_bubu_ Posted December 6, 2010 Author Posted December 6, 2010 doszły trzy wpłaty dla maleństwa :) mamy w sumie 190zł , dziękujemy za każdą złotówkę! wpłaty dodałam do pierwszego postu. Quote
Wisełka Posted December 6, 2010 Posted December 6, 2010 Ja jutro przeleję, przepraszam że nie zrobiłam tego dziś ale mam w pracy totalny nawał roboty i nie mam czasu nawet na dogo zajrzeć.. Jutro rano postaram się przelać obiecane bazarkowe 34zł :) A będą nowe fotki??? Inaczej nie dam kasy, coś za coś nie?? ;) :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
_bubu_ Posted December 6, 2010 Author Posted December 6, 2010 [quote name='Wisełka']Ja jutro przeleję, przepraszam że nie zrobiłam tego dziś ale mam w pracy totalny nawał roboty i nie mam czasu nawet na dogo zajrzeć.. Jutro rano postaram się przelać obiecane bazarkowe 34zł :) A będą nowe fotki??? Inaczej nie dam kasy, coś za coś nie?? ;) :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:[/QUOTE] no dobra, będą jutro , teraz mała zaspana , nie będę jej świecić po oczkach ;) Quote
Rubi18 Posted December 7, 2010 Posted December 7, 2010 ciesze sie ze z mala juz lepiej:)i tez czekam na zdjecia:) Quote
Wisełka Posted December 7, 2010 Posted December 7, 2010 To czekamy na fotki. Przelew poszedł, 34zł z dopiskiem Wisełka dla malutkiej jamnisi :) Quote
ewka64 Posted December 7, 2010 Posted December 7, 2010 Fajnie, że już zdrowieje. Czekamy na zdjęcia. Quote
annia1923 Posted December 7, 2010 Posted December 7, 2010 co do imienia to może maja? mi sie tak jakoś spodobało...:pjak leczenie małej? mam na nią cheć ale nie mam samochodu aby czesto do weta jeździć:-( Quote
_bubu_ Posted December 7, 2010 Author Posted December 7, 2010 Niestety dziś maleństwo czuje się gorzej :( doszła biegunka i pojawiły się objawy neurologiczne. Obawiamy się najgorszego czyli nosówki. Dziś dostała drugą dawkę surowicy. Trzymajcie kciuki za kruszynkę . . Quote
Rubi18 Posted December 7, 2010 Posted December 7, 2010 malutka musisz dac rade!! jestes cudowna wiec nie poddawaj sie!! trzymam kciuki! a dziewczyny jak u was z kasa na leczenie? Quote
Rumi. Posted December 7, 2010 Posted December 7, 2010 trzymaj się maluszku, trzymam kciuki za ciebie! Quote
__Lara Posted December 7, 2010 Posted December 7, 2010 [quote name='_bubu_']Niestety dziś maleństwo czuje się gorzej :( doszła biegunka i pojawiły się objawy neurologiczne. Obawiamy się najgorszego czyli nosówki. Dziś dostała drugą dawkę surowicy. Trzymajcie kciuki za kruszynkę . .[/QUOTE] O nie :( trzymaj się mocno kruszynko! Quote
Isadora7 Posted December 7, 2010 Posted December 7, 2010 [quote name='_bubu_']Niestety dziś maleństwo czuje się gorzej :( doszła biegunka i pojawiły się objawy neurologiczne. Obawiamy się najgorszego czyli nosówki. Dziś dostała drugą dawkę surowicy. Trzymajcie kciuki za kruszynkę . .[/QUOTE] O mateńko :(:(:( Walcz kruszynko Quote
ATLANTYDA Posted December 7, 2010 Posted December 7, 2010 Biedna malutka,wracaj do zdrowia :kciuki::kciuki::kciuki: Quote
Isadora7 Posted December 7, 2010 Posted December 7, 2010 Miałam poczekać aż powstawiam do końca jamniki i uzupełnię działy w budowie... ale ponieważ Fredek to jeden ze szczególnie mi bliskich podopiecznych, uwidoczniony zresztą na jamniczej stronie to premiera jest tu na wątku. A Artykuł o tej niezwykle wzruszającej adopcji wkrótce na stronie SOS DLA JAMNIKÓW i na portalu Wiadomości24 gdzie jest artykuł o Fredku. proszę wybaczyć pewnie niedogodności, praca nad stroną trwa na bieżąco ... UWAGA TADAMMMMMM!!!!!!!!!!!!!! kliknij w banerek [URL="http://jamniki.eadopcje.org/start"][IMG]http://img163.imageshack.us/img163/8599/banneras0.jpg[/IMG][/URL] Quote
Mika31 Posted December 8, 2010 Posted December 8, 2010 co u malutkiej?????????? cioci Isadora super strona!!! Quote
Recommended Posts