abero Posted July 8, 2011 Posted July 8, 2011 Uwaga, uwaga! Fidel adoptowany!!! Miła pani z dwójką dorastających dzieci, mieszkanie, dużo spacerów. Iza odniosła pozytywne wrażenie, a ona ma raczej intuicję do ludzi. Quote
Noelle Posted July 8, 2011 Posted July 8, 2011 Aaaaaaaaa, super!!!!! :multi: Boże jak się cieszę, od tego psa zaczynałam swój wolontariat!!!!!!!!!! zawsze marzyłam o dobrym domu dla niego, AAAAAA! :multi: SZCZĘŚCIA FIDELKU!! Quote
Avaloth Posted July 8, 2011 Posted July 8, 2011 Ale świetne wieści ! :multi::loveu: Na 99% to ta pani która do mnie pisała z ogłoszenia, to chyba by był za duży zbieg okoliczności, ze dzwoniła dzisiaj do mnie że jest w Krk, i akurat dzisiaj Fidla adoptowałby kto inny. Zresztą ona mówiła coś o córkach, jednej 14sto-letniej. A, tylko teraz doczytałam, mieszkanie? A pani mówiła coś o sporym podwórku.. Teraz sama nie wiem, zobaczymy co odpisze. Quote
Ola164 Posted July 8, 2011 Posted July 8, 2011 Jak to dobrze :loveu: Miejmy nadzieje że Fidelek nie będzie robił kłopotów :loveu: Natalia - chyba większość wolontariuszy zaczynało od Fidla jak przychodzili sami :loveu: Ja i Dominika też ;p Quote
Noelle Posted July 9, 2011 Posted July 9, 2011 mnie jacyś inni wolontariusze do Fidla wpakowali, bo nie bardzo wiedziałam, co mam robić :D potwierdzone - to ludzie z ogłoszeina wzięli Fidelka :) Quote
polwe Posted June 3, 2013 Posted June 3, 2013 Witam, wczoraj znalazłem to forum. Trochę nowości o Fidlu :p Fidel i jabłko [video=youtube;4OW1AOI54lU]http://www.youtube.com/watch?v=4OW1AOI54lU[/video] Fidel kopie dziurę [video=youtube;DjCcwsKgTWM]http://www.youtube.com/watch?v=DjCcwsKgTWM[/video] Quote
Noelle Posted June 3, 2013 Posted June 3, 2013 jeeeeeezu CUDOWNIE!!! :loveu: jak miło widzieć Fidelka szczęśliwego w domu i to po takim czasie!!! fajnie wiedzieć, że wszystko u "malucha" dobrze :D Quote
Avaloth Posted June 3, 2013 Posted June 3, 2013 Ooooo witamy :) Jak super widzieć szczęśliwego Fidelka w domu :loveu: jak się chłopak sprawuje? Quote
polwe Posted June 4, 2013 Posted June 4, 2013 Fidel, sprawuje się dobrze. Nie pozwala nikomu obcemu zatrzymać się koło bramy, a swoich wita w drzwiach :-P. Ostatnio nauczył się otwierania drzwi i wchodzi wszędzie gdzie tylko chce. Na trzy koty, które mamy w domu zaakceptował tylko jednego jak znajdę to dodam zdjęcie Fidla z kotkiem. Fidel uwielbia jeździć autem, jak tylko zostawi się otwarty bagażnik lub drzwi to zaraz wchodzi do auta i nie da się go już z stamtąd wyciągnąć. A za przysmak zrobi wszystko. Takie pytanie czy Fidel był kąpany w schronisku i jak tak to w jaki sposób bo my nie możemy go w żaden sposób zmusić do kąpieli, a wytarza się w jakiejś ziemi i chodzi cały brudny:eviltong:. Quote
Recommended Posts