DominikaAnna Posted January 13, 2011 Author Posted January 13, 2011 :: FiGa :: napisał(a):Toooo gdzie te zdjecia? :razz: Zdjęć nie będzie, bo mi się nie chce robić :D a zresztą były 2 dni temu xD dOgLoV napisał(a):Tak , suczke , miała 13 lat jak zachorowała i musieliśmy ją uśpić :-( później długo nie miałam pieska aż wreszcie kupiłam Nerona :lol: Oj, przykro mi :( Quote
:: FiGa :: Posted January 13, 2011 Posted January 13, 2011 Mam sprawic zebys jednak zmienila zdanie? :mad: :evil_lol: Quote
Aleksa. Posted January 13, 2011 Posted January 13, 2011 To niech lepiej się zachce. :D Ps. u nas nowe fotki. :D Quote
dianusia921 Posted January 13, 2011 Posted January 13, 2011 Jeśli tylko spotkanie zbiorcze grzywkowo-molosowe się odbędzie to pewnie i zdjęcia się pojawią :):) Quote
Paula03 Posted January 13, 2011 Posted January 13, 2011 DominikaAnna napisał(a):Zdjęć nie będzie, bo mi się nie chce robić :D a zresztą były 2 dni temu xD Dwa dni temu??? Toż to skandal :mad: Zdjęcia powinny być codziennie! :eviltong: Quote
Avaloth Posted January 13, 2011 Posted January 13, 2011 Paula03 napisał(a):Dwa dni temu??? Toż to skandal :mad: Zdjęcia powinny być codziennie! :eviltong: o mądre słowa ! :D jakie ona ma duże, ciepłe oczy *.* nic tylko się rozpłynąć xD Quote
DominikaAnna Posted January 14, 2011 Author Posted January 14, 2011 :: FiGa :: napisał(a):Mam sprawic zebys jednak zmienila zdanie? :mad: :evil_lol: Ty to lepiej nic nie gadaj, bo sama rzadko dajesz fotki :eviltong: i jak tu kogoś pobić z tego powodu to Ciebie :mad::diabloti: Aleksandra95 napisał(a):To niech lepiej się zachce. :D Ps. u nas nowe fotki. :D Eee niedawno były :eviltong: Obejrzyjcie sobie tamte :evil_lol: dianusia921 napisał(a):Jeśli tylko spotkanie zbiorcze grzywkowo-molosowe się odbędzie to pewnie i zdjęcia się pojawią :):) No to bardzo fajnie :multi: Paula03 napisał(a):Dwa dni temu??? Toż to skandal :mad: Zdjęcia powinny być codziennie! :eviltong: Avaloth napisał(a):o mądre słowa ! :D jakie ona ma duże, ciepłe oczy *.* nic tylko się rozpłynąć xD Ej, żebym zaraz nie poszła do Waszych galerii zobaczyć czy tak codziennie dajecie fotki :eviltong::eviltong: A tak na serio to nie ma za bardzo nawet gdzie zrobić tych fotek. Taka chlapa jak jest teraz na chodnikach sprawia, że na zdjęciach nie jest pies, lecz potwór błotnisty :diabloti:. Nawet jej teraz nie spuszczam ze smyczy jak gdzieś idziemy, bo wszędzie tak brudno, że potem nie sposób doprowadzić Emcię do czystości, a też nie chcę, żeby cały dom wyglądał jak pobojowisko :shake:. Więc zdaje się, że musicie poczekać na foty czy wam się to podoba czy nie :evil_lol: Quote
:: FiGa :: Posted January 14, 2011 Posted January 14, 2011 W porownaniu do tego co bylo kiedys - zdjecia raz na miesiac - teraz jest u nas przefotkowanie :evil_lol: Bo staram sie cos wrzucac CODZIENNIE :diabloti: I NIEKTORZY powinni brac z tego przyklad :diabloti: Oj zgrywam sie :lol: Dasz fotki jak Cie wena najdzie na zrobienie, zmniejszanie i wklejanie ich tu... bo na foceniu sie niestety nie konczy :diabloti: Zmniejszanie i wklejanie na dogo niestety do najmniej przyjemnych u mnie nalezy - wole focic :D Quote
Paula03 Posted January 14, 2011 Posted January 14, 2011 DominikaAnna napisał(a): Ej, żebym zaraz nie poszła do Waszych galerii zobaczyć czy tak codziennie dajecie fotki :eviltong::eviltong: Wiesz, ale Emi jest taka ładna i to grzech nam jej nie pokazywać :D A u mnie zdjęcia są nawet często :D :: FiGa :: napisał(a): Oj zgrywam sie :lol: Dasz fotki jak Cie wena najdzie na zrobienie, zmniejszanie i wklejanie ich tu... bo na foceniu sie niestety nie konczy :diabloti: Zmniejszanie i wklejanie na dogo niestety do najmniej przyjemnych u mnie nalezy - wole focic :D Zgadzam się :D Lubię robić zdjęcia, ale na samą myśl, że trzeba je pomniejszyć i w ogóle to mi się odechciewa :D Quote
przeszlus Posted January 14, 2011 Posted January 14, 2011 A u mnie nie ma co dziennie :) U mnie nawet nie ma co ydzień,średnio to nie wiem czy raz na miesiąć by wyszło :p Quote
Asiaczek Posted January 14, 2011 Posted January 14, 2011 DominikaAnna napisał(a): To też prawda, jednak tak serio to walczymy z tą wagą dzielnie :cool3: Oj tak, i to całkiem sporych rozmiarów pulpet :-( Oczywiście nadal trzymamy dietę i regularnie zwiększamy dawki ruchu tak, aby łapy to wytrzymały. Na początku marca jest kontrola i do tego czasu pani wet wyznaczyła granicę 2 kg do schudnięcia i mam nadzieję, że nam się uda :fadein: Wierzę, że te 2 kg Emi na pewno zrzuci:) A nawt więcej... Pzdr. Quote
DominikaAnna Posted January 14, 2011 Author Posted January 14, 2011 :: FiGa :: napisał(a):W porownaniu do tego co bylo kiedys - zdjecia raz na miesiac - teraz jest u nas przefotkowanie :evil_lol: Bo staram sie cos wrzucac CODZIENNIE :diabloti: I NIEKTORZY powinni brac z tego przyklad :diabloti: Oj zgrywam sie :lol: Dasz fotki jak Cie wena najdzie na zrobienie, zmniejszanie i wklejanie ich tu... bo na foceniu sie niestety nie konczy :diabloti: Zmniejszanie i wklejanie na dogo niestety do najmniej przyjemnych u mnie nalezy - wole focic :D Paula03 napisał(a):Wiesz, ale Emi jest taka ładna i to grzech nam jej nie pokazywać :D A u mnie zdjęcia są nawet często :D Zgadzam się :D Lubię robić zdjęcia, ale na samą myśl, że trzeba je pomniejszyć i w ogóle to mi się odechciewa :D Oj tak, robienie fotek zwierzakom to jest wielka frajda dla mnie :lol:, ale już obrabianie i zgrywanie tutaj na dogo to jest koszmar :placz:. Na dodatek nie wiem, dlaczego, ale mnie dogo często wkurza, bo albo pokazuje mi, że dodała mojego posta, a wchodzę za godzinę i go nie ma, albo muszę tysiąc razy kilkać zatwierdź odpowiedź, zanim uda mi się tu coś napisać :placz::placz::placz: Masakra jakaś. :-( przeszlus napisał(a):A u mnie nie ma co dziennie :) U mnie nawet nie ma co ydzień,średnio to nie wiem czy raz na miesiąć by wyszło :p No właśnie zdążyłam zauważyć, że Ty to już rekordzista jesteś :eviltong: Asiaczek napisał(a):Wierzę, że te 2 kg Emi na pewno zrzuci:) A nawt więcej... Pzdr. Dzięki Asiaczku. Mam nadzieję, że tak będzie ;) Quote
przeszlus Posted January 14, 2011 Posted January 14, 2011 Ach te rekordu :loveu: Zaraz ci banerek wykombinuje o który prośiłaś bo widzę fajne zdjęcie :) Quote
Avaloth Posted January 14, 2011 Posted January 14, 2011 Ej, żebym zaraz nie poszła do Waszych galerii zobaczyć czy tak codziennie dajecie fotki :eviltong::eviltong: A tak na serio to nie ma za bardzo nawet gdzie zrobić tych fotek. Taka chlapa jak jest teraz na chodnikach sprawia, że na zdjęciach nie jest pies, lecz potwór błotnisty :diabloti:. Nawet jej teraz nie spuszczam ze smyczy jak gdzieś idziemy, bo wszędzie tak brudno, że potem nie sposób doprowadzić Emcię do czystości, a też nie chcę, żeby cały dom wyglądał jak pobojowisko :shake:. Więc zdaje się, że musicie poczekać na foty czy wam się to podoba czy nie :evil_lol: lepiej nie :D a to się zgodzę, pogoda jest straszna.. ale zawsze domowe można zrobić:eviltong: Quote
Daga&Maks Posted January 15, 2011 Posted January 15, 2011 widzę że sporo osób tu domaga się fotek to ja się do tego przyłączę :evil_lol: w domu też zdjęcia można robić Quote
Asiaczek Posted January 15, 2011 Posted January 15, 2011 DominikaAnna - nie masz wyjścia, MUSISZ dla tylu proszących wstawić jakieś cudne fotki:) Pzdr. Quote
Kosmaty Gałganek Posted January 15, 2011 Posted January 15, 2011 DominikaAnna napisał(a): A tak na serio to nie ma za bardzo nawet gdzie zrobić tych fotek. Taka chlapa jak jest teraz na chodnikach sprawia, że na zdjęciach nie jest pies, lecz potwór błotnisty :diabloti:. [FONT=Comic Sans MS]Ooooo, jak ja to dobrze znam :evil_lol:[/FONT] Quote
DominikaAnna Posted January 15, 2011 Author Posted January 15, 2011 [quote name='przeszlus']Ach te rekordu :loveu: Zaraz ci banerek wykombinuje o który prośiłaś bo widzę fajne zdjęcie :) :razz: O, a które jest to fajne zdjęcie? :multi: [quote name='Avaloth']lepiej nie :D a to się zgodzę, pogoda jest straszna.. ale zawsze domowe można zrobić:eviltong: No można domowe. Nie znudziły Wam się jeszcze? :razz: [quote name='dagaa111']widzę że sporo osób tu domaga się fotek to ja się do tego przyłączę :evil_lol: w domu też zdjęcia można robić [quote name='Asiaczek']Ja też się przyłączam:) Pzdr. [quote name='Saththa']I ja tez;) Fotki fotki fotki chcemy;) [quote name='Asiaczek']DominikaAnna - nie masz wyjścia, MUSISZ dla tylu proszących wstawić jakieś cudne fotki:) Pzdr. No kurczę dobra, kapituluję :eviltong: Fotki będą najpóźniej jutro (muszę obrobić). Może być? :diabloti: [quote name='Ania!'][FONT=Comic Sans MS]Ooooo, jak ja to dobrze znam :evil_lol:[/FONT] No na sierści Twoich futrzaków to chyba jeszcze bardziej daje się we znaki :evil_lol: [quote name='Aleksandra95']No dawaj no te fotki:mad::mad: O, następna się znalazła :angryy: ha ha :lol: Quote
DominikaAnna Posted January 15, 2011 Author Posted January 15, 2011 Asiaczek napisał(a):Dopiero jutro....?????? Pzdr. Postaram się dziś, ale nie obiecuję, bo teraz sesja i trzeba choć pozory stwarzać, że człowiek się uczy :D Quote
Asiaczek Posted January 15, 2011 Posted January 15, 2011 DominikaAnna napisał(a):Postaram się dziś, ale nie obiecuję, bo teraz sesja i trzeba choć pozory stwarzać, że człowiek się uczy :D Aaaaa, sesja, jesteś usprawiedliwiona;) Pzdr. Quote
DominikaAnna Posted January 15, 2011 Author Posted January 15, 2011 Dobra, mam te zdjęcia :razz: tutaj zadowolona z głasków :D c.d.n Quote
Recommended Posts