Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 550
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

dOgLoV napisał(a):
Super zimowe foteczki ;)

dziękujemy :lol:

aniolek666 napisał(a):
Zdjęcia super:loveu: Jak dla mnie czwartek pasi:)

no to super ;) jeszcze tylko czekamy na sunshine :p

deer_1987 napisał(a):
Postaraj sie wiecej psa pokazac np portret czy mordke :razz:

w domu właśnie takie fotki robię, ale podczas spaceru jest to w sumie niemożliwe, bo Emi ciągle jest w ruchu i zanim człowiek zdoła się przygotować do zrobienia zdjęcia, to ona już jest w innym miejscu albo odwrócona tyłem :angryy: diabelstwo jedno :lol:, ale też i nie jestem profesjonalistą :oops: i zdjęcia robię od niedawna, więc na pewno będą coraz lepsze :cool1:

Paula03 napisał(a):
Fajne zimowe zdjęcia ;)

dzięki ;)

Posted

[quote name='Ania!'][FONT=Comic Sans MS]Zobacz tu http://www.dogomania.pl/forums/38-Off-Topic, tam się ogłasza kilka osób ;)[/FONT]

dziękuję bardzo za pomoc ;)

[quote name='przeszlus']Dominika a mnie ti już nie zapytasz :diabloti:
Wejdz w Off topic tam ogłaszają się rozni co to robią.
Sobie robię zawsze ja,moj temat też jest :)

nie wiedziałam, że Ty też robisz ;p
Nie mogłam znaleźć Twojego wątku ;pp
ale znalazłam kilka innych, dzięki za pomoc! ;)

Posted

DominikaAnna napisał(a):

w domu właśnie takie fotki robię, ale podczas spaceru jest to w sumie niemożliwe, bo Emi ciągle jest w ruchu i zanim człowiek zdoła się przygotować do zrobienia zdjęcia, to ona już jest w innym miejscu albo odwrócona tyłem :angryy: diabelstwo jedno :lol:, ale też i nie jestem profesjonalistą :oops: i zdjęcia robię od niedawna, więc na pewno będą coraz lepsze :cool1:

A nie da sie jej smakiem przekonac? :razz:

Posted

deer_1987 napisał(a):
A nie da sie jej smakiem przekonac? :razz:

Może by się dało, ale ma od weta zakaz wszelkich dodatkowych jedzonek oprócz swojej głównej karmy- dieta, bo niestety kiedyś była grubiutka i teraz nie chcę jej na nowo uczyć podjadania smakołyków.

Posted

DominikaAnna napisał(a):
Może by się dało, ale ma od weta zakaz wszelkich dodatkowych jedzonek oprócz swojej głównej karmy- dieta, bo niestety kiedyś była grubiutka i teraz nie chcę jej na nowo uczyć podjadania smakołyków.

Rozumiem :) na karme pewnie by nie pozowala? :D

Posted

[FONT=Georgia]Salsa mi na nic nie pozuje :roll: nie uznaje żadnego jedzenia na spacerze, totalna zlewka nawet na parówki za które w domu dałaby się zabić. Jeśli chcę mieć ładny portret albo ładne siedzące zdjęcie to niestety Ruda musi być na smyczy bo inaczej to zawsze biega albo gryzie patyka bądź coś innego robi że pyska nie widać.[/FONT]