Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Tą maleńką kruszynkę wypatrzyła w schronisku kasiaprzystał i postanowiła jej pomóc. Wczoraj maleńka została zabrana ze schroniska. Niestety jest poważnie chora. Ma zapalenie płuc, duszności i kaszel. Badania krwi wskazują na poważny stan zapalny. Do tego jest bardzo wychudzona, wszystkie kosteczki wystają :( Na zdjęciach tego tak nie widać. To bardzo smutny widok. W schronisku spędziła kilka dni. Dostaje wszystkie potrzebne leki. Została również zabezpieczona surowicą. Na szczęście apetyt wrócił. Drobinka dużo zajada, walczy. Dużo też śpi, miejmy nadzieję, że nabiera sił. Jest bardzo słodka, kocha ludzi i rozdaje buziaczki na prawo i lewo.
Proszę trzymajcie kciuki za jej zdrówko. Potrzebne też wsparcie na jej leczenie.
kontakt: adopcje.bielsko@interia.pl

------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Po paru dniach wystąpiły niestety objawy neurologiczne , krótkie paraliże, co najprawdopodobniej wskazuje na nosówkę.
Dwa dni były naprawdę ciężkie. Teraz jest znowu lepiej ale za wcześnie jeszcze by się cieszyć..

A to maleństwo:

rozliczenie:

+35zł - Bożena W.
+50zł - Maria N.
+200zł - Renata W.
+30zł - Cardianna
+30zł - Marta U.
+100zł - Marta S.
+300zł - Suomi

+40zł - ewka64
+100zł - Eka
+50zł - achajka_md
+34zł - Wisełka
+100zł - Rubi18
-388zł - lecznica
-150zł - surowica (3 dawki)
+100zł - Agnieszka Z.
+70 - Astarael
+50zł - Bogusława W.
-30zł - podkłady
-721zł - dla szczeniaczków z parwo

razem 0zł

• Replies 212
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

dobrze ze ma juz swój watek bo Kasia o niej pisała na jamnikach ale nie miała jeszcze zdjeć to nie było widac jaka zabiedzona drobina.
Jakiej pomocy i na co potrzebuje,otrzyma cześciowe wsparcie z Jamniczej Skarpety,tylko potrzebne rozliczenie wydatków.
Jest jakis kontakt do jamnisi?

Posted

W tej chwili jest u mnie, później będzie u Kasi. Wsparcie potrzebne w tej chwili głównie na leczenie. Rozliczenie będzie w pierwszym poście. 2 razy w miesiącu będzie podliczany rachunek w lecznicy.

Posted

_bubu_ napisał(a):
W tej chwili jest u mnie, później będzie u Kasi. Wsparcie potrzebne w tej chwili głównie na leczenie. Rozliczenie będzie w pierwszym poście. 2 razy w miesiącu będzie podliczany rachunek w lecznicy.

Na jamniczym forum mam zapytanie o konto gdzie można podesłac pieniążki

Posted

_bubu_ napisał(a):

Już nie mogę się jej doczekać i bardzo się cieszę, że udało się ją zabrać - w schronisku długo by nie pożyła :shake:

Malutka znacznie lepiej wygląda na zdjęciach, w rzeczywistości jest bardzo chudziutka :shake: