bela51 Posted September 8, 2014 Posted September 8, 2014 (edited) Tak mi przykro, tak bardzo:placz: Biedny, nie doczekal sie domu... Czy miałby jeszcze jakies szanse ? Czy mozna walczyc z tym nowotworem ? Edited September 8, 2014 by bela51 Quote
Pianka Posted September 8, 2014 Author Posted September 8, 2014 bela51 napisał(a): Czy miałby jeszcze jakies szanse ? Czy mozna walczyc z tym nowotworem ? można przedłużać tylko życie, tylko nie wiadomo czy nie jest już za późno. Teri wygląda tak fatalnie, że nie wiadomo czy doczeka się weta chłoniak jest fatalnym nowotworem :( Quote
Pianka Posted September 8, 2014 Author Posted September 8, 2014 Przestał reagować na cokolwiek:-( (*)(*) dziekuje wszystkim za pomoc Quote
maja602 Posted September 8, 2014 Posted September 8, 2014 Bardzo mi przykro. Szkoda, że nie doczekał własnego domu. Quote
Nadziejka Posted September 8, 2014 Posted September 8, 2014 :-(:-( o matko Teruniu :-(:-( zegnaj cudny Quote
Ania+Milva i Ulver Posted September 8, 2014 Posted September 8, 2014 Ostatnie zdjęcie Terego z wczoraj ... obłożony maskotkami przez mojego synka - dla chorego pieska... Teri dziś już był po tamtej stronie , pomogliśmy mu odejść , aby nie cierpiał dłużej... BYŁO TO DLA MNIE BARDZO, BARDZO TRUDNE! Teri był wspaniałym psem , o wspaniałym charakterze ... zapamiętam go uśmiechniętego, gdy lubił wykładać się na kolanach , zawsze gotowy na głaski. Żegnaj przyjacielu..... Quote
agucha007 Posted September 8, 2014 Posted September 8, 2014 coś okropnego... masakra jakaś... żegnaj piesku [*] :-( Quote
Olena84 Posted September 8, 2014 Posted September 8, 2014 przykre strasznie ............................ Quote
azalia Posted September 8, 2014 Posted September 8, 2014 Żegnaj Terisiu kochany,bardzo mi przykro,że zaznałeś miłosci swojego człowieka. Bądź szczęśliwy tam gdzie jesteś,zdrowy i radosny. Quote
Pianka Posted September 9, 2014 Author Posted September 9, 2014 :-( Teri był zawsze taki silny, pełny energii:-( Nie moge uwierzyć, że go coś mogło pokonać:-( Ania mi pisała, ze faktura za weta jest na 290 zł Quote
bela51 Posted September 9, 2014 Posted September 9, 2014 Pianka napisał(a)::-( Teri był zawsze taki silny, pełny energii:-( Nie moge uwierzyć, że go coś mogło pokonać:-( Ania mi pisała, ze faktura za weta jest na 290 zł Napisz , prosze jakie koszty ogólnie sa do zapłacenia, łącznie z hotelem. Quote
Ania+Milva i Ulver Posted September 9, 2014 Posted September 9, 2014 Rozliczenie zrobię wieczorem. Quote
sharka Posted September 9, 2014 Posted September 9, 2014 na koncie Teriego powinna być już wpłata od Skarpety im Talcott - 120 zł Quote
baster i lusi Posted September 9, 2014 Posted September 9, 2014 ŻEGNAJ. [FONT=Helvetica]Śpij piesku, śpij…[/FONT] [FONT=Helvetica]już odpocząć trzeba[/FONT] [FONT=Helvetica]Może będziesz miał[/FONT] [FONT=Helvetica]swój kawałek nieba[/FONT] [FONT=Helvetica]Może będzie tam[/FONT] [FONT=Helvetica]piękniej niż tu teraz[/FONT] [FONT=Helvetica]Może spotkasz tych, których tu już nie ma…[/FONT] [FONT=Helvetica]Śnij, piesku śnij…[/FONT] [FONT=Helvetica]w snach jest zawsze pięknie[/FONT] [FONT=Helvetica]Ciepły dom, miejsca dość[/FONT] [FONT=Helvetica]na twe wierne serce[/FONT] [FONT=Helvetica]Przyjdzie czas spotkać się[/FONT] [FONT=Helvetica]potarmosić uszy[/FONT] [FONT=Helvetica]lub razem na spacer znowu gdzieś wyruszyć[/FONT] [FONT=Helvetica]Lecz dziś sobie śnij[/FONT] [FONT=Helvetica]a czas łzy osuszy”[/FONT] Quote
magda222 Posted September 9, 2014 Posted September 9, 2014 Strasznie mi przykro... :( Jak będzie rozliczenie na pewno dorzucę się do długu :( Quote
Ania+Milva i Ulver Posted September 9, 2014 Posted September 9, 2014 Rozliczenie: Wpłaty: +30zł Olena84 +120zł Joanna S. +60zł Kinga L. +15zł MDK8 +30zł Martyna F. +15zł bela51 +40zł agata51 +20zł sharka +30zł Danuta L. + 53zł monika83 Wydatki: - 278zł faktura wet - 51zł hotel Zostanie +84zł Będę czekała na info co zrobić z nadwyżką. Jeszcze raz dziękuję wszystkim za wsparcie finansowe dla Terusia. Kochany.... Quote
Pianka Posted September 9, 2014 Author Posted September 9, 2014 Jak sie wszyscy zgodzą to daj na Ibisa Quote
monika083 Posted September 9, 2014 Posted September 9, 2014 Biedne stworzatko:( chociaz troszke sie nacieszyl zyciem u Ani.. Jesli o mnie chodzi to jestem za przekazaniem reszty pieniedzy na Ibisa. Quote
Recommended Posts