Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

:: FiGa :: napisał(a):
Toooo gdzie te zdjecia? :razz:

Zdjęć nie będzie, bo mi się nie chce robić :D
a zresztą były 2 dni temu xD

dOgLoV napisał(a):
Tak , suczke , miała 13 lat jak zachorowała i musieliśmy ją uśpić :-( później długo nie miałam pieska aż wreszcie kupiłam Nerona :lol:

Oj, przykro mi :(

• Replies 550
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

DominikaAnna napisał(a):
Zdjęć nie będzie, bo mi się nie chce robić :D
a zresztą były 2 dni temu xD

Dwa dni temu??? Toż to skandal :mad: Zdjęcia powinny być codziennie! :eviltong:

Posted

Paula03 napisał(a):

o mądre słowa ! :D

jakie ona ma duże, ciepłe oczy *.* nic tylko się rozpłynąć xD

Posted

Mam sprawic zebys jednak zmienila zdanie? :mad: :evil_lol:

Ty to lepiej nic nie gadaj, bo sama rzadko dajesz fotki :eviltong: i jak tu kogoś pobić z tego powodu to Ciebie :mad::diabloti:

Aleksandra95 napisał(a):
To niech lepiej się zachce. :D

Ps. u nas nowe fotki. :D

Eee niedawno były :eviltong: Obejrzyjcie sobie tamte :evil_lol:

dianusia921 napisał(a):
Jeśli tylko spotkanie zbiorcze grzywkowo-molosowe się odbędzie to pewnie i zdjęcia się pojawią :):)

No to bardzo fajnie :multi:

Paula03 napisał(a):

Avaloth napisał(a):
o mądre słowa ! :D

jakie ona ma duże, ciepłe oczy *.* nic tylko się rozpłynąć xD

Ej, żebym zaraz nie poszła do Waszych galerii zobaczyć czy tak codziennie dajecie fotki :eviltong::eviltong:

A tak na serio to nie ma za bardzo nawet gdzie zrobić tych fotek. Taka chlapa jak jest teraz na chodnikach sprawia, że na zdjęciach nie jest pies, lecz potwór błotnisty :diabloti:. Nawet jej teraz nie spuszczam ze smyczy jak gdzieś idziemy, bo wszędzie tak brudno, że potem nie sposób doprowadzić Emcię do czystości, a też nie chcę, żeby cały dom wyglądał jak pobojowisko :shake:. Więc zdaje się, że musicie poczekać na foty czy wam się to podoba czy nie :evil_lol:

Posted

W porownaniu do tego co bylo kiedys - zdjecia raz na miesiac - teraz jest u nas przefotkowanie :evil_lol: Bo staram sie cos wrzucac CODZIENNIE :diabloti:
I NIEKTORZY powinni brac z tego przyklad :diabloti:

Oj zgrywam sie :lol: Dasz fotki jak Cie wena najdzie na zrobienie, zmniejszanie i wklejanie ich tu... bo na foceniu sie niestety nie konczy :diabloti: Zmniejszanie i wklejanie na dogo niestety do najmniej przyjemnych u mnie nalezy - wole focic :D

Posted

DominikaAnna napisał(a):

Ej, żebym zaraz nie poszła do Waszych galerii zobaczyć czy tak codziennie dajecie fotki :eviltong::eviltong:

Wiesz, ale Emi jest taka ładna i to grzech nam jej nie pokazywać :D
A u mnie zdjęcia są nawet często :D

Oj zgrywam sie :lol: Dasz fotki jak Cie wena najdzie na zrobienie, zmniejszanie i wklejanie ich tu... bo na foceniu sie niestety nie konczy :diabloti: Zmniejszanie i wklejanie na dogo niestety do najmniej przyjemnych u mnie nalezy - wole focic :D

Zgadzam się :D Lubię robić zdjęcia, ale na samą myśl, że trzeba je pomniejszyć i w ogóle to mi się odechciewa :D

Posted

DominikaAnna napisał(a):

To też prawda, jednak tak serio to walczymy z tą wagą dzielnie :cool3:
Oj tak, i to całkiem sporych rozmiarów pulpet :-( Oczywiście nadal trzymamy dietę i regularnie zwiększamy dawki ruchu tak, aby łapy to wytrzymały. Na początku marca jest kontrola i do tego czasu pani wet wyznaczyła granicę 2 kg do schudnięcia i mam nadzieję, że nam się uda :fadein:

Wierzę, że te 2 kg Emi na pewno zrzuci:) A nawt więcej...

Pzdr.

Posted

W porownaniu do tego co bylo kiedys - zdjecia raz na miesiac - teraz jest u nas przefotkowanie :evil_lol: Bo staram sie cos wrzucac CODZIENNIE :diabloti:
I NIEKTORZY powinni brac z tego przyklad :diabloti:

Paula03 napisał(a):
Wiesz, ale Emi jest taka ładna i to grzech nam jej nie pokazywać :D
A u mnie zdjęcia są nawet często :D

Zgadzam się :D Lubię robić zdjęcia, ale na samą myśl, że trzeba je pomniejszyć i w ogóle to mi się odechciewa :D

Oj tak, robienie fotek zwierzakom to jest wielka frajda dla mnie :lol:, ale już obrabianie i zgrywanie tutaj na dogo to jest koszmar :placz:. Na dodatek nie wiem, dlaczego, ale mnie dogo często wkurza, bo albo pokazuje mi, że dodała mojego posta, a wchodzę za godzinę i go nie ma, albo muszę tysiąc razy kilkać zatwierdź odpowiedź, zanim uda mi się tu coś napisać :placz::placz::placz: Masakra jakaś. :-(

przeszlus napisał(a):
A u mnie nie ma co dziennie :)
U mnie nawet nie ma co ydzień,średnio to nie wiem czy raz na miesiąć by wyszło :p

No właśnie zdążyłam zauważyć, że Ty to już rekordzista jesteś :eviltong:

Asiaczek napisał(a):
Wierzę, że te 2 kg Emi na pewno zrzuci:) A nawt więcej...

Pzdr.

Dzięki Asiaczku. Mam nadzieję, że tak będzie ;)

Posted

A tak na serio to nie ma za bardzo nawet gdzie zrobić tych fotek. Taka chlapa jak jest teraz na chodnikach sprawia, że na zdjęciach nie jest pies, lecz potwór błotnisty :diabloti:. Nawet jej teraz nie spuszczam ze smyczy jak gdzieś idziemy, bo wszędzie tak brudno, że potem nie sposób doprowadzić Emcię do czystości, a też nie chcę, żeby cały dom wyglądał jak pobojowisko :shake:. Więc zdaje się, że musicie poczekać na foty czy wam się to podoba czy nie :evil_lol:

lepiej nie :D

a to się zgodzę, pogoda jest straszna.. ale zawsze domowe można zrobić:eviltong:

Posted

DominikaAnna napisał(a):

A tak na serio to nie ma za bardzo nawet gdzie zrobić tych fotek. Taka chlapa jak jest teraz na chodnikach sprawia, że na zdjęciach nie jest pies, lecz potwór błotnisty :diabloti:.

[FONT=Comic Sans MS]Ooooo, jak ja to dobrze znam :evil_lol:[/FONT]

Posted

[quote name='przeszlus']Ach te rekordu :loveu:

Zaraz ci banerek wykombinuje o który prośiłaś bo widzę fajne zdjęcie :)

:razz:
O, a które jest to fajne zdjęcie? :multi:

[quote name='Avaloth']lepiej nie :D

a to się zgodzę, pogoda jest straszna.. ale zawsze domowe można zrobić:eviltong:

No można domowe. Nie znudziły Wam się jeszcze? :razz:

[quote name='dagaa111']widzę że sporo osób tu domaga się fotek to ja się do tego przyłączę :evil_lol: w domu też zdjęcia można robić

[quote name='Asiaczek']Ja też się przyłączam:)

Pzdr.

[quote name='Saththa']I ja tez;)

Fotki fotki fotki chcemy;)

[quote name='Asiaczek']DominikaAnna - nie masz wyjścia, MUSISZ dla tylu proszących wstawić jakieś cudne fotki:)

Pzdr.

No kurczę dobra, kapituluję :eviltong: Fotki będą najpóźniej jutro (muszę obrobić). Może być? :diabloti:

[quote name='Ania!'][FONT=Comic Sans MS]Ooooo, jak ja to dobrze znam :evil_lol:[/FONT]

No na sierści Twoich futrzaków to chyba jeszcze bardziej daje się we znaki :evil_lol:

[quote name='Aleksandra95']No dawaj no te fotki:mad::mad:

O, następna się znalazła :angryy: ha ha :lol:

Posted

DominikaAnna napisał(a):
Postaram się dziś, ale nie obiecuję, bo teraz sesja i trzeba choć pozory stwarzać, że człowiek się uczy :D

Aaaaa, sesja, jesteś usprawiedliwiona;)

Pzdr.