Romka Posted January 26, 2011 Posted January 26, 2011 mamanabank napisał(a):W ty przypadku "kierownik" należy napisać z wielkiej litery :multi: Masz rację...powiemy Mu to w piątek... Quote
desktop19 Posted January 26, 2011 Posted January 26, 2011 Co moje uszy widzą?! :crazyeye: Martyna ja Cie zacznę chyba na rękach nosić do tego schroniska i do tych wszystkich DTów i DSów do sprawdzenia :modla: Panie Kierowniku: Dzię-ku-je-my! Gordonku pakuj się :multi: Quote
Romka Posted January 26, 2011 Posted January 26, 2011 Jestem już po rozmowie z domkiem Gordona...biorąc pod uwagę rekomendacje SBD,rezygnujemy z wizyty przedadopcyjnej...dziewczyny mają jutro dzwonić do schroniska do p.Marka i podadzą dane do umowy,więc pewnie w sobotę Gordon pójdzie już do domku...spotkamy się w schronisku...a latem wybierzemy się na wizytę poadopcyjną...co Wy na to? Quote
mamanabank Posted January 26, 2011 Author Posted January 26, 2011 Romka napisał(a):Jestem już po rozmowie z domkiem Gordona...biorąc pod uwagę rekomendacje SBD,rezygnujemy z wizyty przedadopcyjnej...dziewczyny mają jutro dzwonić do schroniska do p.Marka i podadzą dane do umowy,więc pewnie w sobotę Gordon pójdzie już do domku...spotkamy się w schronisku...a latem wybierzemy się na wizytę poadopcyjną...co Wy na to? Rekomendacje SbD i E.DEREK w zupełności wystarczą :-) Spotkanie latem - bardzo chętnie :-) Quote
Romka Posted January 26, 2011 Posted January 26, 2011 mamanabank napisał(a):Ha ha, na rękach też może być ale ja tu interes własny wietrzę ;-) Jak Romka nie będzie miała samochodu do piątku, to może do schroniska mógłbyś nas podrzucić? :-) Spoko odbieram jutro...i będzie się zmykał:cool3:...obiecali mi to w warsztacie...;) Quote
mamanabank Posted January 26, 2011 Author Posted January 26, 2011 Ha ha, na rękach też może być ale ja tu interes własny wietrzę ;-) Jak Romka nie będzie miała samochodu do piątku, to może do schroniska mógłbyś nas podrzucić? :-) Quote
Romka Posted January 26, 2011 Posted January 26, 2011 desktop19 napisał(a):Co moje uszy widzą?! :crazyeye: Martyna ja Cie zacznę chyba na rękach nosić do tego schroniska i do tych wszystkich DTów i DSów do sprawdzenia :modla: Panie Kierowniku: Dzię-ku-je-my! Gordonku pakuj się :multi: Trzymam Cię za słowo Desktop...a w piątek gratulacje i całusy dla KIEROWNIKA(mamanabank z dużej litery napisałam)... Quote
Romka Posted January 26, 2011 Posted January 26, 2011 mamanabank napisał(a):Zamykał to się może będzie ale czy obiecali też, że się będzie otwierał? ;-) Zwróciłam im na to uwagę...:cool3: Quote
mamanabank Posted January 26, 2011 Author Posted January 26, 2011 Romka napisał(a):Spoko odbieram jutro...i będzie się zmykał:cool3:...obiecali mi to w warsztacie...;) Zamykał to się może będzie ale czy obiecali też, że się będzie otwierał? ;-) Quote
Romka Posted January 26, 2011 Posted January 26, 2011 A to obiecany wątek dla nowego domku Gordona...i taki skarb był w naszym schronisku: http://www.dogomania.pl/threads/194274-Aston-pocziwy-kud%C5%82aty-olbrzym-MA-DOM Quote
desktop19 Posted January 26, 2011 Posted January 26, 2011 Dziewczyny ale mnie nie ma w ten weekend w okolicy niestety. Za to jutro pojadę się pożegnać z Gordonem :) I liczę na obszerną fotorelacje z przekazania psiaka:cool3: Quote
kajkoowa Posted January 26, 2011 Posted January 26, 2011 Romka, jesteś rewelacyjna! :laola: Panie Kierowniku, bardzo dziękujemy!:Rose: Quote
Romka Posted January 26, 2011 Posted January 26, 2011 Kaja10014 napisał(a):Romka, jesteś rewelacyjna! :laola: Panie Kierowniku, bardzo dziękujemy!:Rose: Nawet nie wiesz Kaju jak się cieszę... Quote
toyota Posted January 26, 2011 Posted January 26, 2011 Cieszę się ogromnie, że Pan Kierownik to rozsądny Człowiek. Widać wie, że firmowy kojec bardzo łatwo może zapełnić jakimś innym psiakiem, tyle ich jest w potrzebie. Jednak należą się Mu podziękowania, bo niejeden by się upierał dla zasady... Zaś SBD to solidna firma i jak napisała, że szuka psa dla osoby zaprzyjaźnionej, to byłam pewna, że rzeczywiście jest dom dla psa i to wspaniały. No, bo wiadomo jak najczęściej się kończą wątki w dziale "Szukam psa "...:p A, że Gordon idealnie pasował do wymagań ...Oczywiście najważniejsze jest, żeby serce Osoby Adoptującej zabiło...:lol: Znalezienie domu przez dogo to nieczęsto się zdarza. Quote
sleepingbyday Posted January 27, 2011 Posted January 27, 2011 toyota, czy ja cię moge cytować :evil_lol:? jeśli dom znam, ale nie od strony psiarskiej, to zawsze takiemu kandydatowi mowię, ze musi byc wizyta przedadopcyjna, ale nie przeze mnie, bo musi być niezależna. i ja mam spokojne sumienie i osoba odpowiedzialna za adopcję też, a jak coś nie podpasuje wyadoptowującemu, to nie moja broszka i nie mam towarzyskich kwasów. tak sobie wymyśliłam i wydaje mi się,że to ma sens. ale w tym przypadku przedadopcyjna po prostu jest zbędna. strata czasu, pomijając oczywiście miłą wizytę :cool3:. nie wiem, co by sie musiało dziac, zeby ta adopcja nie wypaliła. znam dziewczyny od lat, z jagą się przyjaźnię, widziałam ich psy, w końcu dwa miały ode mnie, paluchową norkę (znaleziona przez dogo), która niestety szybko umarła (rak, dłuugo leczony) i młodocianą fifi, tymczas dogomaniacki, który jakoś psiejsko czarodziejsko zamienił sie w ds :diabloti:. w rodzinie zawsze jakies psy. aaa, i wet w rodzinie - chirurg z powstańców śląskich. w domu psy porządnie się leczy, a nie tam, ze "jakoś to będzie", dziewczyny mają doświadczenie w zastrzykach, cewnikowaniu i nie wiem, w czym jeszcze... to tak pokrótce, żebyście mieli obraz. nie wiem, czy dam radę, bo mam imprezę poza wawą z piątku na sobote, ale jak będę w miarę żywa, to pojadę z dziewczynami po gordona, a co. Quote
minutka Posted January 27, 2011 Posted January 27, 2011 Dziewczęta,jesteście wspaniałe,cieszę się,że Aston i Gordon mają domki,a ja mam swojego Bariego i też jest cudowny Quote
Paula03 Posted January 27, 2011 Posted January 27, 2011 Romciu jesteś wielka :multi::multi: A Panu Kierownikowi bardzo, bardzo dziękujemy!:Rose::Rose: Quote
edzia.71 Posted January 27, 2011 Posted January 27, 2011 Wspaniałe wieści. Bardzo dziękujemy.:cunao::klacz: Quote
mamanabank Posted January 27, 2011 Author Posted January 27, 2011 Ale radość :-) My tu mamy swoiste Gordon Party ;-) :-D Quote
jostel5 Posted January 27, 2011 Posted January 27, 2011 Pomóżcie,proszę...! Szukamy kogoś miłego do przeprowadzenia wizyty przedadopcyjnej w Kutnie dla spanielka Jokiego:http://www.dogomania.pl/threads/1999...3#post16195513 Czy jest tu ktoś taki????:) Quote
Andzike Posted January 27, 2011 Posted January 27, 2011 Wow, ale wieści :D :D :D To się aikowo ucieszy, martwiła się tym stróżowaniem Gordona... Kierownik to super chłop, ale w sumie kogo nie przekonałaby Romka...:cool3: Quote
sylwiaso Posted January 27, 2011 Posted January 27, 2011 To i cały "lasek brzozowy"sie cieszy!!!sleepingbyday buziaki dla Ciebie i dla naszej cioci Romci i dla wszystkich którzy pomogli Gordonkowi:buzi::buzi::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::klacz::klacz::klacz: Quote
Romka Posted January 28, 2011 Posted January 28, 2011 minutka napisał(a):Dziewczęta,jesteście wspaniałe,cieszę się,że Aston i Gordon mają domki,a ja mam swojego Bariego i też jest cudowny Minutka,pochwal się swoim psiakiem...jakieś zdjęcie? Quote
minutka Posted January 28, 2011 Posted January 28, 2011 Romka napisał(a):Minutka,pochwal się swoim psiakiem...jakieś zdjęcie? nie umiem tutaj dodać zdjęć,2 są w moim profilu,a więcej na forum molosy w dziale leonbergery do adopcji - watek Szukam domku szczeniaczek najprawdopodobniej leonbergera Quote
Recommended Posts