Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 550
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

deer_1987 napisał(a):
Emi jest piekna :loveu: Masz ja od szczeniaka?

:loveu: tak, mam ją od maleńkości ;-) jak znajdę to dam fotki, gdy była jeszcze szczeniaczkiem.

vege* napisał(a):
Wesołych Świąt!
i jeszcze wielu szczęśliwych lat spędzonych z futrzakami :loveu:

wzajemnie! i dziękuję ;)

rotek_ napisał(a):
i ja się dołączam do życzeń
przede wszystkim spokojnych świąt i dużo zdrowia dla zwierzyńca

dziękujemy i również Wesołych Świąt!

Posted

Sylwia K napisał(a):
będą jakieś świąteczne fotki:cool3:

typowo świątecznych nie będzie :-p będą spacerowe, śniegowe i domowe, ale może jutro, bo na razie mam lenia i nie chce mi się zgrać :DD

Posted

Zostawiam Was z nową porcją zdjęć, która musi Wam wystarczyć do Nowego Roku, bo jutro wyjeżdżam w góry i wracam dopiero późnym wieczorem 2 stycznia :lol:, dlatego już teraz życzę Wam SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU!

(tak to ja :oops:)

c.d.n

Posted

Kaja10014 napisał(a):
Miłego wyjazdu!

O, a myślisz nad jakąś konkretnie?

dziękuję!
Na razie się rozglądam. Nie mam dużego doświadczenia, ale mój tata kiedyś pracował jako fotograf, więc na pewno doradzi mi dobry sprzęt ;-)

Posted

DominikaAnna napisał(a):
dziękuję!
Na razie się rozglądam. Nie mam dużego doświadczenia, ale mój tata kiedyś pracował jako fotograf, więc na pewno doradzi mi dobry sprzęt ;-)

Ooooo, to mocno zaciskam kciuki za aparat i fotki:)

Pzdr.

Posted

[quote name='deer_1987']Fajnie miec sie kogo poradzic :)

:evillaug:

[quote name='aniolek666']Super fotki:)

dzięki ;)

[quote name='Avaloth']http://images43.fotosik.pl/485/c4b38a454c23eb68med.jpg jakie oczka :D
pancia, nie znęcać się tu nad Emisią :D

ha ha no Emcia tutaj była nieźle na mnie oburzona, bo sobie smacznie spała, a tutaj pobudka i foteczki :lol:

[quote name='Asiaczek']Ooooo, to mocno zaciskam kciuki za aparat i fotki:)

Pzdr.

dzięki, ale to pewnie jeszcze troszkę potrwa zanim kupię

Posted

Przychodze tez z mala prosba jakbys sie mogla dopytac taty czy isc z uzywany 400d /450d czy nowy 1000d? :) 500d i 550d wykluczam bo nie chce placic za mozliwosc nagrywania filmow z ktorej nie bede korzystac :razz:

z gory dziekuje!

Posted

[quote name='DominikaAnna']
dzięki, ale to pewnie jeszcze troszkę potrwa zanim kupię
Kciuki można trzymać i rok;)

[quote name='deer_1987']Przychodze tez z mala prosba jakbys sie mogla dopytac taty czy isc z uzywany 400d /450d czy nowy 1000d? :) 500d i 550d wykluczam bo nie chce placic za mozliwosc nagrywania filmow z ktorej nie bede korzystac :razz:
z gory dziekuje!
Deer - ja wymieniłam D450d na D40. I jestem zadowolona, bo lepiej mi lezy w ręce. Ciężki tak samo jak 450-tka, ale jakoś tak mi z nim raźniej;)

Pzdr.

Posted

[quote name='Asiaczek']
Deer - ja wymieniłam D450d na D40. I jestem zadowolona, bo lepiej mi lezy w ręce. Ciężki tak samo jak 450-tka, ale jakoś tak mi z nim raźniej;)

No wlasnie wiem ale mi kompletnie 40d nie lezy (pamietaj ze D przed cyfra to ma nikon, nie canon :razz:). Na chwile tak, ale to jest za ciezki z 70-300 mm