DominikaAnna Posted July 16, 2012 Author Posted July 16, 2012 [quote name='shera9']no to zapraszam do nas:) Megi,Lampo i ja<3 xd[/QUOTE] na pewno wpadniemy :) [quote name='Ty$ka']Cieszę się, że wypadzik się udał. Macie jakieś fotorelacje? :D[/QUOTE] [quote name='phase']No właśnie, są jakieś zdjęcia? :D[/QUOTE] [quote name='Ania!']Też przyszłam na zdjęcia :evil_lol:[/QUOTE] Mam 300 zdjęć, ale... bez psiaka. Emi nie jechała na wakacje. Została z moimi rodzicami w domu. To było bardziej opłacalne, niż męczenie jej jazdą 500 km w jedną stronę, po to by siedziała zamknięta w pokoju :roll:. Szlaki w Zakopcu to Tatrzański Park Narodowy, który zakazuje wstępu psom. [quote name='sunshine']wow, ten wiewiór to u nas nad jeziorem?:D Dzisiaj byłyśmy tam z psami i podjęły trop myślelismy że kota a może wiewióra bo drzewo kundlice obserwowały:P[/QUOTE] U nas, u nas :) Tak w ogóle to po powrocie czekała mnie niespodzianka.Emi zgubiła w końcu zimowe futro i... okazało się, że wygląda teraz jak połowa dawnej Emi. Duuużoo chudsza. Aż się śmiałam, że podczas mojej nieobecności zakładali jej jakiś pas odchudzający :D Quote
Paula03 Posted July 16, 2012 Posted July 16, 2012 No to ja czekam na jakieś zdjęcia z wakacji :) Quote
:: FiGa :: Posted July 17, 2012 Posted July 17, 2012 Super ze wypadzik wam sie udal :multi: Czekamy na fotki! ;) Quote
Asiaczek Posted July 17, 2012 Posted July 17, 2012 Ja az takich wiekowych basków - jak emi - nie mam. Najstarsze sa Bliźniaki Farik i Felka 10, 5 roku:) Dobrze, Ze amiska jest odchudzona. W zaawansowanym wieku nadwaga nie jest wskazana:) pzdr. Quote
rashelek Posted July 17, 2012 Posted July 17, 2012 No to czekamy na zdjęcia! I urlopowe i odchudzone Emisiowe :D Quote
Kosmaty Gałganek Posted July 18, 2012 Posted July 18, 2012 [quote name='DominikaAnna'] Mam 300 zdjęć, ale... bez psiaka. [/QUOTE] Takie też chętnie obejrzymy :lol: Quote
:: FiGa :: Posted July 25, 2012 Posted July 25, 2012 Dajcie znac co tam ;) Pewnie sie wakacjuja i nie mysla o nas ;) :mad: :x Quote
groszek83 Posted July 25, 2012 Posted July 25, 2012 http://img594.imageshack.us/img594/6932/s6003203.jpg dumna że przeskoczyła:loveu: Jeśli podejrzewasz tarczyce zrób badania, sama mam sunie z chorą tarczycą, jest na lekach już kilka lat i naprawdę widać ogromną różnicę przed i już w trakcie przyjmowania leku, przede wszystkim zrzuciła 5,5 kilo:lol: Quote
Recommended Posts