mc_mother Posted January 26, 2011 Posted January 26, 2011 Betbet napisał(a): Mc_mother to dobrze, że rpzeczą i nie wiedziałam, że mamy w pomorskim kogoś od podhalanów:O Pogrążam się? Hehe Mamy, mamy i to nawet "szychy":cool3: Szefową fundacji- w Trójmieście, założycielkę forum OP- w Trójmieście... i mnie- z wiochy na Kaszubach;) Polecamy się;) Stworku- powodzenia! Mam nadzieję, że uda Wam się wszystko poskładać:) Quote
dara9 Posted January 27, 2011 Posted January 27, 2011 Trzymam, trzymam z całych sił za Stworeczka!:kciuki: Quote
brazowa1 Posted January 27, 2011 Author Posted January 27, 2011 Mi się nie za bardzo chce wierzyc ciągle. Zajrzałam w zęby stworkowe,nie mam dobrych wieści,to co zobaczyłam ,chce wymazac z pamięci. Zęby koloru rodzynek. Filmik zrobiłam,jeszcze tylko muszę puscic go z dwoma staruchami luzem, do tej pory puszczałam z dziewczynami. Filmik troche przekłamuje,pokazuje pieska sprawniejszego niz jest.Jest pokazane kichanie. http://www.youtube.com/watch?v=upjT90HV71Y Wybaczcie,ze film kiepski,ale zimno,ciemno,pies sie kręci i obserwator za krzakami stał. Quote
Betbet Posted January 27, 2011 Posted January 27, 2011 Kicha...faktycznie kicha...żeby nie byłą kicha przez to że on kicha:/ Quote
Telma Posted January 27, 2011 Posted January 27, 2011 Pojdziemy do weta, poogladamy paszczę i zobaczymy co da sie zrobic:) Ma boski tez ogonek, taka miotełka :) Quote
Alter Ego Posted January 27, 2011 Posted January 27, 2011 Cudny jest, a ten ogonek zupelnie jak u lwa;) Quote
wszpasia Posted January 27, 2011 Posted January 27, 2011 Słuchajcie ja naprawdę mam wadę wzroku przeciętnie 4 razy większą niż statystyczny krótkowidz więc niech mi ktoś powie - on ma ucięte ucho czy ono jest klapnięte? Quote
Wiedźma Posted January 27, 2011 Posted January 27, 2011 dara9 napisał(a):Trzymam, trzymam z całych sił za Stworeczka!:kciuki: Tak jest! Ja też! Quote
Telma Posted January 27, 2011 Posted January 27, 2011 Tak:D W przyszłym tygodniu. Juz sie nie moge doczekac:) Quote
Jasza Posted January 27, 2011 Posted January 27, 2011 Ogonek iście lwi - to prawda. Fajny Stworek. Jedzie do Ciebie Telmo? Quote
Telma Posted January 27, 2011 Posted January 27, 2011 Eeee chyba post zrobił fikołka do tyłu:P Dogo świruje. Quote
Ewa&Duffel Posted January 27, 2011 Posted January 27, 2011 Trzymam kciuki za Stworka !!! Chwycił mnie za serce, uroczy jest. Quote
aanka Posted January 27, 2011 Posted January 27, 2011 Stworek jest b. oryginalny , a ogonek ma niczym grzywacz chiński :evil_lol:.. Fajny cudaczek z niego .....:p Quote
Telma Posted January 28, 2011 Posted January 28, 2011 Co do tego kichania, to mysle, podobnie jak Brazowa, ze on ma przetokę, bo skoro ma bardzo zakamienione zęby, pewnie ma tam gdzies tez ropnia, no to mnie czeka-badanie krwi, sciaganie kamienia w premedykacji, leczenie przetoki, przy jednoczesnej kuracji antybiotykowej. O ile nie wyjdzie cos brzydkiego jeszcze z morfologii i biochemii. Tak mysle. Quote
Betbet Posted January 28, 2011 Posted January 28, 2011 Telma jakby co to wiesz, pomożemy na ile się da z $ Quote
brazowa1 Posted January 29, 2011 Author Posted January 29, 2011 na samym poczatku Stworek dostawał ketokonazol,ale nie było zeskrobin,leczenie zakonczone.Puszczam go luzem z innymi staruchami,zero zainteresowania z jego strony. czemu on na filmie tak mi sie świeci??? Quote
mc_mother Posted January 30, 2011 Posted January 30, 2011 brazowa1 napisał(a): czemu on na filmie tak mi sie świeci??? Ale że co?:crazyeye: A może to kichanie to taka odpowiedź na stres, ekscytację- chęć uspokojenia? Jeden z moich psów tak na powitanie kicha- zawsze i kilka razy- po moim powrocie z pracy:roll: Quote
brazowa1 Posted January 30, 2011 Author Posted January 30, 2011 ooooooo,juz się nie świeci. Ale świecił się,serio,wiem,że teraz możecie o mnie zle pomysleć ;) Widocznie po wgraniu filmu nie do końca "zatrybiło" na youtube. Kichanie z ekscytacji,wiem o co chodzi,ale to nie w tym przypadku.Myslę,ze pobudzenie wyjściem prowokuje kichanie "przetokowe" Quote
mc_mother Posted January 31, 2011 Posted January 31, 2011 [quote name='Betbet']Telma jakby co to wiesz, pomożemy na ile się da z $[/QUOTE] Dołożę się gdy będzie trzeba, ale proszę mnie ścigać:razz: bo ja na dogo się gubię... Stworek chwycił mnie mocno za serce. A jeszcze nasz ci on- pomorski staruch:cool3: Quote
Betbet Posted January 31, 2011 Posted January 31, 2011 Póki co czekam na wieści od Telmy, czy to jbędzie jutro czy pojutrze.To strasznie ważne, żeby można było zaplanować wyciąganie Stworka ze schroniska!! Quote
Recommended Posts