Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Mam pytanie , bo mój pies spał na fotelu i nagle spadł z niego prawdopodboniej i zaczął kuleć , ale jak widzi psa czy idzie na pole to normalnie chodzi tylko nieraz na nią kuleje ,ale wczoraj wróciłem z nim z pola po zabawie z psami i położył się i dwa razy usłyszałem pisk , i patrze a on też kuleje na prawą nogę . Na wakacjach okazało się że na lewej nodze ma luzy na torebce stawowej , nie wiem co mam robić , proszę o pomoc

Posted

byłem na wakacjach stwierdził małe luzy na torebce stawoej u lewej nogi , dziś byłem dostał zastrzyk przeciwbólowy i mam czekać do poniedziałku czy cos mu przechodzi , narazie ciągle śpi mój pies i troszke przejdzie i tyle i dalej leży .

Posted

cóż rada jest taka jak i dla człowieka - słuchać lekarza i wykonywać ściśle co zalecił.
Jedyne co to może poczytaj sobie opinie o tym wecie, jakie ma doświadczenie itd. i dla pewności zawsze możesz zasięgnąć opinii jakiegoś który ma opinie potwierdzoną i rzeczywiście ma doświadczenie w ortopedii.
Swoją drogą, dostał tylko przeciwbóla? Żadnych zaleceń ci nie dał? Żadnych badań?