Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Bardzo ,bardzo prosimy o rozsylanie wątku zagrożonego uśpieniem Teriego ze schronu w Rudzie SL. !!!
Kto ma konto niech robi wydarzenie na FB a także allegro cegielkowe !! Czasu jest malo i mozemy nie zdążyć !!
Miejsce w hoteliku czeka już na Toriego ,ale brakuje nam jeszcze deklaracji stalych -oplat systematycznych,miesięcznych !!! Wplaty jednorazowe też są mile widziane oczywiscie .:p

Posted

Deklaruję na tego "zabijakę" 20zł. do końca roku kalendarzowego. Jest to dość dlugi okres czasu, zeby znaleźć dom dla Teriego. Mam nadzieję, że inni dorzucą choć po 5 zł. miesięcznie i uda się go uratować. Poszukiwanie domu stałego trzeba zacząć właściwie od zaraz. Trzeba zrobić ogłoszenia i plakaty. Musi iść do domu bez innych zwierząt. Kto będzie odpowiedzialny za pieska i kto się zajmie adopcją?

Posted

Wątek zalożyla psu Pianka i chyba będzie prowadzic jego sprawy także.Nie wiem.
Dziękujemy Maja602 za deklarację. Problem w tym ,że za malo jest deklaracji stalych -czyli takich do czasu adopcji -znalezienia Teriemu domu stalego a bez wiekszej kwoty deklaracji stalych nie umieszczą ciotki psa w hoteliku. Może uprosimy Lilutosi by nieco na te najbliższe m-ce obniżyla oplatę za pobyt Teriego do 300 zl a potem postaramy się jakos dozbierać za 2-3 m-ce tę kwotę 350 zl ? To nie jest b.duzy pies i nie musi tyle jesc chyba ...:razz:

Posted

To ja deklaruję stałą na tego całuśnego zbója 20 zł , wpłata będzie zawsze ok. 5-go. Tylko nie znalazłam konta i nie wiem, czy już wpłacać...? Nie mogę więcej...

Posted

ktoś pytał o FB, ma tutaj
http://www.facebook.com/login/setashome.php?ref=home#!/event.php?eid=150773074984946

dziękuje za kolejne deklaracje:loveu:

DEKLARACJE

STAŁE
15 zł- rodzice
30 zł majka12741
5 zł- bela51
20 zl- ankaa
20 zł- baszon

razem 90 zł, brakuje 280

OKRESOWE
10 zł przez 6 miesiące- olga7
10 zł przez 3 miesiace- rita60
50 zł przez 6 miesięcy-szufladowykram -0becnie wpłacone 100 zł
20 zł do konca roku 2011- maja602

JEDNORAZOWE
120 zł- Bjuta
30 zł- rodzice wpłacone
100 zł- azalia
50 zł- ewa gonzales
50 zł- wtatara

Posted

kaskadaffik napisał(a):
Ja dokladam 10 pełnej stówki, bo Gorka pojechała do domku :) ale to i tak dopiero 100 zł..

super, dziękuje bardzo

i prosimy dalej o kolejne deklaracje

Posted

bardzo proszę o deklaracje dla psiny,choćby niewielkie,szkoda by było żeby stracił życie,jeszcze tyle może być przed nim.Odszedł Maciuś i Priamek,nie pozwólmy,żeby go tak po prostu zabito.

Posted

Pianka napisał(a):
super, dziękuje bardzo

i prosimy dalej o kolejne deklaracje

No dobrze,ale jak wobec tego będą liczone te wplaty jednorazowe a jest ich na kwotę 350 zl ?? Czy nie można by tego policzyc jako 350 zl za 1 m-c hoteliku ?? No i ustalić z Lilu ,aby byla oplata 350 zl/mc a nie 372 zl ,bo to i tak jest dość dużo ,jak za takiego sredniego psa jak Teri .A frykasow tam Teri chyba nie misu jesć ? Nie padnie tam chyba z glodu ,prawda ? Inaczej nie uzbieramy w ciagu następnego m-ca nawet reszty-czyli 250 zl do tej pelnej kwoty i caly nasz trud na darmo !!! :shake:

Posted

Licz jeszcze koszty transportu.
Ja juz pisałam, ze jednorazowe wpłaty będą uzupełniały dziure w stałych deklaracjach, wystarczy, że deklaracji nazbieramy 300 zł

jak znajde w schronisku karme lepszej jakości, to Teri pojedzie z karma, a dopóki ona będzie to za dobe będzie 10 zł

doszło
50 zł- wtatara

Posted

Ja we wtorek wyjeżdżam na 3 tygodnie za granicę, to może bym już posłała tą moją składkę? Ciągle mam nadzieję, że uda się tego psiaka uratować.

Posted

Bjuta,ja też mam taką nadzieję.Dlatego ponawiam moją prośbę o wpłaty,chociażby po 5 zł,ile kto może.Agresja u psa nie bierze się z niczego,wierzę w to,że w normalnych warunkach ten pies się uspokoi.Dajmy mu szansę na życie,nie pozwólmy mu umrzec,on jest zdrowy chce żyć i ma do tego prawo.Może ktoś mógłby porobić jakieś ogłoszenia,ja mogłabym spróbować napisać tekst,ale może już ma,kto wie coś na ten temat?

Posted

Witam.Deklaruję 15 zł przez kilka miesięcy ( w zależności od potrzeby). Mój chłopak również 15zł...
Ile brakuje jeszcze pieniążków?

Posted

Dziękujemy! Brakuje 250 zł w stałych deklaracjach - dlatego jeśli moglibyście zadeklarować np. po 5 na czas nieograniczony - to by nas to troszkę przybliżyło do celu. ;)

Posted

co to znaczy na czas nieokreślony. Uważam, że moja deklaracja do końca br. jest po to, żeby psu szukać domu stałego. Czasami bywa tak, ze psa się umieści DT lub w hotelu i koniec działalności. Pies siedzi tam w nieskończoność i nawet nikt go nie odwiedzi. Tu chodzi o to, żeby wyciągnąć Teriego ze schroniska i intensywnie szukać mu DS.

Posted

Bjuta napisał(a):
Ja we wtorek wyjeżdżam na 3 tygodnie za granicę, to może bym już posłała tą moją składkę? Ciągle mam nadzieję, że uda się tego psiaka uratować.

ok. możesz posłać, ten sam numer co na Bakusia

azalia napisał(a):
Bjuta,ja też mam taką nadzieję.Dlatego ponawiam moją prośbę o wpłaty,chociażby po 5 zł,ile kto może.Agresja u psa nie bierze się z niczego,wierzę w to,że w normalnych warunkach ten pies się uspokoi.Dajmy mu szansę na życie,nie pozwólmy mu umrzec,on jest zdrowy chce żyć i ma do tego prawo.Może ktoś mógłby porobić jakieś ogłoszenia,ja mogłabym spróbować napisać tekst,ale może już ma,kto wie coś na ten temat?

ma ogłoszenia cały czas odnawiane na allegro i cafeanimal, reszta chyba nieaktualna
http://allegro.pl/terier-mix-kochany-teri-szuka-domu-i1540692579.html

Ewa87 napisał(a):
Witam.Deklaruję 15 zł przez kilka miesięcy ( w zależności od potrzeby). Mój chłopak również 15zł...
Ile brakuje jeszcze pieniążków?

dziekuje, czyli razem 30 zł
to brakuje 240 zł deklaracji

maja602 napisał(a):
co to znaczy na czas nieokreślony. Uważam, że moja deklaracja do końca br. jest po to, żeby psu szukać domu stałego. Czasami bywa tak, ze psa się umieści DT lub w hotelu i koniec działalności. Pies siedzi tam w nieskończoność i nawet nikt go nie odwiedzi. Tu chodzi o to, żeby wyciągnąć Teriego ze schroniska i intensywnie szukać mu DS.

A czasami bywa tak, że mimo starania się nikt nie dzwoni z ogłoszeń
zobacz sobie to watek Bakusia
http://www.dogomania.pl/threads/181311-POGRYZIONY-Baku%C5%9B-juz-w-hoteliku.-Dzi%C4%99kuje-wszystkim.-Szukamy-domku
Nikt go nie porzucił, ma non stop odnawiane ogłoszenia, Monika z Katowic na bieżąco mu zamawia na bazarku, za co jestem jej wdzięczna, ja odnawiam allegro, jak moge to z wyróżnieniem. Niedawno miał wywieszane plakaty i nic.
Pies siedzi w hotelu już rok.
Nikt nam nie da gwarancji, ze nawet przy intensywnym szukaniu domu coś się znajdzie
Nie tylko chodzi o to, żeby Teriego wyciagnąć, ale żeby robić wszystko żeby do schroniska nie wrócił

Dziękuje wszystkim za zainteresowanie:multi:
Zbieramy dalej

Posted

maja602 napisał(a):
OK Pianka zmień moją deklarację na stałą. Zobaczymy jak to wszystko będzie wyglądało. Co do Bakusia to trzeba zrobić mu piękne, nowe zdjęcia.

dziekuje bardzo.
Bakus ma zdjęcia ładne, tylko nie mam czasu coś zrobic porządku z 1 postem, dokończe najpierw wyciaganie Teriego, teraz on ważniejszy jest.