Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 247
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ma 8-9 miesięcy kolor jasny beż,nawet bardzo jasny,ale jest super,przymilny łagodny i bardzo silny,ale dam radę,narazie uczę go chodzić na smyczy bo nie umie i strasznie ciągnie,uwielbia dzieci,ale że moje wnuki są jeszcze małe nie pozwalam na bliższe czułości.

Posted

toyota napisał(a):
No pewnie, że beżowy też śliczny. Tylko tak dopytuję, bo zdjęcia czasem przekłamują.

szczerze mówiąc dla mnie tak bardzo wygląd psa nie jest zbyt ważny,ani rodowód,lubię duże kudłate,a przy tym łagodne psy ,już w dzieciństwie przywiozłam sobie z wycieczki szkolnej do Zakopanego owczarka podhalańskiego bez wiedzy mamy i za cichą akceptacją ojca ,też był cudowny, dlatego tak mnie interesowały Aston i Gordon,a teraz mam swojego,który uczucia wyraża całym sobą.

Posted

Tak Gordon w drodze do domu...dzwoniłam do dziewczyn...śpi w samochodzie,przytula się wygląda przez okno i rozdaje całusy...jest troszkę zdenerwowany...relacja z powitania suczki-domowniczki i nowego domku wieczorem...

Posted

własnie rozmawiałam z gordonem :cool3:.
nie pojechałam z dziewczynami, bo wróciłam do domu przed 5 po całej nocy tańczenia i nie dałam rady zwlec sie z wyrka.
fifi, rezydentka, boi się gordoniastego, który chce się z nią bawić. fifi wali go po paszczy i piszczy udając, ze ją boli. a potem go zaczepia i znów sie boi i wali i piszczy, znaczy - będzie dobrze :evil_lol:.

już sa chyba plany zmian w płocie, bo gordon to kawał chłopa...

Posted

sleepingbyday napisał(a):
własnie rozmawiałam z gordonem :cool3:.
nie pojechałam z dziewczynami, bo wróciłam do domu przed 5 po całej nocy tańczenia i nie dałam rady zwlec sie z wyrka.
fifi, rezydentka, boi się gordoniastego, który chce się z nią bawić. fifi wali go po paszczy i piszczy udając, ze ją boli. a potem go zaczepia i znów sie boi i wali i piszczy, znaczy - będzie dobrze :evil_lol:.

już sa chyba plany zmian w płocie, bo gordon to kawał chłopa...

Mam dokładnie takie same wieści...i też myślę,ze będzie dobrze,dziewczyny piszą,ze Gordon rozkoszuje się wolnością i póki co wolał być poza domem, w ogrodzie niż w domu...będą zdjęcia...

Posted

witamy,
tu jagule, ktore porwały gordonka. na zawsze!!!
mamy nadzieję, że link do zdjątek zadziała ;-)
oto on:
http://babajagula.fotosik.pl/albumy/812587.html

a teraz krótka relacja: gordon rządzi! przynajmniej naszą fifką :lol:. mamy nadzieję, że na tym poprzestanie i gordonkiem rządzić będą pańcie :eviltong:. piesy dogadały się bardzo szybko, gonią się bez przerwy od czterech godzin, trzeba było jak dotąd jednej interwencji, aby doprowadzić dranie do porządku (a szło już na zęby - niby taka zabawa! :angryy:). ale ogólnie jest nieźle jak na pierwsze lody. (no i jest nadzieja, że kiedyś się zmęczą :diabloti:). ściskamy całą orkiestrę powitalną ze schroniska w łowiczu i wielkie dzięki dla dziewczyn za wywózkę z labiryntu miasta ;). ogromne dzieki dla sleepingbyday, romki i pana marka! no i oczywiście dla KIEROWNIKA!