Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

FIDEL to dość duży około 5letni mieszaniec o oryginalnej urodzie. W schronisku jest już prawie półtorej roku, a to zdecydowanie za długo! Na szczęście czas ten nie odbił na nim "azylowego piętna". Otóż jest to pełen werwy i uroku, wesoły, żywotny i dojrzały psiak. Nie toleruje innych psów, dlatego wkazane byłoby aby w nowym domu był tym jedynym. Kocha bawić się i skakać, będzie idealnym towarzyszem dla osób lubiących aktywnie spędzac czas. To pies bardzo inteligentny, uwielbiający robić "coś" z człowiekiem! ;)

DLA NOWEGO WŁAŚCICIELA BĘDZIE FANTASTYCZNYM PRZYJACIELEM!!!

powyższy tekst do ogłoszeń
ew kontakt: 509508074
ka_paulina@o2.pl

Darzę go szczególnym sentymntem, ponieważ jest to jeden z pierwszych psów jakie poznałam w azylu. :loveu:

Uploaded with ImageShack.us

• Replies 85
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Fidelek jest super psiakiem, ma w schronisku paru stałych "wyprowadzaczy." Na jego niekorzyść niestety pracuje fakt, że nie lubi innych psów - to spory kłopot dla kogoś mieszkającego w mieście. Ale sprawdziłby się jako stróż w domku jednorodzinnym i w ogrodzie, bo na obcych groźnie szczeka. Wtedy nie musiałby stresować właścicieli spacerem trzy razy dziennie. Najgorsze, że ja chyba nigdy nie słyszałam, żeby ktoś o niego pytał :-(

• 3 weeks later...
Posted

jest i wariat :)
Ola na początku miała mocne problemy ze zrobieniem mu portretu, latał jak szalony, ręce mi chciał wyrwać :D
dopiero jak się już trochę wylatał i zobaczył smaczka się udało

• 2 weeks later...
Posted

zgadzam się ;)
Ola próbowała w nim odkryć powołanie do agility ale nie bardzo mu się to podobało xd chociaż jest tak szybki i szalony ż emyślę że po treningu w psich sportach by się sprawdził
kilka zdjęć z czwartku:

kilka razy udało się go nakłonić do skoku ^^

tu Fidel miał zabawę pt. podrzucamy sobie samemu patyczek i łapiemy, a potem z nim skaczemy i robimy głupa xD

więcej http://picasaweb.google.com/fairytale688/Schroniskowce#

Posted

W takim razie uderzam Angi i będe bardzo wdzięczna, bo Fidel miał robione ogłoszenia le są juz chyba nieaktualne..
Tekst i kontakt jest w pierwszym poscie :)
Z gory dziękuje!

• 4 weeks later...
Posted

Chyba moja kolezanka ma, ale musisz sprawdzić w zeszycie. Myśle że nic się nie satnie jak będziesz z nim na stałe wychodziła :) Niech zrzuci zimowy tłuszczyk wróci do zgrabnej figury :D

Posted

paoiii napisał(a):
Chyba moja kolezanka ma, ale musisz sprawdzić w zeszycie. Myśle że nic się nie satnie jak będziesz z nim na stałe wychodziła :) Niech zrzuci zimowy tłuszczyk wróci do zgrabnej figury :D

no tak nie zaszkodzi mu :D

zresztą zauważyłam że ostatnio dużo psów przytuło, Napoleon już od jakiegoś czasu ma brzuszek, Sunia-klon Niki to samo, psy z boksu cocera wszystkie trzy.. normalnie za dobrze je karmią :D

Posted

Ogłaszam wszem i wobec, że Fidelek jest genialny :loveu:
Był z nami dziś na spacerku, ładnie przeskakuje opone, bawi się patykami i...... wyrywa korzonki ^^
Zdjęcia brudasa się pojawią :)