edzia.71 Posted January 16, 2011 Posted January 16, 2011 rencia42 napisał(a):Ktoś wie co u Gordona słychać. Zaraz będziemy u niego to dostanie dużo głasków:multi: Quote
Romka Posted January 16, 2011 Posted January 16, 2011 Dostał dziś dużo głasków,prawdopodobnie w tym nadchodzącym tygodniu,jedzie już do Zakładu Usług Komunalnych...ma nowy duży boks i nową budę...pewnie pojedziemy do niego...żeby obejrzeć jak wygląda nowe życie Gordonka... Quote
Romka Posted January 16, 2011 Posted January 16, 2011 To nie wszystko,była dziś w schronisku Pani,która chciała wziąć Gordonka na spacer i oddać do schroniska za kilka dni...schronisko nie zgodziło się... Quote
Romka Posted January 20, 2011 Posted January 20, 2011 Jeszcze nie pojechał...buduja większy kojec dla niego,jak pojedzie damy znać i pewnie zdjęcia zrobimy w nowym miejscu...rozmawiałam już z decydentami tej instytucji z prośba o niezaniedbywanie kontaktów Gordona z ludzmi...okazuje się,ze tam jest az 4 dozorców i to właśnie z nimi Goron będzie miał najczęściej kontakt Quote
edzia.71 Posted January 20, 2011 Posted January 20, 2011 Romka napisał(a):Jeszcze nie pojechał...buduja większy kojec dla niego,jak pojedzie damy znać i pewnie zdjęcia zrobimy w nowym miejscu...rozmawiałam już z decydentami tej instytucji z prośba o niezaniedbywanie kontaktów Gordona z ludzmi...okazuje się,ze tam jest az 4 dozorców i to właśnie z nimi Goron będzie miał najczęściej kontakt Nie o takim domu marzyliśmy dla Gordonka. Mam tylko nadzieję, że będzie miał naprawdę kontakt z ludźmi bo inaczej się tylko zmarnuje. T wspaniały pies potrzebujący dużo miłości i dużo miejsca do biegusiania. Quote
toyota Posted January 24, 2011 Posted January 24, 2011 Czy byłaby jakaś szansa, żeby Gordon tam nie pojechał , gdyby znalazł się inny super dom dla niego ? Odpowiedzcie mi szczerze, może być na prive ... Quote
Romka Posted January 24, 2011 Posted January 24, 2011 toyota napisał(a):Czy byłaby jakaś szansa, żeby Gordon tam nie pojechał , gdyby znalazł się inny super dom dla niego ? Odpowiedzcie mi szczerze, może być na prive ... Zrobiłabym wszystko,zeby dogadac się z dyrektorem tej jednostki,reszta na Pw...dodam jeszcze,że decyzja domku powinna byc szybka dopóki pies w schronisku... Quote
minutka Posted January 25, 2011 Posted January 25, 2011 też myślę że powinien trafić do domu,w tym ZUK wcześniej czy póżniej zostanie tylko stróżem Quote
Romka Posted January 26, 2011 Posted January 26, 2011 Jest jeszcze w schronisku,a na razie o domku cicho... Quote
Romka Posted January 26, 2011 Posted January 26, 2011 No to jutro czeka mnie rozmowa...ważna rozmowa...czekajcie na efekty na wątku... Quote
sleepingbyday Posted January 26, 2011 Posted January 26, 2011 cześć pracy, to ja od tego domku, co się miał zdecydować. decydował, decydował.. i zdecydował. dziewczyny na 100% chcą gordona. mają ponad roczną suczkę, małą, były tymczas, nie mogły się rozstać. dom 100% pewnby, ręczę głową. ale jak chcecie wizytę to jasne, tylko nie ja, bo ja jestem stronnicza ;-). gordon mieszkałby w małym domku pod sulejówkiem. a sulejówek jest pod wawą. dziewczyny chcą w weekend pojechac po chłopaka. czy on ma jajka? dziewczyny prosza na namiary, do kogo dzwonić! Jesli zuk to dobra firma, opiekuje się swoimi psami, leczy etc, to miałąbym ew. na podmianke psa, który potzrebuje szybko domu, a nadaje się do stróżowania: http://www.dogomania.pl/threads/200625-SUPER-DOM-DLA-DUŻEGO-KUDŁATEGO-PSA-lub-SUKI-najlepiej-W-TYPIE-LEONBERGERA?p=16193193#post16193193 Frodo szuka domu i potrzebuje OGŁOSZEŃ!!! Idealny na stróża, mieszka na dworzu, ma budę, jest w grupie z 6 innymi psami, wybiera sobie kogo lubi. Miły, kontaktowy, ale ma swoj wlasny swiatek. Ma ok 4 lat. Kontakt w sprawie adopcji do mnie: Agnieszka 0 513 430 207, albo do Ewy: 0 509 201 457 begin_of_the_skype_highlighting 0 509 201 457 to oczywiście, jkaby nie było w łowiczu innego kandydata. Quote
desktop19 Posted January 26, 2011 Posted January 26, 2011 Romka napisał(a):No to jutro czeka mnie rozmowa...ważna rozmowa...czekajcie na efekty na wątku... Trzymamy kciuki i łapy... Quote
sleepingbyday Posted January 26, 2011 Posted January 26, 2011 czekamy. odezwijcie się prosze na wątku adopcyjnym, ok: http://www.dogomania.pl/threads/200625-SUPER-DOM-DLA-DUŻEGO-KUDŁATEGO-PSA-lub-SUKI-najlepiej-W-TYPIE-LEONBERGERA?p=16193193#post16193193 Quote
Romka Posted January 26, 2011 Posted January 26, 2011 Dzwoniłam do p.Marka,psiak jest już po kastracji,jeśli będzie decyzja na tak ,to pewnie w sobotę będzie można zabrać Gordona...ale póki co czekajcie na informację...oby tylko chcieli zrozumieć,ze dom z ogrodem i swój człowiek jest lepszy niż boks w ZUK... Quote
toyota Posted January 26, 2011 Posted January 26, 2011 SBD , ja nie wiem czy ty wyczytałaś na wątku, ale ZUK jest właścicielem tego schroniska :razz:. Były Panie z ZUK na inwentaryzacji i Gordon wpadł im w oko. Można powiedzieć więc, że ZUK wybrał sobie Gordona spośród własnych psów. Nie wiem więc, czy wzięliby do siebie psa z zewnątrz. Wybierając Gordona także poszli po najmniejszej linii oporu, bo jest to ładny, młody i zrównoważony pies. Mogliby przecież wybrać jakiegoś mniej adopcyjnego... Mam nadzieję, że się uda ! Quote
sleepingbyday Posted January 26, 2011 Posted January 26, 2011 o cholera, to cięzko ich będzie przekonac, zeby gordona oddali. o frodku juz nawet nie mówię, faktycznie nie ma sensu, politycznie i etycznie POWINNI wziąc psa od siebie. Quote
mamanabank Posted January 26, 2011 Author Posted January 26, 2011 Romka na Prezydenta, Gordon do Domu :-D Quote
Romka Posted January 26, 2011 Posted January 26, 2011 Dziewczyny,nie wytrzymałam bo mnie nosiło i poprosiłam dziś o rozmowę kierownictwo schroniska i właśnie przed chwilą dowiedziałam się,że....GORDON MOŻE JECHAĆ DO SULEJÓWKA!:lol::lol::lol::lol:PANIE KIEROWNIKU,BARDZO DZIĘKUJEMY!:calus::Rose:Dziewczyny dzwońcie do mnie powiem co trzeba robić dalej...604 10 11 65...jest szansa,żeby Gordon już w sobotę pojechał do domu...:multi::multi::multi: Quote
Romka Posted January 26, 2011 Posted January 26, 2011 mamanabank napisał(a):Romka na Prezydenta, Gordon do Domu :-D Wiesz,kierownik nie czynił żadnych trudności...mam wrażenie,że też tak chciał...bardzo się cieszę...:lol::lol::lol: Quote
mamanabank Posted January 26, 2011 Author Posted January 26, 2011 W tym przypadku "kierownik" należy napisać z wielkiej litery :multi: Quote
argusiowa Posted January 26, 2011 Posted January 26, 2011 Gdzie diabeł nie może tam Romkę pośle:evil::sweetCyb: Quote
Recommended Posts