_bubu_ Posted December 8, 2010 Author Posted December 8, 2010 Wczoraj był ciężki wieczór, znowu był paraliż. Dziś od rana jak narazie jest dobrze. Quote
Mika31 Posted December 8, 2010 Posted December 8, 2010 mała trzymaj się proszę bubu jakie są rokowania Quote
Rubi18 Posted December 8, 2010 Posted December 8, 2010 Caly czas mysle o malej,bubu jak bedziesz miala czas to pisz jak z mala:) Quote
nemesea Posted December 8, 2010 Posted December 8, 2010 Jeżeli mogę doradzić, a wiem z pewnego źródła, że najlepsze byłyby intensywne masaże całego ciałka suczki, aby ją rozgrzewać, zewnętrznie, ale przede wszystkim masaże, delikatne ale intensywne, zapobiegnie to skurczom mięśni. Wziąść ją na kolana, w ręczniczku i masować ciałko, nóżki, pupe, brzuszek, plecki, to powinno zapobiec paraliżom. Quote
Wisełka Posted December 8, 2010 Posted December 8, 2010 Hopsaj mała na pierwszą! Jakoś małe zainteresowanie Tobą aż dziwne... :roll: [SIZE=2][COLOR=RoyalBlue]Doszła kasa?[/COLOR][/SIZE] Quote
_bubu_ Posted December 9, 2010 Author Posted December 9, 2010 Jak narazie paraliżu nie było. I mam nadzieję , że już nie wystąpi. Za to kaszelek się nasilił znowu. Malutka jest bardzo dzielna. Biegunka opanowana. Je teraz suchą karmę RC Intestinal dla juniorków. Zerknijcie tez proszę do żywieckich szczeniaków z parwo, są na leczeniu stacjonarnym od tygodnia, rachunek będzie wielki a na wątku głucha cisza :( [url]http://www.dogomania.pl/threads/197545-3-chore-szczeniaczki-walcz%C4%85-o-%C5%BCycie-jeden-anio%C5%82ek-za-TM[/url] Quote
Rubi18 Posted December 9, 2010 Posted December 9, 2010 bubu podaj dane do przelewu to cos przesle:) Niech sie mala trzyma mocno!! Quote
santino Posted December 9, 2010 Posted December 9, 2010 [quote name='_bubu_']już wysyłam ! dziękuję ![/QUOTE] Mam. Kasa pójdzie dzisiaj. Quote
fizia Posted December 9, 2010 Posted December 9, 2010 Mam nadzieję, że ten dzielny okruszek już niedługo będzie zdrowy i wesoły Quote
nemesea Posted December 9, 2010 Posted December 9, 2010 zastanawiam się dlaczego ktoś byl tak okrutny i wyrzucił kruszynkę ... trzymam kciuki i szukam domku dla malutkiej, może cos sie znajdzie .. dla tak pięknej kruszynki.. Quote
Rumi. Posted December 9, 2010 Posted December 9, 2010 a wiadomo co jest dokładnie malutkiej? i w jakim mieście teraz jest? i kiedy można by było ją adoptować? oczywiście nadal trzymam kciuki za nią :) Quote
_bubu_ Posted December 9, 2010 Author Posted December 9, 2010 mała jest w Bielsku-Białej. O adopcji można myśleć dopiero jak wyzdrowieje. Narazie walczy prawdopodobnie z nosówką. Mam nadzieję, że wygra. Quote
Wisełka Posted December 9, 2010 Posted December 9, 2010 O matko nosówka??? Pewnie ktoś sobie sprawił pieska, w domu zrobiła siku i do widzenia :( Wiadomo jak trafiła do schronu? Quote
Rumi. Posted December 9, 2010 Posted December 9, 2010 to dobrze że jak wyzdrowieje, dzielną sunią jest więc miejmy nadzieję że będzie taka nadal i wygra :) Quote
Isadora7 Posted December 9, 2010 Posted December 9, 2010 [B]Umieściłam na SOS DLA JAMNIKÓW apel o pomoc[/B] [url]http://jamniki.eadopcje.org/start[/url] :cool1: Quote
Recommended Posts