Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Była akcja w kuchni Tosia na niego zawarczała i chciała go chapsnac to ja troche potarmosil za kark, przy jedzeniu niema zartów:P Teraz ciagle chodzi, alle nie piszczy.

• Replies 570
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Telma ma w tej chwili 3 starsze psy. Wczoraj Stworek brudził w mieszkaniu Telmy, nie wiem jak oni opanują wychodzenie na dwór, bo on u mnie sikał dosłownie po przekroczeniu progu...
NIe mogłam spać z nerwów. Telma napisała potem tlyko smsa, że TZ położył Stworka na posłąniu, pogłaskał i Stworek usnął. Dla niego to ogromny wstrząs co ostatnio przeżywa. Trzeba mu dać trochę czasu, trochę wpadek...
Strasznie się denerwuję...ych

Posted

Mój też na poczatku siusiał, zwracał,drygał a nawet gryzł....a teraz jest wspaniały i zupełnie niekłopotliwy mimo że nie widzi nic...Tak nam z czasem pieknie się ułożyło. Piesko szybko się uczą...

Posted

Mam 2 psy oprócz niego, obecnie sie go boją i wola sie trzymac z daleka :P W nocy łaził az go moj TZ nie połozył na posłanku i głaskał az zasnie, pospał pol nocy, potem wstał sie napic zrobił ze 3 kolka po domu i wcisął sie na posłanko Tosi. Rano zsikal sie 6 razy, latałam za nim z mopem:P Poszlismy na dwór, nawet szedl po schodach nie wywraca się. Na dworze ładie sie załąwiał itp , ae po powrocie i tak sobie siknął. Rozmoczyłam mu kólki i zjadł całą miche. Zęby widac ze go bola bardzo nawet nie moze ziewnąć pena gębą. Teraz pojad i sam poszd do koszyczka. Jesem chora, rozłozyło mnie i wzieam wolne w zwiazku z tym zaraz go biore do weta, trzeba mu jak najszybciej zrobic porządek z ta paszcza bo mu z jednego zeba z przodu leci krew.

Posted

Tak, wczoraj mu u mnie kapnela kropelka krwi. Jedna. Telma czy ten pies niesie ze sobą chorobę? Bo ja też leżałam nieżywa i dalej leżę tlyko że w pracy już;)Zdycham...
On łaził w nocy bo całą podróż spał. No ile można... Dawaj znać po wecie, dawaj znać o kosztach.
Niepokoi mnie to sikanie...hmmm... 2 dni i Stworek raz mi sie zsikał, ale to przez moją głupotę, a u Ciebie 6 razy??????????? Może to przez pozostałe psy? Może on znaczy zwyczajnie? Bo na podwórku bardzo mu sie to podobało, chodziliśmy po śladach obcych sików i tam Stworek zaznaczał swoją obecność.
A co Tosia zrobiłą jak on jej się wwalił na posłanie?

Posted

Nie bo ja mam tu problem z zasiegiem ale powinno dojsc.Aaaa pies w lozku:P

EDIT: Aaaa doszlo!!! Boziu, w swoim posłanku, z moją ukochaną poduszką! Ta poduszka zjechała pół Polski. Kiedyś miała rogi takie fajne, to był łoś, ale rogi poodpadały;) Stworku, niech Ci przyniesie spokój i szczęście...

Posted

No jasne:P Spią ze mną pod kołdrą :D Przytulone. Stworek pewnie tez w koncu bedzie jak sie zaaklimatyzuje:P Miałam im teraz nie pozwolic, żeby ich nie faworyzowac, ale Stworek ma to gdzieś, a oni się w łózku czują bezpieczni.

Posted

Juz po: a więc tak, serce jest ok, uszy ok, zęby koszmar, przetoka , ropnie, do zrobienia na już, zrobił mu badanie kliniczne i pobrał krew , enzymy wątrobowe i na nerki, żeby sprawdzic co z nimi, jutro rano go zawioze na zabieg, trzeba wiekszosc wyrwac od razu, nawet ryzykując narkoze, potem sie zaszyje dziąsła i bedzie brał antybiotyki ze 2 tygodnie.

Posted

Telma, jak serce zdrowe to da radę z narkozą. A to bardzo, bardzo ważne żeby serducho nie wysiadało. Mój staruszek ['] był jak nowo narodzony gdy mu sie zagoiło wszystko po rwaniu zębów. A od tego idzie zakażenie na caaaały organizm.
Wiesz mniej więcej jak to będzie finansowo wyglądało?