Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 247
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

gordi po kolejnym antybiotyku. temperatura, zaburzenie łaknienia.. biedny był, ewidentnie chory. ponoc jest lepiej, ale wciąż mało je. dobrze,że troche pije, bo niezbyt chciał.

nie wiadomo, co jest. wyniki krwi dobre, wątrobowe nieznacznie podniesione, ale nieznacznie.

fifka też nienajlepiej, tez temperatura.

teraz dochodza do siebie po lekach, dziś gordi juz się bawił, no ale zobaczymy, jak to sie rozwiąże, ma miec powtórzone badania i ma byc obejrzany za kilka dni.

• 2 weeks later...
Posted

byłam u gordona wponiedziałek, odbierałam z przechowania sowjego tymczasa. nic o chorobach nie mówiłysmy, więc pewnie wszystko zaleczone. byłysmy bardziej przejete stosunkiem mojego liska do gordona (i wzajemnie), ale jakby cos było xle, to na bank temat by wypłynął.
gordon jest boski :-). jego łeb wielkosci stodoły mnie powala ;-)

• 3 weeks later...
Posted

bo wszystko ok. a poza tym raz na kilka dni mam czas wpaść na DOGO, zasuwam ostro ostatnio. i teraz tez na szybko. zakończyła sie dłuuuga akcja wyczesywania gordona - ponoć jest jeszcze piękniejszy...
i będzie chodził na szkolenie do tezeta mru. i razem z koleżanką rozwalają kompletnie cały dom. inna sprawa, że to koleżanka jest winowajczynią i podjudzaczem.

Posted

sleepingbyday napisał(a):
bo wszystko ok. a poza tym raz na kilka dni mam czas wpaść na DOGO, zasuwam ostro ostatnio. i teraz tez na szybko. zakończyła sie dłuuuga akcja wyczesywania gordona - ponoć jest jeszcze piękniejszy...
i będzie chodził na szkolenie do tezeta mru. i razem z koleżanką rozwalają kompletnie cały dom. inna sprawa, że to koleżanka jest winowajczynią i podjudzaczem.

No jak rozwalają to znaczy,że wszystko dobrze...:evil_lol:

• 4 weeks later...