Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Isadora7']To nie znasz mojego GG? Ja myslałam że wszyscy znają podobnie jak telefon :grin::grin::grin::grin:

mój GGdakacz 2245542[/QUOTE]
No widzisz, nie znam, ani GG, ani tel. ;) :evil_lol:
Zaraz się na gadu odezwę.

• Replies 458
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Borówka dzwoniła już do mnie rano, ale cały dzień byłam poza Warszawą.
Powiadomiłam już koleżankę, ktora mieszka na Jadzwingow - będzie się rozglądać.
Jutro podjadę tam i przejdę się po okolicy.

Generalnie na Służewcu (Wyścigi) są jutro Targi Motocyklowe - będzie sporo ludzi, zastanawiam się czy to dobrze czy źle ... :(

Posted

[quote name='Andzike']Borówka dzwoniła już do mnie rano, ale cały dzień byłam poza Warszawą.
Powiadomiłam już koleżankę, ktora mieszka na Jadzwingow - będzie się rozglądać.
Jutro podjadę tam i przejdę się po okolicy.

Generalnie na Służewcu (Wyścigi) są jutro Targi Motocyklowe - będzie sporo ludzi, zastanawiam się czy to dobrze czy źle ... :([/QUOTE]
Andzike, przedzwonie jutro do Ciebie jak będę w pociągu, bo fajnie by było sporą grupką szukać - pewnie koło 12stej dojadę.
Boże, weź mnie nie strasz z tymi targami :(:(:(

Posted

[quote name='Borówka16']Andzike, przedzwonie jutro do Ciebie jak będę w pociągu, bo fajnie by było sporą grupką szukać - pewnie koło 12stej dojadę.
Boże, weź mnie nie strasz z tymi targami :(:(:([/QUOTE]

O targach wiem, bo mój TZ się na nie wybiera - już mu pokazałam zdjęcia Dżaki.
Ja niestety mogę szukać Dżaki max do 11 - ale TZ wybiera się na Targi ok. 9, wiec mnie w okolicy zostawi i będę się rozglądać. Jak coś - będę dzwonić.

Posted

[quote name='Andzike']O targach wiem, bo mój TZ się na nie wybiera - już mu pokazałam zdjęcia Dżaki.
Ja niestety mogę szukać Dżaki max do 11 - ale TZ wybiera się na Targi ok. 9, wiec mnie w okolicy zostawi i będę się rozglądać. Jak coś - będę dzwonić.[/QUOTE]
Aha, ok. Dzięki wielkie za pomoc.

Posted

Borek trzymam kciuki, jak się już znajdzie, bo SIĘ ZNAJDZIE!!! trzeba Dżaki zapewnić bezpieczeństwo. Faktycznie za dużo jak na taką bidną, małą psinkę:( Działaj Borciasek, postaw Wa-wę na głowie i znajdź postrzeleńca kochanego!!! Zaciskam kciukasy. Głowa do góry!

Posted

Ubocze, będę o 14.30 na M. Ursynów, dzięki!!!
Zaraz po 12.00 odezwę się do Ciebie, Borówko, i dołączę, tylko w międzyczasie "odbiję" po te plakaty.
A może ona wróci w nocy?

Posted

z tego, co wiem jest mocno nieufna, ale reaguje na imię. Byłam z Borówka kiedyś na akcji łapania psa i była też Dżaki, moooocno nieufna, ale kaszanka zdziałała cuda:)

Posted

[quote name='Poker']Niestety , ich wina.Jak się ma takiego psa, to oczy i uszy trzeba mieć dookoła głowy.Po prostu trzeba było zamykać drzwi.
Biedna sunia.Czy DS pomaga w szukaniu ? Pewnie nie miała na sobie żadnej obroży czy szelek , bo zwiała z domu.[/QUOTE]
A moim zdaniem niekoniecznie ich. Patrząc na to w jakim potencjalnym DS byłyśmy na wizycie, to część winy jeśli nie cała leży po stronie DT. Taki pies powinien mieć doświadczony i powiadomiony DS. Tyle. Nie chce wywołać burzy, ale dla mnie ta adopcja od początku kuleje. A cierpi pies :(

Posted

hi, widziałam na własne oczy, zdziałała cuda, Dżaki nawet mnie poszukiwała wzrokiem-węchem:)
Błagam, widziałam dziś Borówkę, rozmawiałam z nią....., dajcie spokój, jak się Dżaki odnajdzie, będzie czas na rozliczenia.

Posted

Rozliczanie to już były po ostatniej próbie wyadoptowania suni do SD w Rynkiku, DS komletnie nie przygotowanym na takiego psa!! I dalej oddano sunię komuś kompletnie nie przygotowanemu. Przykre co najmniej.

Posted

[quote name='Borówka16']Zgłaszałam ją na Paluch...nie wiem czemu nie ma...
Zadzwonię jeszcze raz.
W rejonie Jadźwingów.[/QUOTE]
Borowka, w zeszycie zgloszen ZNALEZIONYCH Ty pewnie dalas w zaginionych, na te chwile sunia nie trafila Na Paluch.

Posted

[quote name='Ninti']Ubocze, będę o 14.30 na M. Ursynów, dzięki!!!
Zaraz po 12.00 odezwę się do Ciebie, Borówko, i dołączę, tylko w międzyczasie "odbiję" po te plakaty.
A może ona wróci w nocy?[/QUOTE]
Ok, ja do Ciebie tak koło 10tej przedzwonię i powiem, o której dokładnie będę w stolicy.

[quote name='Szalony Kot']Hej.
Gdzie konkretnie zaginęła? Ja jestem rejon Dolinki Służewieckiej, będę wypatrywać.
Reaguje na imię?
Tak podczytuję i widzę, że jest raczej nieufna?[/QUOTE]
Na Jadźwingów13 zaginęła, tak, jest płocha, ale do przekupienia.

[quote name='Kora']Borowka, w zeszycie zgloszen ZNALEZIONYCH Ty pewnie dalas w zaginionych, na te chwile sunia nie trafila Na Paluch.[/QUOTE]
A no tak, sorry, nie myśle :shake:

Isadora, dzięki za pomoc :)

Posted

Powodzenia dziewczyny, ja zaraz jadę po rodziców TZ-ta w okolice Jadzwingów, będę się intensywnie rozglądać, jakby co mam tel. do Borówki. Potem niestety nię będzie mnie prawie cały dzień w Wawie :(