sleepingbyday Posted February 23, 2011 Posted February 23, 2011 a ja wiem, gordon znów sikał na czerwono, dostał nowy antybiotyk, apoza tym - miłość kwitnie, jest kochany i w ogóle. dziewczyny maja total pecha z tymi męsko=psimi przewodami moczowymi.... Quote
Romka Posted February 23, 2011 Posted February 23, 2011 Rany,niedobrze...napiszcie coś więcej... Quote
sleepingbyday Posted February 23, 2011 Posted February 23, 2011 nic więcej nie wiem, niestety. w piątek będę się widziec z paniami gordoniastego. Quote
toyota Posted February 26, 2011 Posted February 26, 2011 Ma szczęście Gordonek, że trafił do troskliwego domku. Quote
sleepingbyday Posted February 26, 2011 Posted February 26, 2011 domek sie pochorował i odwołał wczorajsze spotkanie. ale nic nie mówił, żeby było gorzej gordonowi. co prawda niewiele mówił, bo ledwo dyszał... ostre przeziebienie chyba. Quote
sleepingbyday Posted March 4, 2011 Posted March 4, 2011 gordi po kolejnym antybiotyku. temperatura, zaburzenie łaknienia.. biedny był, ewidentnie chory. ponoc jest lepiej, ale wciąż mało je. dobrze,że troche pije, bo niezbyt chciał. nie wiadomo, co jest. wyniki krwi dobre, wątrobowe nieznacznie podniesione, ale nieznacznie. fifka też nienajlepiej, tez temperatura. teraz dochodza do siebie po lekach, dziś gordi juz się bawił, no ale zobaczymy, jak to sie rozwiąże, ma miec powtórzone badania i ma byc obejrzany za kilka dni. Quote
mamanabank Posted March 5, 2011 Author Posted March 5, 2011 Kurczę, co się dzieje... jakaś diagnoza była? Quote
sleepingbyday Posted March 5, 2011 Posted March 5, 2011 wiem, ze lepiej, ale jeszcze kontrola. właśnie chodzi o to, ze nie jest do końca pewne, co jest grane. Quote
Romka Posted March 7, 2011 Posted March 7, 2011 Obydwa psiaki zachorowały?Napisz co to jest, jak tylko dowiesz się co się dzieje... Quote
sleepingbyday Posted March 8, 2011 Posted March 8, 2011 nic nie wiadomo na razie - ale to moż ebyć zbieg okoliczności, objawy też nieco sie róznią. damz nać, jasne, jak cos sie dowiem.. Quote
sleepingbyday Posted March 23, 2011 Posted March 23, 2011 byłam u gordona wponiedziałek, odbierałam z przechowania sowjego tymczasa. nic o chorobach nie mówiłysmy, więc pewnie wszystko zaleczone. byłysmy bardziej przejete stosunkiem mojego liska do gordona (i wzajemnie), ale jakby cos było xle, to na bank temat by wypłynął. gordon jest boski :-). jego łeb wielkosci stodoły mnie powala ;-) Quote
sleepingbyday Posted March 31, 2011 Posted March 31, 2011 aaa, namówić dziewczyny do zdjęć to ciężka praca :-). ale będę się starać. natomiast gordon ma jak pączek w maśle, bankowo. Quote
sleepingbyday Posted April 19, 2011 Posted April 19, 2011 bo wszystko ok. a poza tym raz na kilka dni mam czas wpaść na DOGO, zasuwam ostro ostatnio. i teraz tez na szybko. zakończyła sie dłuuuga akcja wyczesywania gordona - ponoć jest jeszcze piękniejszy... i będzie chodził na szkolenie do tezeta mru. i razem z koleżanką rozwalają kompletnie cały dom. inna sprawa, że to koleżanka jest winowajczynią i podjudzaczem. Quote
Romka Posted April 20, 2011 Posted April 20, 2011 sleepingbyday napisał(a):bo wszystko ok. a poza tym raz na kilka dni mam czas wpaść na DOGO, zasuwam ostro ostatnio. i teraz tez na szybko. zakończyła sie dłuuuga akcja wyczesywania gordona - ponoć jest jeszcze piękniejszy... i będzie chodził na szkolenie do tezeta mru. i razem z koleżanką rozwalają kompletnie cały dom. inna sprawa, że to koleżanka jest winowajczynią i podjudzaczem. No jak rozwalają to znaczy,że wszystko dobrze...:evil_lol: Quote
desktop19 Posted April 21, 2011 Posted April 21, 2011 chyba się tam przejdę i porobię wreszcie jakieś zdjęcia:mad: Quote
minutka Posted May 17, 2011 Posted May 17, 2011 hej,co u Gordona ani wieści ani zdjęć,dajcie oko nacieszyć Quote
sleepingbyday Posted May 18, 2011 Posted May 18, 2011 mówiłam wam, ze często kontaktu nie będzie na wątku. ja zalatana, w rozjazdach, pogadać nawet nie miałam czasu z jagą. a dziewczyny forumowe nie są za bardzo. Quote
sleepingbyday Posted May 21, 2011 Posted May 21, 2011 chcemy pomóc ludziom, którzy sami zajęli się 8 szczeniakami. choć swoich psów mają z 5 i 3 razy tyle kotów... bazarek. koszty szczepień itd... zatem - jest bazarek. b. fajne, nowiutkie fanty: http://www.dogomania.pl/threads/207945-Torebki-broszka-porcelana-kolczyki-na-szczeniaki-ze-stodoły-do-22-maja-godz-20! Quote
Recommended Posts