sylwiaso Posted December 29, 2010 Posted December 29, 2010 Wczoraj moja córka oglądając wątek powiedziała mi,że dokarmiała Gordonka!!!bardzo chce jechac do schroniska i go odwiedzić Quote
Romka Posted December 30, 2010 Posted December 30, 2010 No to spotkamy się w schronisku w nowym roku... Quote
minutka Posted January 1, 2011 Posted January 1, 2011 jaka tu cisza, nic nowego u Gordona i Astona? Quote
minutka Posted January 3, 2011 Posted January 3, 2011 widocznie któryś z nich czeka na moje ogrodzenie Quote
minutka Posted January 3, 2011 Posted January 3, 2011 http://www.fotosik.pl/showFullSize.php?id=09b20ec1d419047c a co sądzicie o tym psiaku ma 9 miesięcy podobno w typie kaukaza Quote
sylwiaso Posted January 4, 2011 Posted January 4, 2011 Gordonku jesteś taki piękny!!!uciekaj na pierwszą! Quote
Romka Posted January 5, 2011 Posted January 5, 2011 [quote name='minutka']http://www.fotosik.pl/showFullSize.php?id=09b20ec1d419047c a co sądzicie o tym psiaku ma 9 miesięcy podobno w typie kaukaza Minutko,leonbergery muszą mieć kontakt z ludzmi,jesteś pewna ,ze potrafisz zapewnic mu taki kontakt z człowiekiem? Quote
minutka Posted January 5, 2011 Posted January 5, 2011 miałam do tej pory kilka psów co prawda mniejszych niż leonberger ale wszystkie potrzebowały ze mną kontaktu i myślę że potrafiłam im ten kontakt zapewnić ,ja zdaję sobie sprawę czego potrzebuje taki pies,większość czasu spędzam w domu więc myślę że nie będzie problemu na pewno się dostosuję do jego potrzeb Quote
Romka Posted January 5, 2011 Posted January 5, 2011 minutka napisał(a):miałam do tej pory kilka psów co prawda mniejszych niż leonberger ale wszystkie potrzebowały ze mną kontaktu i myślę że potrafiłam im ten kontakt zapewnić ,ja zdaję sobie sprawę czego potrzebuje taki pies,większość czasu spędzam w domu więc myślę że nie będzie problemu na pewno się dostosuję do jego potrzeb To bardzo się cieszę... Quote
minutka Posted January 5, 2011 Posted January 5, 2011 postaram się na bieżąco zamieszczać zdjęcia i informacje na jego wątku,lubuskie Quote
desktop19 Posted January 6, 2011 Posted January 6, 2011 Gorduś, jeszcze troszke i sobie pobiegamy ;) Quote
Romka Posted January 6, 2011 Posted January 6, 2011 Gordon ma szanse zostać psem w zakładzie usług komunalnych i to wcale nie dlatego,ze potrzebują stróżą...we wtorek w schronisku były panie na inwentaryzacji...Gordon tak im się spodobał,ze namówiły dyrektora zuk do opieki nad psem...podobno już budują dla niego boks i budę...takie wiadomości mam od p.Marka...sprawdzimy to w następnym tygodniu... Quote
minutka Posted January 7, 2011 Posted January 7, 2011 a ja usłyszałam,że takie psy muszą mieć stały kontakt z człowiekiem,nie mogą być w kojcu i dostęp do domu,kiedy tylko tego potrzebują Quote
mamanabank Posted January 7, 2011 Author Posted January 7, 2011 I nasze zdanie w tej kwestii się nie zmieniło, jednak ZUK jest właścicielem schroniska (nie firmą) i z tą decyzją (jeśli zapadnie na 100%) nie ma dyskusji. Jeśli my mamy możliwość wybrać dom dla psa, bierzemy pod uwagę przede wszystkim jego potrzeby. Quote
minutka Posted January 7, 2011 Posted January 7, 2011 ja to wszystko rozumiem,tylko tak napisałam w związku z moją sytuacją,trochę mi było przykro,ale mam już innego pieska Quote
Romka Posted January 8, 2011 Posted January 8, 2011 Gordon dziś przechodził samego siebie,tak bardzo szczekał na przechodzące psiaki i tak się złościł,że aż kręcił się w kółko...oczywiście zazdrośnik wściekał się bo zajmowałyśmy się innymi psiakami...a przecież liczy się tylko Gordon... Quote
rencia42 Posted January 9, 2011 Posted January 9, 2011 Szkoda takie cudo jak Gordon zamknąć w kojcu bez miziania i spacerów. Quote
mamanabank Posted January 9, 2011 Author Posted January 9, 2011 Oczywiście... piękne psy zawsze mają wzięcie, szkoda, że uwaga i serce Pań odwiedzających schronisko nie skierowały się ku psom, które nie mają szans na adopcję, ze względu na wiek czy niezjawiskową urodę, takich psów u nas nie brakuje... Quote
Recommended Posts