Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 247
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dostał dziś dużo głasków,prawdopodobnie w tym nadchodzącym tygodniu,jedzie już do Zakładu Usług Komunalnych...ma nowy duży boks i nową budę...pewnie pojedziemy do niego...żeby obejrzeć jak wygląda nowe życie Gordonka...

Posted

To nie wszystko,była dziś w schronisku Pani,która chciała wziąć Gordonka na spacer i oddać do schroniska za kilka dni...schronisko nie zgodziło się...

Posted

Jeszcze nie pojechał...buduja większy kojec dla niego,jak pojedzie damy znać i pewnie zdjęcia zrobimy w nowym miejscu...rozmawiałam już z decydentami tej instytucji z prośba o niezaniedbywanie kontaktów Gordona z ludzmi...okazuje się,ze tam jest az 4 dozorców i to właśnie z nimi Goron będzie miał najczęściej kontakt

Posted

Romka napisał(a):
Jeszcze nie pojechał...buduja większy kojec dla niego,jak pojedzie damy znać i pewnie zdjęcia zrobimy w nowym miejscu...rozmawiałam już z decydentami tej instytucji z prośba o niezaniedbywanie kontaktów Gordona z ludzmi...okazuje się,ze tam jest az 4 dozorców i to właśnie z nimi Goron będzie miał najczęściej kontakt

Nie o takim domu marzyliśmy dla Gordonka. Mam tylko nadzieję, że będzie miał naprawdę kontakt z ludźmi bo inaczej się tylko zmarnuje. T wspaniały pies potrzebujący dużo miłości i dużo miejsca do biegusiania.

Posted

toyota napisał(a):
Czy byłaby jakaś szansa, żeby Gordon tam nie pojechał , gdyby znalazł się inny super dom dla niego ? Odpowiedzcie mi szczerze, może być na prive ...

Zrobiłabym wszystko,zeby dogadac się z dyrektorem tej jednostki,reszta na Pw...dodam jeszcze,że decyzja domku powinna byc szybka dopóki pies w schronisku...

Posted

cześć pracy, to ja od tego domku, co się miał zdecydować. decydował, decydował.. i zdecydował. dziewczyny na 100% chcą gordona. mają ponad roczną suczkę, małą, były tymczas, nie mogły się rozstać.
dom 100% pewnby, ręczę głową. ale jak chcecie wizytę to jasne, tylko nie ja, bo ja jestem stronnicza ;-).
gordon mieszkałby w małym domku pod sulejówkiem. a sulejówek jest pod wawą.
dziewczyny chcą w weekend pojechac po chłopaka.
czy on ma jajka?

dziewczyny prosza na namiary, do kogo dzwonić!

Jesli zuk to dobra firma, opiekuje się swoimi psami, leczy etc, to miałąbym ew. na podmianke psa, który potzrebuje szybko domu, a nadaje się do stróżowania:
http://www.dogomania.pl/threads/200625-SUPER-DOM-DLA-DUŻEGO-KUDŁATEGO-PSA-lub-SUKI-najlepiej-W-TYPIE-LEONBERGERA?p=16193193#post16193193

Frodo szuka domu i potrzebuje OGŁOSZEŃ!!!

Idealny na stróża, mieszka na dworzu, ma budę, jest w grupie z 6 innymi psami, wybiera sobie kogo
lubi. Miły, kontaktowy, ale ma swoj wlasny swiatek. Ma ok 4 lat.

Kontakt w sprawie adopcji do mnie: Agnieszka 0 513 430 207, albo do
Ewy: 0 509 201 457 begin_of_the_skype_highlighting 0 509 201 457

to oczywiście, jkaby nie było w łowiczu innego kandydata.

Posted

Dzwoniłam do p.Marka,psiak jest już po kastracji,jeśli będzie decyzja na tak ,to pewnie w sobotę będzie można zabrać Gordona...ale póki co czekajcie na informację...oby tylko chcieli zrozumieć,ze dom z ogrodem i swój człowiek jest lepszy niż boks w ZUK...

Posted

SBD , ja nie wiem czy ty wyczytałaś na wątku, ale ZUK jest właścicielem tego schroniska :razz:.

Były Panie z ZUK na inwentaryzacji i Gordon wpadł im w oko.

Można powiedzieć więc, że ZUK wybrał sobie Gordona spośród własnych psów.

Nie wiem więc, czy wzięliby do siebie psa z zewnątrz. Wybierając Gordona także poszli po najmniejszej linii oporu, bo jest to ładny, młody i zrównoważony pies. Mogliby przecież wybrać jakiegoś mniej adopcyjnego...

Mam nadzieję, że się uda !

Posted

Dziewczyny,nie wytrzymałam bo mnie nosiło i poprosiłam dziś o rozmowę kierownictwo schroniska i właśnie przed chwilą dowiedziałam się,że....GORDON MOŻE JECHAĆ DO SULEJÓWKA!:lol::lol::lol::lol:PANIE KIEROWNIKU,BARDZO DZIĘKUJEMY!:calus::Rose:Dziewczyny dzwońcie do mnie powiem co trzeba robić dalej...604 10 11 65...jest szansa,żeby Gordon już w sobotę pojechał do domu...:multi::multi::multi:

Posted

mamanabank napisał(a):
Romka na Prezydenta, Gordon do Domu :-D

Wiesz,kierownik nie czynił żadnych trudności...mam wrażenie,że też tak chciał...bardzo się cieszę...:lol::lol::lol: