ajowsky Posted December 4, 2010 Posted December 4, 2010 Mam pytanie , bo mój pies spał na fotelu i nagle spadł z niego prawdopodboniej i zaczął kuleć , ale jak widzi psa czy idzie na pole to normalnie chodzi tylko nieraz na nią kuleje ,ale wczoraj wróciłem z nim z pola po zabawie z psami i położył się i dwa razy usłyszałem pisk , i patrze a on też kuleje na prawą nogę . Na wakacjach okazało się że na lewej nodze ma luzy na torebce stawowej , nie wiem co mam robić , proszę o pomoc Quote
evel Posted December 4, 2010 Posted December 4, 2010 Czy byłeś już u weterynarza z doświadczeniem w ortopedii? Jeśli nie, to czas najwyższy. Quote
ajowsky Posted December 4, 2010 Author Posted December 4, 2010 byłem na wakacjach stwierdził małe luzy na torebce stawoej u lewej nogi , dziś byłem dostał zastrzyk przeciwbólowy i mam czekać do poniedziałku czy cos mu przechodzi , narazie ciągle śpi mój pies i troszke przejdzie i tyle i dalej leży . Quote
zenobiusz Posted December 4, 2010 Posted December 4, 2010 cóż rada jest taka jak i dla człowieka - słuchać lekarza i wykonywać ściśle co zalecił. Jedyne co to może poczytaj sobie opinie o tym wecie, jakie ma doświadczenie itd. i dla pewności zawsze możesz zasięgnąć opinii jakiegoś który ma opinie potwierdzoną i rzeczywiście ma doświadczenie w ortopedii. Swoją drogą, dostał tylko przeciwbóla? Żadnych zaleceń ci nie dał? Żadnych badań? Quote
ajowsky Posted December 5, 2010 Author Posted December 5, 2010 dostał tylko przeciwbólowe tak mi się zdaje , i mam z Nim nie wychodzić na pole na długo , ale odziwo chodzi już normalnie , jest radosny i je . Quote
Recommended Posts