Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted (edited)

Wszystko przez jego kretyńskie imie,które nadał mu właściciel. Diabeł. Jak ogłaszac Diabła???
Najgorsze,ze pies na nie reaguje,więc zmianić można tylko na podobne. Ktos ma pomysł?

Jest młody,póltoraroczny. Ma mocna psychikę,jest czysciutki,domowy,wykastrowany i.... jest labem. No prawie labem,bo... Może to morskie powietrze,tak działa na psy?

Twarzyczka.

Główka laba,sierść laba,solidnośc laba. Temperament laba.

Edited by brazowa1
Posted

i cała reszta.

jest bardzo mocno zbudowany,trudno,pomimo jego skróconych łap,powiedzieć,ze jest małym psem. Swoje kolega waży.

ogonek naturalnie skrócony.

Diabeł potrafi zaalarmowac pojawienie sie obceje osoby,ale nie jest drącym sie bez powodu psem,głos ma ładny,basowy.

Dla tych,co poznali Karmelka. Diabeł przypomina z wygladu Karmelka własnie w wersji XXXL,tylko charakteru nie ma tak podłego.

Posted

brazowa1 napisał(a):

Diabeł przypomina z wygladu Karmelka własnie w wersji XXXL,tylko charakteru nie ma tak podłego.

Poprzebywa troszkę z Tobą i od razu się spodli :diabloti:

• 2 weeks later...
Posted

jest bardzo czystym psem. Oczywiscie ma wady-luzem puszczony na wybiegu,zgadza sie z psami,ale wśród nich rzadzi,na smyczy zachowuje sie wobec psów,jak 90% psiej polskiej populacji,czyli sie stawia.

• 4 months later...
Posted

Na żywo tez robi,ma cechy,które powoduja u ludzi odruch opiekowania sie-duża głowa,krótkie łapy,masywny tułów. Taki pulpet szczeniakowaty.
Ale charakter ma mocny,myslę,ze swoja rodzine bedzie potrafił chronić. Nie wykazuje agresji,nie jest głośny, kazdy moze wziąc go na spacer,ale gdyby miał dom i jego rodzina powierzyłaby mu zadania,to on sie z nich wywiąże skutecznie.

• 2 weeks later...
Posted

Pies jest rok w schronisku,a nadal utrzymuje 100% czystosci w boksie,jest niesamowity. Prędzej pęknie niz sie wysika tam,gdzie śpi. W warunkach schronbiskowych nie jest to zaleta,która ułatwia psu zycie...

Posted

Eeeee brazowaaaa czyli to est piesek ktory raczej nie zleje mi sie w pokooooju gdy jestem w pracy?:> ciekawe czy ma niszczycielskie zapędy... to imie skądś się jednak wzięło...
Gorzej, że on dzieci nie lubi, a u mnie latają i to dzieci by go wyprowadząły pewnie pod moją nieobecność... a Kajtuś?

Posted

Betbet,oba czyste,jednak ja proponuje na tymczasowanie szczenieta,one szybko znajduja domy i bardzo tego potrzebują. A dorosłe moga zostac na wieki wieków,co ma się nijak do tymczasowania.

• 2 months later...
  • 10 months later...