Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Gordon jest przecudownym psem, chyba jeszcze większy misiek od Astona i pod względem wielkości i misiowatości ;) Jak stanął na tylnych łapach, oparł się o kraty to był mojej wysokości, oczy mieliśmy na tym samym poziomie :crazyeye: Strasznie domaga się czułości i mizianek, jest poprostu przeuroczy
[URL="http://img560.imageshack.us/i/091220104440kopia.jpg/"][IMG]http://img560.imageshack.us/img560/1154/091220104440kopia.jpg[/IMG][/URL]

• Replies 247
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Gordon-psia rewelacja! :loveu:
Taki troszkę mniejszy lew :lol: Miziak z niego niesamowity, na spacerach wracał jak go wołałem, na smyczy nie specjalnie chodzi, no i rzucał się w pogoń za kotem-to tyle co zauważyłem. Jeśli chodzi o inne psy to ja myślę że może być problem, nie wiem co dziewczyny o tym sądzą?

Posted

Zauważyłam tylko,ze szczeka na inne psiaki przy wychodzeniu,czy ktoś jeszcze coś zauważył?Może wolontariuszka Mama Kajki jak pięknie jest napisane na zdjęciach...Kaju zapytaj Mamy czy coś zauważyła...Desktop czy uważasz ,ze powinien być tylko jednym psiakiem w domu?

Posted

[quote name='Romka']Aston wydaje mi się bardziej łagodny,choć Gordon bardziej od Astona lubi głaskanie i przytulanie...[/QUOTE]

też odniosłem takie wrażenie, jeśli chodzi o inne psy to moje pierwsze wrażenie jest takie jak napisałem, ale trzeba by to potwierdzić bezpośrednią "konfrontacją"

Posted

[quote name='Romka']Zauważyłam tylko,ze szczeka na inne psiaki przy wychodzeniu,czy ktoś jeszcze coś zauważył?Może wolontariuszka Mama Kajki jak pięknie jest napisane na zdjęciach...Kaju zapytaj Mamy czy coś zauważyła...Desktop czy uważasz ,ze powinien być tylko jednym psiakiem w domu?[/QUOTE]
Wydaje mi się, że warczał gdy odprowadzaliśmy Arktika i Lobo i ich kolegę z powrotem. Moim zdaniem powinien być jedynym psiakiem w domu.