Ptysiak Posted July 3, 2012 Posted July 3, 2012 http://img204.imageshack.us/img204/7187/s6003196.jpg można pospacerować z pieskiem i pojeść kukurydzę ;) Quote
DominikaAnna Posted July 3, 2012 Author Posted July 3, 2012 [quote name='Ania!']Uda się ;) U nas najlepiej odchudzanie wychodzi na wysokobiałkowych karmach. Lenka dostaje acanę ale teraz jej zamówię orijena. Light, barf i domowe niestety poległy :evil_lol: Na orijenie ładnie kiedyś zeszła z wagi, teraz też na to liczę, tylko gdyby jeszcze zrobiło się chłodniej, żeby ją bardziej ruszyć to byłoby idealnie :roll: to może ja też się skuszę na tą karmę. Nigdy takiej nie miałam. Ile udało Wam się na niej zrzucić? [quote name='magdabroy']Przyszłam się przywitać ;) Fajne uchole ma ta Twoja Emi :loveu: Będziemy Was odwiedzać :) witajcie ;) wpadajcie jak najczęściej :) [quote name='Asiaczek']Przeszkoda pokonana górą czy dołem?:) http://img594.imageshack.us/img594/6932/s6003203.jpg A co do wagi, to Emi jest po sterylce? Bo czasami sterylka tez tak działa na psy, że tyją... Pzdr. Pokonana górą! :D Nie, Emi nie jest wysterylizowana. [quote name='Mada95']ale urocza minka;) :loveu: [quote name='phase']A co tam, jak Wy u nas jesteście to i ja zagoszczę z Żabcią. :) Fajna ta fotka, jakby specjalnie czekała na ludzia, by do niej doszedł. :) http://img715.imageshack.us/img715/1750/s6003209.jpg witamy, witamy i zapraszamy do nas częściej :) Bo właśnie Emi czeka na mnie jak się za daleko wypuści, a ja zostanę w tyle. To jest taki pies nie oddalający się na za dużą odległość od człowieka i przychodzący na każde zawołanie albo nawet pokazanie smyczy :D [quote name='Patik']Mój Kubuś też był tłuściutki,ale miłość i cieczka Doris ,a do tego te upały od razu go odchudził,aż za bardzo bo zaczął uciekać pod bramą ;/ (która już jest zabezpieczona siatką i już nie wiem co mam tam dać, ostatnio rozgryzł do połowy balaski a dwie wyrwał ;( kurczę wszystkim udaje się schudnąć, to nam też musi się udać chociaż troszeczkę :) [quote name='Ptysiak']http://img204.imageshack.us/img204/7187/s6003196.jpg można pospacerować z pieskiem i pojeść kukurydzę ;) :eating: Jadę dziś na rozmowę o pracę, trzymajcie kciuki :) Quote
phase Posted July 3, 2012 Posted July 3, 2012 DominikaAnna napisał(a): Bo właśnie Emi czeka na mnie jak się za daleko wypuści, a ja zostanę w tyle. To jest taki pies nie oddalający się na za dużą odległość od człowieka Jadę dziś na rozmowę o pracę, trzymajcie kciuki :) Moja też taka jest, nawet jak chce bardzo do wody już iść to i tak będzie paczała czy idziemy za nią.. hehe. Trzymam kciuki, powodzenia! :kciuki: Quote
*Magda* Posted July 3, 2012 Posted July 3, 2012 DominikaAnna napisał(a): Jadę dziś na rozmowę o pracę, trzymajcie kciuki :) Trzymam kciuki :thumbs: A zdradzisz co to za praca czy narazie wolisz nie pisać? Quote
Asiaczek Posted July 3, 2012 Posted July 3, 2012 Asiacxzki na pewno trzymaja i zaciskają:) pzdr. Quote
Daga&Maks Posted July 3, 2012 Posted July 3, 2012 http://img715.imageshack.us/img715/1750/s6003209.jpg "no chodź, ja tu czekam" :) Quote
DominikaAnna Posted July 4, 2012 Author Posted July 4, 2012 [quote name='phase']Moja też taka jest, nawet jak chce bardzo do wody już iść to i tak będzie paczała czy idziemy za nią.. hehe. Trzymam kciuki, powodzenia! :kciuki: Teraz już mogę podziękować :) [quote name='magdabroy']Trzymam kciuki :thumbs: A zdradzisz co to za praca czy narazie wolisz nie pisać? Nie wierzę w zapeszanie, więc napiszę: Praca w zawodzie. A z zawodu jestem kosmetologiem (nie mylić z kosmetyczką! :diabloti:). [quote name='Asiaczek']Asiacxzki na pewno trzymaja i zaciskają:) pzdr. Dzięki:) [quote name='dagaa111']http://img715.imageshack.us/img715/1750/s6003209.jpg "no chodź, ja tu czekam" :) :diabloti: dokładnie, a ja się tak guzdrałam :D [quote name='Ptysiak']I jak wypadła rozmowa? Dobrej nocy :) [quote name='ania90']jak rozmowa ? W sumie chyba całkiem nieźle. Kobietka była sympatyczna, ale ponoć po 20 lipca ma być drugi etap, czyli sprawdzian praktyczny i wtedy ostateczna decyzja. Ale powiem Wam, że co do wynagrodzenia mam trochę mieszane uczucia, bo nie ma żadnej podstawy tylko % od klienta. Więc może być różnie, bo może być tak, że jest tłum ludzi i zarobię 100 zł na dzień albo tak, że nie ma nikogo i nie zarobię nic :shake:. No, ale zobaczymy czy się do mnie odezwie po tym 20 i wtedy będę myśleć. Na razie rozsyłam Cv dalej, ale w niedzielę wyjeżdżamy do Zakopca, więc nie liczę bym znalazła coś innego do tego 20 lipca. Dzień dobry :lol: Quote
Ptysiak Posted July 4, 2012 Posted July 4, 2012 Dzień dobry ;) W takim razie będziemy trzymać kciuki do 20 lipca :) Quote
DominikaAnna Posted July 4, 2012 Author Posted July 4, 2012 [quote name='Ptysiak']Dzień dobry ;) W takim razie będziemy trzymać kciuki do 20 lipca :)[/QUOTE] Dzięki :) Przydadzą się :) Quote
DominikaAnna Posted July 4, 2012 Author Posted July 4, 2012 A wczoraj na spacerze nad zalewem Emi wyniuchała wiewiórkę! :lol: Idziemy sobie spokojnie, a tu nagle Emi zaczyna mnie ciągnąć jak szalona pod jedno z drzew :painting: Jak mnie zaciągnęła, to nagle przeraźliwy pisk, ja patrzę zdezorientowana co się dzieje, a to takie dźwięki wydawała z siebie przerażona wiewiórka uciekająca szybko w górę drzewa :D Emi za to jak zwykle przyjaźnie nastawiona stała pod drzewem z łebkiem zadartym do góry, machała ogonem i tak zabawnie chrumkała po swojemu do tej wiewiórki :roflt: Mamy nawet kilka zdjęć z wczorajszego spaceru, ale to dam nieco później, jak już je przejrzę :D Quote
*Magda* Posted July 4, 2012 Posted July 4, 2012 Dzień dobry w słoneczną środę ;) No to trzymam nadal kciuki ;) Quote
rashelek Posted July 4, 2012 Posted July 4, 2012 No to powodzenia i trzymam kciuki za pracę :) Emi - pies myśliwski :D Biedna tylko ta wiewiórka, pewnie się strachu najadła co nie miara! Quote
DominikaAnna Posted July 4, 2012 Author Posted July 4, 2012 [quote name='phase']A kiedy wracacie z Zakopca?.[/QUOTE] 14 lipca :) dlaczego? [quote name='magdabroy']Dzień dobry w słoneczną środę ;) No to trzymam nadal kciuki ;)[/QUOTE] zazdrościmy słońca, choć i u nas zaczyna się słońce przebijać troszeczkę, a przynajmniej przestało padać. :multi: [quote name='rashelek']No to powodzenia i trzymam kciuki za pracę :) Emi - pies myśliwski :D Biedna tylko ta wiewiórka, pewnie się strachu najadła co nie miara![/QUOTE] pewnie trochę się najadła strachu, ale jak tylko zobaczyła, że jest w bezpiecznej odległości, to cwaniakowała na drzewie, siedząc na gałęzi i bezczelnie się na nas gapiąc :lol: Jest tutaj ktoś z okolic Zakopca? Jaką macie pogodę? Boję się, że nas deszcz złapie i będzie trochę kijowo :roll: Quote
Asiaczek Posted July 4, 2012 Posted July 4, 2012 No to czekamy do 20 lipca. Oby się odezwała kobitka:) pzdr. Quote
Paula03 Posted July 4, 2012 Posted July 4, 2012 Wreszcie jesteście :D Suuuper! :loveu: Emi jak zawsze urocza :loveu: Quote
DominikaAnna Posted July 5, 2012 Author Posted July 5, 2012 [quote name='Błyskotka']No to czekamy na zdjęcia :)[/QUOTE] będą, będą. Obiecuję dodać jeszcze przed wyjazdem :) [quote name=':: FiGa ::']Witamy sie ;)[/QUOTE] hej ;) [quote name='Asiaczek']No to czekamy do 20 lipca. Oby się odezwała kobitka:) pzdr.[/QUOTE] Oby, oby :) [quote name='Paula03']Wreszcie jesteście :D Suuuper! :loveu: Emi jak zawsze urocza :loveu:[/QUOTE] wróciłyśmy do świata dogomaniaków :D Quote
DominikaAnna Posted July 6, 2012 Author Posted July 6, 2012 Pora na kolejną porcję zdjęć :) strasznie zmachany pies odpoczywa w trakcie spacerku :D Quote
Ptysiak Posted July 6, 2012 Posted July 6, 2012 http://img411.imageshack.us/img411/2086/s6003163a.jpg słodka mordka :loveu: Quote
DominikaAnna Posted July 6, 2012 Author Posted July 6, 2012 i obiecana wiewiórka (kiepsko widać) cdn późniejszym popołudniem :) Quote
*Magda* Posted July 6, 2012 Posted July 6, 2012 Na drugim zdjęciu widać rudzielca całkiem całkiem ;) Czekam na więcej zdjęć :) Quote
Recommended Posts