paoiii Posted February 19, 2011 Author Posted February 19, 2011 super, że będą nowe zdjęcia!!! :) Quote
Noelle Posted February 19, 2011 Posted February 19, 2011 Dobre te zdjęcia. :) Ale się Fidelka się teraz kuleczka zrobiła. :D Quote
Avaloth Posted February 19, 2011 Posted February 19, 2011 ostatnie:loveu: coraz bardziej go lubię:eviltong: Quote
paoiii Posted February 26, 2011 Author Posted February 26, 2011 jej no i dlaczego ten cudny psiak tyle juz czeka... :( Quote
Noelle Posted March 19, 2011 Posted March 19, 2011 dziś Fidelek miał u mnie obiecany spacer. :D ale go wymęczyłaaaam na wybiegu, pierwsze co zrobił po powrocie do boksu to rzucił się na miskę z wodą i położył się brzuchem do góry. :loveu: Quote
Ola164 Posted March 20, 2011 Posted March 20, 2011 Zmęczyć Fidla? To musiało byc wyzwanie ^^ Aż trudno uwierzyć, że dalej tam siedzi.... :( Quote
Noelle Posted March 20, 2011 Posted March 20, 2011 noo, to było wyzwanie. :evil_lol: wróciłam równie zmęczona jak on :lol: Quote
Avaloth Posted March 25, 2011 Posted March 25, 2011 Haha gratuluję :D ostatnio jak byłam z Fidlem to w pewnym momencie dostał ataku głupawy i rzucił się na to drzewo na małym wybiegu, zaczął szarpac za gałęzie i próbował jeden leżący człon oderwać :evil_lol: wariat jeden Quote
Ola164 Posted March 26, 2011 Posted March 26, 2011 I tak nic nie przebije tego jak sam sobie podrzuca patyki :) Quote
Noelle Posted March 26, 2011 Posted March 26, 2011 nie mogę zrozumieć, dlaczego taki kochany i wyjątkowy pies tak dlugo czeka na DOM... :( Quote
Avaloth Posted March 27, 2011 Posted March 27, 2011 Też tego nie rozumiem.. Mam pytanie, bo Fidla w zeszycie 'stałych wyprowadzaczy' ma zapisane z 3-4 osoby. Rozumiem że Natalek wychodzi z nim w soboty, tak (a masz go zapisanego?)? A co z resztą ? bo osobiście jeszcze ani razu nie widziałam żeby ktoś go brał. I nie wiem po prostu jak się zachowywać, czy brać Fidla co tydzień, bo nie ma regularnych spacerów/ma raz w tygodniu czy brać go tylko wyjątkowo, jeśli mi czasu zostanie, bo i tak jest stale wyprowadzany. Quote
Noelle Posted March 27, 2011 Posted March 27, 2011 niee, ja nie mam go zapisanego, ja mam zapisane psy z h5 i a2, ale z tego 4 'moje' poszły do domu, więc będę miała więcej czasu teraz. biorę Fidelka wyjątkowo, bo to był chyba pierwszy pies, którego w schronie poznałam i wyprowadzałam, a do tego ma cudooowny charakter. :D właśnie nie wiem jak to jest, bo dużo wolontariuszy ma go zapisane... Ty jesteś w niedziele w schronie? bo w soboty nie widziałam, żeby ktoś z nim stale wychodził, tylko tak od przypadku, do przypadku. moja koleżanka ma go zapisanego, ale nie wychodzi z nim już długo, bo teraz miałyśmy dużo innych psiaków, więc przy najbliższym razie wykreśli to z zeszytu. Fidelek jest szkolony, to chyba znaczy, że ma regularne spacery? bo nie wiem jak to jest :) Quote
paoiii Posted March 27, 2011 Author Posted March 27, 2011 Avaloth napisał(a):Też tego nie rozumiem.. Mam pytanie, bo Fidla w zeszycie 'stałych wyprowadzaczy' ma zapisane z 3-4 osoby. Rozumiem że Natalek wychodzi z nim w soboty, tak (a masz go zapisanego?)? A co z resztą ? bo osobiście jeszcze ani razu nie widziałam żeby ktoś go brał. I nie wiem po prostu jak się zachowywać, czy brać Fidla co tydzień, bo nie ma regularnych spacerów/ma raz w tygodniu czy brać go tylko wyjątkowo, jeśli mi czasu zostanie, bo i tak jest stale wyprowadzany. Bierz, co jakis czas wychodzi z nim jeszcze taka wol w moim wieku Paulina, ale to naprawde co jakis czas, więc smiało bierz go. Czasem jeszcze taka Pani go wyprowadza ale to zazwyczaj w tygodniu :) Quote
Ank@ Posted March 27, 2011 Posted March 27, 2011 natalek napisał(a):niee, ja nie mam go zapisanego, ja mam zapisane psy z h5 i a2, ale z tego 4 'moje' poszły do domu, więc będę miała więcej czasu teraz. biorę Fidelka wyjątkowo, bo to był chyba pierwszy pies, którego w schronie poznałam i wyprowadzałam, a do tego ma cudooowny charakter. :D właśnie nie wiem jak to jest, bo dużo wolontariuszy ma go zapisane... Ty jesteś w niedziele w schronie? bo w soboty nie widziałam, żeby ktoś z nim stale wychodził, tylko tak od przypadku, do przypadku. moja koleżanka ma go zapisanego, ale nie wychodzi z nim już długo, bo teraz miałyśmy dużo innych psiaków, więc przy najbliższym razie wykreśli to z zeszytu. Fidelek jest szkolony, to chyba znaczy, że ma regularne spacery? bo nie wiem jak to jest :) A nie zajęłabyś się weteranami schroniskowymi jeśli masz trochę czasu ? Bardzo potrzebna jest pomoc. Zaraz będę im robić wątek. Tam wszystko napiszę. Quote
Noelle Posted March 27, 2011 Posted March 27, 2011 mogę pomóc. :D teraz mam 2 boksy do wyprowadzania (w jednym 3 psy, w drugim 4) i jeszcze Lucka z X7, więc czasem mogę obiecac spacerek weteranom. :D Quote
Ank@ Posted March 27, 2011 Posted March 27, 2011 zapraszam zatem na wątek: http://www.dogomania.pl/threads/204948-Krakowscy-weterani-czekaj%C4%85-tak-d%C5%82ugo-prosimy-o-spacery-og%C5%82oszenia-!!!?p=16581507#post16581507 Quote
Avaloth Posted March 27, 2011 Posted March 27, 2011 Ok, dzięki Wam :) Tak, ja zazwyczaj w niedzielę. Quote
Avaloth Posted March 27, 2011 Posted March 27, 2011 Myślę że mogę, i tak go zawsze z Olą któraś z nas brała ;) Quote
Avaloth Posted April 9, 2011 Posted April 9, 2011 Coraz bardziej lubię Fidla :) jest taki kochany, dzisiaj pierwszy raz sam z siebie zaczął się wtulać:loveu: i tym samym wyczułam jeszcze więcej tłuszczu niż widać, spasiony chłopak jest nieźle :D Quote
Noelle Posted April 10, 2011 Posted April 10, 2011 może teraz jak się robi ciepło to schudnie, bo mniej jedzenia niż w zimie dostaje. tylko potrzeba mu ruchu. taki sam problem z Napoleonem... :/ Quote
Avaloth Posted April 10, 2011 Posted April 10, 2011 No tak, Napoleon też kluska xd nie mówiąc już o Juli z A5, to jest dopiero beczka Quote
Noelle Posted April 10, 2011 Posted April 10, 2011 jeszcze na sektorze g (chyba, bo te psy już 2 raz przenosili) są takie 2 mniejsze psy, kluski z nich takie, że nie wiem :D Fidel i tak nie wygląda źle przy Napoleonie, temu by się przydało schudnąć, bo to też baaardzo uroczy pies. :D Quote
Recommended Posts