Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 550
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='shera9']no to zapraszam do nas:) Megi,Lampo i ja<3 xd[/QUOTE]
na pewno wpadniemy :)

[quote name='Ty$ka']Cieszę się, że wypadzik się udał. Macie jakieś fotorelacje? :D[/QUOTE]
[quote name='phase']No właśnie, są jakieś zdjęcia? :D[/QUOTE]
[quote name='Ania!']Też przyszłam na zdjęcia :evil_lol:[/QUOTE]
Mam 300 zdjęć, ale... bez psiaka. Emi nie jechała na wakacje. Została z moimi rodzicami w domu. To było bardziej opłacalne, niż męczenie jej jazdą 500 km w jedną stronę, po to by siedziała zamknięta w pokoju :roll:. Szlaki w Zakopcu to Tatrzański Park Narodowy, który zakazuje wstępu psom.

[quote name='sunshine']wow, ten wiewiór to u nas nad jeziorem?:D
Dzisiaj byłyśmy tam z psami i podjęły trop myślelismy że kota a może wiewióra bo drzewo kundlice obserwowały:P[/QUOTE]
U nas, u nas :)

Tak w ogóle to po powrocie czekała mnie niespodzianka.Emi zgubiła w końcu zimowe futro i... okazało się, że wygląda teraz jak połowa dawnej Emi. Duuużoo chudsza. Aż się śmiałam, że podczas mojej nieobecności zakładali jej jakiś pas odchudzający :D

Posted

Ja az takich wiekowych basków - jak emi - nie mam. Najstarsze sa Bliźniaki Farik i Felka 10, 5 roku:)

Dobrze, Ze amiska jest odchudzona. W zaawansowanym wieku nadwaga nie jest wskazana:)

pzdr.