DominikaAnna Posted June 26, 2012 Author Posted June 26, 2012 :: FiGa :: napisał(a):Witajcie z powrotem ;) witamy :) Ty$ka napisał(a):Witamy :) Raczysz nas obdarować jednym zdjęciem? I myślisz, że to nam wystarczy? :diabloti: Hej :) Myślę, że MUSI Wam wystarczyć, póki się nie zmobilizuję i nie wrzucę na jakiś serwer więcej fotek :evil_lol: Swoją drogą nienawidzę tego wrzucania na serwer, potem dopiero tutaj. :mad: patusiove napisał(a):super zwierzyniec :D dziękuję :) U nas pogoda beznadziejna, szaro buro i ponuro. Wcale nie nadaje się na spacerki. Chociaż Emi to jest deszczowy potwór i jak tylko pada, to cały dzień potrafi siedzieć na ogrodzie i spacerować po nim, a jak jest ładna pogoda to najchętniej spędza czas w domu :roll: Quote
DominikaAnna Posted June 26, 2012 Author Posted June 26, 2012 Zmobilizowałam się i dodaję kilka zdjęć (jakość bez komentarza, jednak komórka jest kiepską metodą robienia zdjęć): w domku obserwacja sąsiadów :D oczekiwanie na kiełbasę z grilla ;) na zielonej trawce :) Quote
Ty$ka Posted June 26, 2012 Posted June 26, 2012 Za zmobilizowanie się należy Ci się pochwała wzrokowa :lol: Emi jest cudowna :loveu: Quote
DominikaAnna Posted June 26, 2012 Author Posted June 26, 2012 (edited) [quote name=':: FiGa ::']Boska sunia :loveu: :loveu: [quote name='Kaja10014']Jesteeeście :loveu: wracamy powoli do świata żywych :D [quote name='Ty$ka']Za zmobilizowanie się należy Ci się pochwała wzrokowa :lol: Emi jest cudowna :loveu: sama się sobie dziwię, że tak szybko się zmobilizowałam :D chciałam nawet dać więcej fotek, ale... Dogo mi się zacięła i wszystko poszło (!) :angryy: Spróbuję jeszcze raz za chwilkę. Edited June 26, 2012 by DominikaAnna zdjęcia Quote
groszek83 Posted June 26, 2012 Posted June 26, 2012 Tutaj też się zapiszę:lol: Widzę, że króluje tu starsza dama a z racji posiadania również damy starszawej będę pewnie zaglądać;) Quote
Dzikie nieporadne Posted June 26, 2012 Posted June 26, 2012 Cześć:) Jakie Emi ma poczciwe urocze oczka :loveu: Quote
DominikaAnna Posted June 28, 2012 Author Posted June 28, 2012 Ty$ka napisał(a):W takim razie czekamy na więcej fotek :D jeszcze więcej? To może w przyszłym tygodniu :) groszek83 napisał(a):Tutaj też się zapiszę:lol: Widzę, że króluje tu starsza dama a z racji posiadania również damy starszawej będę pewnie zaglądać;) witamy :) starsza dama, ale z przebłyskami szczeniaka czasem :D Mada95 napisał(a):Cześć:) Jakie Emi ma poczciwe urocze oczka :loveu: hej :) Asiaczek napisał(a):Witamy nawróconą:) pzdr. hej, hej starzy znajomi :) A my wczoraj byłyśmy na spacerze (fotek brak, bo to był spacer na smyczy) i Emi znalazła w krzakach kotka. Był taki tyciusi, że nawet nie miała zamiaru na niego warknąć, tylko machała ogonem jak wariatka i tak się cieszyła:lol: Za to kocurek nie był zachwycony spotkaniem i cały najeżony, syczał na nas :D Quote
:: FiGa :: Posted June 28, 2012 Posted June 28, 2012 Emi delikatna jest dla maluszkow :loveu: Madra sunia :) Quote
DominikaAnna Posted June 29, 2012 Author Posted June 29, 2012 ania90 napisał(a):sliczna Emi:loveu: :loveu: :: FiGa :: napisał(a):Emi delikatna jest dla maluszkow :loveu: Madra sunia :) właśnie aż się zdziwiłam, bo Emi zazwyczaj toleruje koty przypominające wyglądem te dwa dachowce, które przez pewien czas z nami mieszkały, a ten był zupełnie inny ;) Ty$ka napisał(a):Zdjęć nigdy dość :) Dziś wybieramy się na spacer nad zalew więc może będą jakieś zdjęcie wkrótce- o ile Emi będzie chciała pozować, bo z nią różnie bywa :D Quote
rashelek Posted June 29, 2012 Posted June 29, 2012 No to witamy się :D Świetna ta Twoja sunia, ma niesamowite spojrzenie :loveu: Quote
Ptysiak Posted June 29, 2012 Posted June 29, 2012 Witamy się :) http://imageshack.us/photo/my-images/259/s6003155.jpg/ śliczne ma oczka :loveu: Przypomina mi moją Majkę - sunię, którą miałam w dzieciństwie :) Pozdrawiamy i miłego dnia życzymy ;) Quote
DominikaAnna Posted June 29, 2012 Author Posted June 29, 2012 [quote name='rashelek']No to witamy się :D Świetna ta Twoja sunia, ma niesamowite spojrzenie :loveu: witamy nowych gości :) dziękuję :) [quote name='Ptysiak']Witamy się :) http://imageshack.us/photo/my-images/259/s6003155.jpg/ śliczne ma oczka :loveu: Przypomina mi moją Majkę - sunię, którą miałam w dzieciństwie :) Pozdrawiamy i miłego dnia życzymy ;) to też pies mojego dzieciństwa, bo jest ze mną od podstawówki :D Jednak nie wybrałyśmy się nad zalew dzisiaj. Zrobiło się mega upalnie, a wyprawa nad zalew jest wyprawą przynajmniej 2-godzinną, co Emi już nie daje rady w takie upały przede wszystkim ze względu na wiek. Za to poszłyśmy do pobliskiego lasku i była krótka sesja fotograficzna, więc zaraz postaram się tutaj coś dodać :) Quote
DominikaAnna Posted June 29, 2012 Author Posted June 29, 2012 Kaaasia napisał(a):I my wpadliśmy się przywitać :hand: hej, hej :) Quote
Ptysiak Posted June 29, 2012 Posted June 29, 2012 http://imageshack.us/photo/my-images/856/s6003171.jpg/ taki mały wilczek w lesie :loveu: Quote
Recommended Posts