Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 458
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Borówka16']
Dżaki zwiała 2h temu, przyszedł sąsiad, nie zadzwonił :placz::placz::placz::placz:
[/QUOTE]
Otworzył sam sobie drzwi i ona mu zwiała między nogami? Nie mów, że oni przy takim psie nie zamykali drzwi.

Biedna malutka :(

Posted

[quote name='zerduszko']Otworzył sam sobie drzwi i ona mu zwiała między nogami? Nie mów, że oni przy takim psie nie zamykali drzwi.

Biedna malutka :(
Tak...
Bo to sąsiad jak rodzina, właził kiedy chciał i jak chciał, zapukał i wlazł....

[quote name='rita60']O cholera......malenka gdzie ty jestes ?????????
Boróweczko napisz do APSA, migdalena one sa z Warszawy,może pomoga:roll:
Ok, już piszę. Dzięki, Ritko.
Jutro jadę do Wawy, może mnie po głosie pozna...
Aha, mam nowe info - taksówkarze, którzy także jej szukają mówią, że kręci się cały czas w okolicy...

Posted

O kurczaki. Moja znajoma mieszka na Służewiu, szepnę jej słówko. Ja też będę dziś kręciła na tej trasie, samochodem, bo się przeprwadzam, będę się rozglądać!

Posted

Dzi[quote name='Bonsai']O kurczaki. Moja znajoma mieszka na Służewiu, szepnę jej słówko. Ja też będę dziś kręciła na tej trasie, samochodem, bo się przeprwadzam, będę się rozglądać![/QUOTE]
Dzięki za pomoc!

Posted

Borowko, zadzwon moze do Owieczki. Ona jest z Warszawy, ale nie wiem z jakiej dzielnicy. Ale moze zna kogos w tamtych okolicach. Nie ma teraz chyba dostepu do netu, ale ma w podpisie nr telefonu kom- 782-674-952. Mam nadzieje ze nie bedzie na mnie zla ze tak dysponuje tym numerem, ale sprawa przeciez wyjatkowo pilna.
Powodzenia.

Posted

[quote name='Aleksandra95']Borówka16 , a nie możesz dzisiaj jechać ?[/QUOTE]
Dzisiaj nie mam jak :-(
[quote name='Bonsai']A na jakiej ulicy zaginęła? Gdzie była ostatnio widziana?[/QUOTE]
W okolicy ul.Jadźwingów.
[quote name='Alter Ego']Borowko, zadzwon moze do Owieczki. Ona jest z Warszawy, ale nie wiem z jakiej dzielnicy. Ale moze zna kogos w tamtych okolicach. Nie ma teraz chyba dostepu do netu, ale ma w podpisie nr telefonu kom- 782-674-952. Mam nadzieje ze nie bedzie na mnie zla ze tak dysponuje tym numerem, ale sprawa przeciez wyjatkowo pilna.
Powodzenia.[/QUOTE]
Ok, dzięki za pomoc, zaraz zadzwonię.

Posted

Porozsyłałam do wszystkich znajomych z okolic bliższych i dalszych Służewia. Mój TŻ jeździ teraz ta trasą, ma ze sobą nęcące smakołyki, zobaczymy... Ja siedzę i się pakuję...

Posted

[quote name='Bonsai']Porozsyłałam do wszystkich znajomych z okolic bliższych i dalszych Służewia. Mój TŻ jeździ teraz ta trasą, ma ze sobą nęcące smakołyki, zobaczymy... Ja siedzę i się pakuję...[/QUOTE]

[quote name='Bonsai']Oj... to blisko Puławskiej...[/QUOTE]
Bonsai, dzięki.

Dzwoniłam do Owieczki, jest 100km od W-wy dzisiaj, jutro jej poszuka.

Posted

To jest coś bez nazwy... Nie ma szczęścia suczydło. :-(
Borówko, wejdź na mazowieckie, leć po nickach i rozsyłaj PW. Na ileś rozesłanych ileś osób zareaguje.

Posted

Andzike i Doti sa z Warszawy. Mozna do nich napisac ale widze ze sa offline. Owieczka powinna miec do nich telefon, bo ostatnio dzialaly razem w sprawie innej suczki. Z Warszawy jest tez Olena84 i Isadora7. Isadora chyba wlasnie jest na dogo.

Posted

[quote name='majqa']To jest coś bez nazwy... Nie ma szczęścia suczydło. :-(
Borówko, wejdź na mazowieckie, leć po nickach i rozsyłaj PW. Na ileś rozesłanych ileś osób zareaguje.[/QUOTE]
Oj nie ma :-(
Właśnie rozsyłam, dzięki za pomoc.

[quote name='Alter Ego']Andzike i Doti sa z Warszawy. Mozna do nich napisac ale widze ze sa offline. Owieczka powinna miec do nich telefon, bo ostatnio dzialaly razem w sprawie innej suczki. Z Warszawy jest tez Olena84 i Isadora7. Isadora chyba wlasnie jest na dogo.[/QUOTE]
Z Andzike od razu po zagubieniu się Dżaki gadałam, dziś jej nie ma w W-wie :-(
PW rozsyłam właśnie, do nich także wyślę.

Posted

[quote name='Isadora7']Jestem

Koniecznie piszcie do mru i UBOCZE

na priva mogę podać telefon do mru

mogę ewentualnie zrobić plakat tylko jakiś tekst (krótki) potrzebuję
Dzięki za przybycie.
Do Mru PW wysłałam, dodzwonić się do niej nie mogę - mam jej tel. z mapy pomocy dogo, ale może jakiś zły, więc jeśli możesz to wyślij mi na PW ten co masz.
Do Ubocze już piszę.
Tekst taki skleciłam:

Dnia 12.03.2011r. w Warszawie, w dzielnicy Mokotów-Służew zaginęła młoda suczka w typie Jack Russel Teriera!

Suczka jest płocha, boi się dojść do ludzi.

Ma na imię Dżaki.

Zaginęła po pobycie 1 dnia w domku stałym, wyadoptowana z domu tymczasowego. Błagamy o każdy sygnał, przez całą dobę:

669408881 lub 513145953

WAŻNE: MIAŁA NA SOBIE BRĄZOWE SZELKI W POMARAŃCZOWE ŁAPKI.

Posted

Już jestem! Gdy będzie plakat, zaraz pobiorę. To jest ode mnie 4 stacje metra.
Myślę, że dobrze byłoby dokładniej określić w plakacie miejsca zgubienia (ulice). Blisko mnie też mieszkają mru, Idusiek, Paulina78. Dosłownie jedną stację od metra Służew mieszka ninti. Przy Stokłosach (dwie stacje) - Gusia. Poślijcie im też PW...

Posted

Biedna psinka... pewnie pobiegła szukać swojej dotychczasowej opiekunki do której była przywiązana. W nowym domku była króciutko i pewnie jeszcze wydaje jej się obcy. Oby szybko się odnalazła i oby nic złego jej się nie przytrafiło!