Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 550
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Ania!']Uda się ;) U nas najlepiej odchudzanie wychodzi na wysokobiałkowych karmach. Lenka dostaje acanę ale teraz jej zamówię orijena. Light, barf i domowe niestety poległy :evil_lol:
Na orijenie ładnie kiedyś zeszła z wagi, teraz też na to liczę, tylko gdyby jeszcze zrobiło się chłodniej, żeby ją bardziej ruszyć to byłoby idealnie :roll:
to może ja też się skuszę na tą karmę. Nigdy takiej nie miałam. Ile udało Wam się na niej zrzucić?

[quote name='magdabroy']Przyszłam się przywitać ;)

Fajne uchole ma ta Twoja Emi :loveu: Będziemy Was odwiedzać :)
witajcie ;)
wpadajcie jak najczęściej :)

[quote name='Asiaczek']Przeszkoda pokonana górą czy dołem?:)
http://img594.imageshack.us/img594/6932/s6003203.jpg

A co do wagi, to Emi jest po sterylce? Bo czasami sterylka tez tak działa na psy, że tyją...

Pzdr.
Pokonana górą! :D
Nie, Emi nie jest wysterylizowana.

[quote name='Mada95']ale urocza minka;)
:loveu:

[quote name='phase']A co tam, jak Wy u nas jesteście to i ja zagoszczę z Żabcią. :)

Fajna ta fotka, jakby specjalnie czekała na ludzia, by do niej doszedł. :)
http://img715.imageshack.us/img715/1750/s6003209.jpg
witamy, witamy i zapraszamy do nas częściej :)
Bo właśnie Emi czeka na mnie jak się za daleko wypuści, a ja zostanę w tyle. To jest taki pies nie oddalający się na za dużą odległość od człowieka i przychodzący na każde zawołanie albo nawet pokazanie smyczy :D

[quote name='Patik']Mój Kubuś też był tłuściutki,ale miłość i cieczka Doris ,a do tego te upały od razu go odchudził,aż za bardzo bo zaczął uciekać pod bramą ;/ (która już jest zabezpieczona siatką i już nie wiem co mam tam dać, ostatnio rozgryzł do połowy balaski a dwie wyrwał ;(
kurczę wszystkim udaje się schudnąć, to nam też musi się udać chociaż troszeczkę :)

[quote name='Ptysiak']http://img204.imageshack.us/img204/7187/s6003196.jpg można pospacerować z pieskiem i pojeść kukurydzę ;)
:eating:

Jadę dziś na rozmowę o pracę, trzymajcie kciuki :)

Posted

DominikaAnna napisał(a):

Bo właśnie Emi czeka na mnie jak się za daleko wypuści, a ja zostanę w tyle. To jest taki pies nie oddalający się na za dużą odległość od człowieka

Moja też taka jest, nawet jak chce bardzo do wody już iść to i tak będzie paczała czy idziemy za nią.. hehe.

Trzymam kciuki, powodzenia! :kciuki:

Posted

DominikaAnna napisał(a):

Trzymam kciuki :thumbs:
A zdradzisz co to za praca czy narazie wolisz nie pisać?

Posted

[quote name='phase']Moja też taka jest, nawet jak chce bardzo do wody już iść to i tak będzie paczała czy idziemy za nią.. hehe.

Trzymam kciuki, powodzenia! :kciuki:
Teraz już mogę podziękować :)

[quote name='magdabroy']Trzymam kciuki :thumbs:
A zdradzisz co to za praca czy narazie wolisz nie pisać?
Nie wierzę w zapeszanie, więc napiszę:
Praca w zawodzie. A z zawodu jestem kosmetologiem (nie mylić z kosmetyczką! :diabloti:).

[quote name='Asiaczek']Asiacxzki na pewno trzymaja i zaciskają:)

pzdr.
Dzięki:)

[quote name='dagaa111']http://img715.imageshack.us/img715/1750/s6003209.jpg
"no chodź, ja tu czekam" :)
:diabloti: dokładnie, a ja się tak guzdrałam :D

[quote name='Ptysiak']I jak wypadła rozmowa?

Dobrej nocy :)

[quote name='ania90']jak rozmowa ?
W sumie chyba całkiem nieźle. Kobietka była sympatyczna, ale ponoć po 20 lipca ma być drugi etap, czyli sprawdzian praktyczny i wtedy ostateczna decyzja. Ale powiem Wam, że co do wynagrodzenia mam trochę mieszane uczucia, bo nie ma żadnej podstawy tylko % od klienta. Więc może być różnie, bo może być tak, że jest tłum ludzi i zarobię 100 zł na dzień albo tak, że nie ma nikogo i nie zarobię nic :shake:. No, ale zobaczymy czy się do mnie odezwie po tym 20 i wtedy będę myśleć. Na razie rozsyłam Cv dalej, ale w niedzielę wyjeżdżamy do Zakopca, więc nie liczę bym znalazła coś innego do tego 20 lipca.

Dzień dobry :lol:

Posted

A wczoraj na spacerze nad zalewem Emi wyniuchała wiewiórkę! :lol:
Idziemy sobie spokojnie, a tu nagle Emi zaczyna mnie ciągnąć jak szalona pod jedno z drzew :painting:
Jak mnie zaciągnęła, to nagle przeraźliwy pisk, ja patrzę zdezorientowana co się dzieje, a to takie dźwięki wydawała z siebie przerażona wiewiórka uciekająca szybko w górę drzewa :D
Emi za to jak zwykle przyjaźnie nastawiona stała pod drzewem z łebkiem zadartym do góry, machała ogonem i tak zabawnie chrumkała po swojemu do tej wiewiórki :roflt:
Mamy nawet kilka zdjęć z wczorajszego spaceru, ale to dam nieco później, jak już je przejrzę :D

Posted

[quote name='phase']A kiedy wracacie z Zakopca?.[/QUOTE]
14 lipca :)
dlaczego?

[quote name='magdabroy']Dzień dobry w słoneczną środę ;)

No to trzymam nadal kciuki ;)[/QUOTE]
zazdrościmy słońca, choć i u nas zaczyna się słońce przebijać troszeczkę, a przynajmniej przestało padać. :multi:

[quote name='rashelek']No to powodzenia i trzymam kciuki za pracę :)
Emi - pies myśliwski :D Biedna tylko ta wiewiórka, pewnie się strachu najadła co nie miara![/QUOTE]
pewnie trochę się najadła strachu, ale jak tylko zobaczyła, że jest w bezpiecznej odległości, to cwaniakowała na drzewie, siedząc na gałęzi i bezczelnie się na nas gapiąc :lol:

Jest tutaj ktoś z okolic Zakopca? Jaką macie pogodę? Boję się, że nas deszcz złapie i będzie trochę kijowo :roll:

Posted

[quote name='Błyskotka']No to czekamy na zdjęcia :)[/QUOTE]
będą, będą. Obiecuję dodać jeszcze przed wyjazdem :)

[quote name=':: FiGa ::']Witamy sie ;)[/QUOTE]
hej ;)

[quote name='Asiaczek']No to czekamy do 20 lipca. Oby się odezwała kobitka:)

pzdr.[/QUOTE]
Oby, oby :)

[quote name='Paula03']Wreszcie jesteście :D Suuuper! :loveu:
Emi jak zawsze urocza :loveu:[/QUOTE]
wróciłyśmy do świata dogomaniaków :D