Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 247
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

miałam do tej pory kilka psów co prawda mniejszych niż leonberger ale wszystkie potrzebowały ze mną kontaktu i myślę że potrafiłam im ten kontakt zapewnić ,ja zdaję sobie sprawę czego potrzebuje taki pies,większość czasu spędzam w domu więc myślę że nie będzie problemu na pewno się dostosuję do jego potrzeb

Posted

minutka napisał(a):
miałam do tej pory kilka psów co prawda mniejszych niż leonberger ale wszystkie potrzebowały ze mną kontaktu i myślę że potrafiłam im ten kontakt zapewnić ,ja zdaję sobie sprawę czego potrzebuje taki pies,większość czasu spędzam w domu więc myślę że nie będzie problemu na pewno się dostosuję do jego potrzeb

To bardzo się cieszę...

Posted

Gordon ma szanse zostać psem w zakładzie usług komunalnych i to wcale nie dlatego,ze potrzebują stróżą...we wtorek w schronisku były panie na inwentaryzacji...Gordon tak im się spodobał,ze namówiły dyrektora zuk do opieki nad psem...podobno już budują dla niego boks i budę...takie wiadomości mam od p.Marka...sprawdzimy to w następnym tygodniu...

Posted

I nasze zdanie w tej kwestii się nie zmieniło, jednak ZUK jest właścicielem schroniska (nie firmą) i z tą decyzją (jeśli zapadnie na 100%) nie ma dyskusji. Jeśli my mamy możliwość wybrać dom dla psa, bierzemy pod uwagę przede wszystkim jego potrzeby.

Posted

Gordon dziś przechodził samego siebie,tak bardzo szczekał na przechodzące psiaki i tak się złościł,że aż kręcił się w kółko...oczywiście zazdrośnik wściekał się bo zajmowałyśmy się innymi psiakami...a przecież liczy się tylko Gordon...

Posted

Oczywiście... piękne psy zawsze mają wzięcie, szkoda, że uwaga i serce Pań odwiedzających schronisko nie skierowały się ku psom, które nie mają szans na adopcję, ze względu na wiek czy niezjawiskową urodę, takich psów u nas nie brakuje...