toyota Posted January 28, 2011 Posted January 28, 2011 Bardzo ładny pies, weszłam w Twój profil. W jakim jest wieku mniej więcej ? On chyba jest jaśniejszy, taki bardziej beżowy niż rudy ? Quote
minutka Posted January 28, 2011 Posted January 28, 2011 ma 8-9 miesięcy kolor jasny beż,nawet bardzo jasny,ale jest super,przymilny łagodny i bardzo silny,ale dam radę,narazie uczę go chodzić na smyczy bo nie umie i strasznie ciągnie,uwielbia dzieci,ale że moje wnuki są jeszcze małe nie pozwalam na bliższe czułości. Quote
toyota Posted January 28, 2011 Posted January 28, 2011 No pewnie, że beżowy też śliczny. Tylko tak dopytuję, bo zdjęcia czasem przekłamują. Quote
minutka Posted January 28, 2011 Posted January 28, 2011 toyota napisał(a):No pewnie, że beżowy też śliczny. Tylko tak dopytuję, bo zdjęcia czasem przekłamują. szczerze mówiąc dla mnie tak bardzo wygląd psa nie jest zbyt ważny,ani rodowód,lubię duże kudłate,a przy tym łagodne psy ,już w dzieciństwie przywiozłam sobie z wycieczki szkolnej do Zakopanego owczarka podhalańskiego bez wiedzy mamy i za cichą akceptacją ojca ,też był cudowny, dlatego tak mnie interesowały Aston i Gordon,a teraz mam swojego,który uczucia wyraża całym sobą. Quote
Romka Posted January 29, 2011 Posted January 29, 2011 To już dziś ten dzień...zaraz jadę do schroniska...po Gordonka przyjeżdza jego domek...:lol: Quote
kajkoowa Posted January 29, 2011 Posted January 29, 2011 No i pojechał! Czekajcie na fotorelacje, było dużo fotografów! :cool3: Quote
Romka Posted January 29, 2011 Posted January 29, 2011 Tak Gordon w drodze do domu...dzwoniłam do dziewczyn...śpi w samochodzie,przytula się wygląda przez okno i rozdaje całusy...jest troszkę zdenerwowany...relacja z powitania suczki-domowniczki i nowego domku wieczorem... Quote
Paula03 Posted January 29, 2011 Posted January 29, 2011 Zgadza się, pojechał, wsiadł do samochodu i pojechał po nowe życie ;) Quote
sleepingbyday Posted January 29, 2011 Posted January 29, 2011 własnie rozmawiałam z gordonem :cool3:. nie pojechałam z dziewczynami, bo wróciłam do domu przed 5 po całej nocy tańczenia i nie dałam rady zwlec sie z wyrka. fifi, rezydentka, boi się gordoniastego, który chce się z nią bawić. fifi wali go po paszczy i piszczy udając, ze ją boli. a potem go zaczepia i znów sie boi i wali i piszczy, znaczy - będzie dobrze :evil_lol:. już sa chyba plany zmian w płocie, bo gordon to kawał chłopa... Quote
argusiowa Posted January 29, 2011 Posted January 29, 2011 fantastycznie :) Gordon piesku grzeczny bądź i płota nie przestawiaj :) Quote
Romka Posted January 29, 2011 Posted January 29, 2011 sleepingbyday napisał(a):własnie rozmawiałam z gordonem :cool3:. nie pojechałam z dziewczynami, bo wróciłam do domu przed 5 po całej nocy tańczenia i nie dałam rady zwlec sie z wyrka. fifi, rezydentka, boi się gordoniastego, który chce się z nią bawić. fifi wali go po paszczy i piszczy udając, ze ją boli. a potem go zaczepia i znów sie boi i wali i piszczy, znaczy - będzie dobrze :evil_lol:. już sa chyba plany zmian w płocie, bo gordon to kawał chłopa... Mam dokładnie takie same wieści...i też myślę,ze będzie dobrze,dziewczyny piszą,ze Gordon rozkoszuje się wolnością i póki co wolał być poza domem, w ogrodzie niż w domu...będą zdjęcia... Quote
Romka Posted January 29, 2011 Posted January 29, 2011 Mamanabank,to chyba możesz już tytuł wątku zmienić... Quote
babajagula Posted January 29, 2011 Posted January 29, 2011 witamy, tu jagule, ktore porwały gordonka. na zawsze!!! mamy nadzieję, że link do zdjątek zadziała ;-) oto on: http://babajagula.fotosik.pl/albumy/812587.html a teraz krótka relacja: gordon rządzi! przynajmniej naszą fifką :lol:. mamy nadzieję, że na tym poprzestanie i gordonkiem rządzić będą pańcie :eviltong:. piesy dogadały się bardzo szybko, gonią się bez przerwy od czterech godzin, trzeba było jak dotąd jednej interwencji, aby doprowadzić dranie do porządku (a szło już na zęby - niby taka zabawa! :angryy:). ale ogólnie jest nieźle jak na pierwsze lody. (no i jest nadzieja, że kiedyś się zmęczą :diabloti:). ściskamy całą orkiestrę powitalną ze schroniska w łowiczu i wielkie dzięki dla dziewczyn za wywózkę z labiryntu miasta ;). ogromne dzieki dla sleepingbyday, romki i pana marka! no i oczywiście dla KIEROWNIKA! Quote
kajkoowa Posted January 29, 2011 Posted January 29, 2011 Strasznie się cieszę z takich wieści! :) Quote
sleepingbyday Posted January 29, 2011 Posted January 29, 2011 hehe, są szanse, ze za tydzień zrobią sobie mała przerwę ;-). fifi to jakaś 1/5 gordona pewnie, jak nie mniej Quote
babajagula Posted January 29, 2011 Posted January 29, 2011 nowe wieści: fifka:gordon 1:0 (hihihi). gordon leży i sapie :-D Quote
toyota Posted January 29, 2011 Posted January 29, 2011 Marcel ( Neo ), Aston ( Budrys ) i Gordon w super DS. Moja ulubiona trójka. Wreszcie mogę już spać spokojnie :). Czy wymyślicie Gordonowi nowe imię ? Quote
argusiowa Posted January 29, 2011 Posted January 29, 2011 Rewelacja :) strasznie miły widok :) nawet mój kocur pcha się w monitor, to chyba na pewno jest git ;D Pozdrawiamy :) Quote
Recommended Posts