March 12, 2011 [quote name='Borówka16']Andzike, przedzwonie jutro do Ciebie jak będę w pociągu, bo fajnie by było sporą grupką szukać - pewnie koło 12stej dojadę. Boże, weź mnie nie strasz z tymi targami :(:(:([/QUOTE] O targach wiem, bo mój TZ się na nie wybiera - już mu pokazałam zdjęcia Dżaki. Ja niestety mogę szukać Dżaki max do 11 - ale TZ wybiera się na Targi ok. 9, wiec mnie w okolicy zostawi i będę się rozglądać. Jak coś - będę dzwonić. Quote
Borówka16 Posted March 12, 2011 Author Posted March 12, 2011 [quote name='Andzike']O targach wiem, bo mój TZ się na nie wybiera - już mu pokazałam zdjęcia Dżaki. Ja niestety mogę szukać Dżaki max do 11 - ale TZ wybiera się na Targi ok. 9, wiec mnie w okolicy zostawi i będę się rozglądać. Jak coś - będę dzwonić.[/QUOTE] Aha, ok. Dzięki wielkie za pomoc. Quote
Marycha35 Posted March 12, 2011 Posted March 12, 2011 Borek trzymam kciuki, jak się już znajdzie, bo SIĘ ZNAJDZIE!!! trzeba Dżaki zapewnić bezpieczeństwo. Faktycznie za dużo jak na taką bidną, małą psinkę:( Działaj Borciasek, postaw Wa-wę na głowie i znajdź postrzeleńca kochanego!!! Zaciskam kciukasy. Głowa do góry! Quote
Plicha Posted March 12, 2011 Posted March 12, 2011 A czy ona miała jakąś adresatkę z telefonem? Quote
Borówka16 Posted March 12, 2011 Author Posted March 12, 2011 [quote name='Plicha']A czy ona miała jakąś adresatkę z telefonem?[/QUOTE] Niestety nie :( Ma tylko chipa. Quote
Ninti Posted March 12, 2011 Posted March 12, 2011 Ubocze, będę o 14.30 na M. Ursynów, dzięki!!! Zaraz po 12.00 odezwę się do Ciebie, Borówko, i dołączę, tylko w międzyczasie "odbiję" po te plakaty. A może ona wróci w nocy? Quote
Marycha35 Posted March 12, 2011 Posted March 12, 2011 oby wróciła, ale była tam tylko jeden dzień....:( Quote
Szalony Kot Posted March 12, 2011 Posted March 12, 2011 Hej. Gdzie konkretnie zaginęła? Ja jestem rejon Dolinki Służewieckiej, będę wypatrywać. Reaguje na imię? Tak podczytuję i widzę, że jest raczej nieufna? Quote
Marycha35 Posted March 12, 2011 Posted March 12, 2011 z tego, co wiem jest mocno nieufna, ale reaguje na imię. Byłam z Borówka kiedyś na akcji łapania psa i była też Dżaki, moooocno nieufna, ale kaszanka zdziałała cuda:) Quote
zerduszko Posted March 13, 2011 Posted March 13, 2011 [quote name='Poker']Niestety , ich wina.Jak się ma takiego psa, to oczy i uszy trzeba mieć dookoła głowy.Po prostu trzeba było zamykać drzwi. Biedna sunia.Czy DS pomaga w szukaniu ? Pewnie nie miała na sobie żadnej obroży czy szelek , bo zwiała z domu.[/QUOTE] A moim zdaniem niekoniecznie ich. Patrząc na to w jakim potencjalnym DS byłyśmy na wizycie, to część winy jeśli nie cała leży po stronie DT. Taki pies powinien mieć doświadczony i powiadomiony DS. Tyle. Nie chce wywołać burzy, ale dla mnie ta adopcja od początku kuleje. A cierpi pies :( Quote
Marycha35 Posted March 13, 2011 Posted March 13, 2011 hi, widziałam na własne oczy, zdziałała cuda, Dżaki nawet mnie poszukiwała wzrokiem-węchem:) Błagam, widziałam dziś Borówkę, rozmawiałam z nią....., dajcie spokój, jak się Dżaki odnajdzie, będzie czas na rozliczenia. Quote
zerduszko Posted March 13, 2011 Posted March 13, 2011 Rozliczanie to już były po ostatniej próbie wyadoptowania suni do SD w Rynkiku, DS komletnie nie przygotowanym na takiego psa!! I dalej oddano sunię komuś kompletnie nie przygotowanemu. Przykre co najmniej. Quote
Marycha35 Posted March 13, 2011 Posted March 13, 2011 Istotnie, ale to na nic się teraz nie przyda suni. Poczekajmy, aż się znajdzie. Wtedy mądre rady baaardzo wskazane:) Quote
Isadora7 Posted March 13, 2011 Posted March 13, 2011 Dałam ją tutaj: http://www.dogomania.pl/threads/12374-Zgubione-Znalezione-warszawski-PALUCH?p=16486084#post16486084 Quote
Marycha35 Posted March 13, 2011 Posted March 13, 2011 Dzięki:), oby się znalazła, bida kochana! Quote
Kora Posted March 13, 2011 Posted March 13, 2011 [quote name='Borówka16']Zgłaszałam ją na Paluch...nie wiem czemu nie ma... Zadzwonię jeszcze raz. W rejonie Jadźwingów.[/QUOTE] Borowka, w zeszycie zgloszen ZNALEZIONYCH Ty pewnie dalas w zaginionych, na te chwile sunia nie trafila Na Paluch. Quote
Borówka16 Posted March 13, 2011 Author Posted March 13, 2011 [quote name='Ninti']Ubocze, będę o 14.30 na M. Ursynów, dzięki!!! Zaraz po 12.00 odezwę się do Ciebie, Borówko, i dołączę, tylko w międzyczasie "odbiję" po te plakaty. A może ona wróci w nocy?[/QUOTE] Ok, ja do Ciebie tak koło 10tej przedzwonię i powiem, o której dokładnie będę w stolicy. [quote name='Szalony Kot']Hej. Gdzie konkretnie zaginęła? Ja jestem rejon Dolinki Służewieckiej, będę wypatrywać. Reaguje na imię? Tak podczytuję i widzę, że jest raczej nieufna?[/QUOTE] Na Jadźwingów13 zaginęła, tak, jest płocha, ale do przekupienia. [quote name='Kora']Borowka, w zeszycie zgloszen ZNALEZIONYCH Ty pewnie dalas w zaginionych, na te chwile sunia nie trafila Na Paluch.[/QUOTE] A no tak, sorry, nie myśle :shake: Isadora, dzięki za pomoc :) Quote
Plicha Posted March 13, 2011 Posted March 13, 2011 Powodzenia dziewczyny, ja zaraz jadę po rodziców TZ-ta w okolice Jadzwingów, będę się intensywnie rozglądać, jakby co mam tel. do Borówki. Potem niestety nię będzie mnie prawie cały dzień w Wawie :( Quote
Recommended Posts