Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Bo dziewczyny ile można razy pisać to samo?
Was by to nie denerwowało jakbyście coś wyraźnie pisali, a ktoś ciągle to samo proponował. Wczujcie się w moja sytuacje, prosze o pomoc i nie ma echa, tylko ciągle żeby zmienić hotel.
Skoczyć to się skończy na tym, ze i ja przestane prosić o pomoc, a pies odejdzie za TM

Maciek dzięki, Ania spróbujesz z tymi kroplami?

W poniedziałek Teri idzie na kontrole.

Posted (edited)

[B]Pianka,[/B] Znalazlam troche info na niemieckich stronkach, rowniez opini,duzo pozytywnych. Teri musialby chyba przyjmowac 2 tabketki (225mg) dziennie (dla psow od 10-15 kg).
Tutaj ceny rozne,znalalazlam 30 tabletek (wystarczyloby na 15 dni)25€, 100 kapsulek 90€
Znalazlam na polskiej stronie ,chyba taniej wychodzi bo 10 tabletek 38 zl i tu jest tez inne dawkowanie, bo zalecaja 1 tab.dziennie.Co do dawkowania to chyba trzeba byloby zapytac weta.
Mysle, ze warto kupic te tabletki, sprobowac, psychotropsmi bym go nie szpikowala.Dorzuce sie do zakupu.
No i o obrozy Pianko pomysl, moge mu zasponsorowac np.taka:
[url]http://www.karusek.com.pl/produkt.php?prod_id=10887[/url]

Edited by monika083
Posted

[quote name='Maciek777']Nie wiem jak jest z innymi tabletkami, ale np Vetoryl (na couschinga) bardziej opłaca się kupować w Anglii i przesyłać niż kupować w Polsce.[/QUOTE]

Wlasnie, tez kiedys kupowalam w de jakies sterydowe leki dla psa bo w pl byly dwa razy drozsze.
Popatrze jeszcze dokadnie gdzie wychodzi taniej, tylko najlepiej znac dokladna dawke, bo tu raz tak, raz tak pisza.
Przelalam orzed chwila 15€ do Ani na obroze, czy na co tam bedzie tzeba.

Posted

[quote name='monika083'][B]Pianka,[/B] Znalazlam troche info na niemieckich stronkach, rowniez opini,duzo pozytywnych. Teri musialby chyba przyjmowac 2 tabketki (225mg) dziennie (dla psow od 10-15 kg).
Tutaj ceny rozne,znalalazlam 30 tabletek (wystarczyloby na 15 dni)25€, 100 kapsulek 90€
Znalazlam na polskiej stronie ,chyba taniej wychodzi bo 10 tabletek 38 zl i tu jest tez inne dawkowanie, bo zalecaja 1 tab.dziennie.Co do dawkowania to chyba trzeba byloby zapytac weta.
Mysle, ze warto kupic te tabletki, sprobowac, psychotropsmi bym go nie szpikowala.Dorzuce sie do zakupu.
No i o obrozy Pianko pomysl, moge mu zasponsorowac np.taka:
[URL]http://www.karusek.com.pl/produkt.php?prod_id=10887[/URL][/QUOTE]
dzięki

Ja własnie dzisiaj próbowałam zasięgnąć opinii i jedynie znalazłam osoby które stosują feromony u kotów, ponoc rewelacyjne są.
To spróbujemy może najpierw z obrożą, a potem najwyżej Zylkene. Jeśli by się okazało, że tańszy jest w Niemczech, będe cie mogła prosić o zakupienie?

Posted

[quote name='Pianka']dzięki

Ja własnie dzisiaj próbowałam zasięgnąć opinii i jedynie znalazłam osoby które stosują feromony u kotów, ponoc rewelacyjne są.
To spróbujemy może najpierw z obrożą, a potem najwyżej Zylkene. Jeśli by się okazało, że tańszy jest w Niemczech, będe cie mogła prosić o zakupienie?[/QUOTE]

nie ma problemu , zakupie tu jesli bedzie taniej, tylko wlasnie trzeba ustalic dawke dla Teriego, zeby obliczyc gdzie oplaca sie kupic.

Posted

[quote name='Ania+Milva i Ulver']Jak dojdą pieniążki , to zamówię obrożę i zobaczymy , czy będę jakieś efekty, choć miesiąc to pewnie zbyt krótko , aby zaszły zmiany ...?[/QUOTE]

mysle,ze powinno juz cos zadzialac, jesli sie sprawdzi to za miesiac kupimy kolejna, jesli nie, to sprobujemy te kapsulki, trzeba mu jakis pomoc.

Posted

Waga bez zmian
Kupimy mu inną karme skoro ta nie pomoga
tą zamówie
[url]http://www.krakvet.pl/trovet-omega-hydrolysed-diet-psow-125kg-p-13034.html[/url]

Posted

[quote name='Pianka']Pomóżcie chociaż go ogłaszać w necie, udostępniajcie na fejsie.[/QUOTE]
Bazarek ogłoszeniowy:)
[url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/256730-Bazarek-og%C5%82oszeniowy-dla-Majki-i-Kory-20-30-i-50-og%C5%82osze%C5%84-gratisy-do-13-09-do21-00[/url]

Posted

Obroża powinna być jutro u mnie, takie info z Karuska dostałam.

Niestety z Terusiem jest źle:( Od wtorku nie chce jeść wcale- nowa karma pięknie pachnie, a on nawet jej nie chce tchnąć- tzn dziś w nocy zjadł porcję . Niby cieszy się na jedzenie , ale na tym się kończy i nie ważne czy dostaje z ręki, czy z miski. Zjada w nocy dopiero. Oprócz tego jest osowiały, smutny- nawet na wybiegu. Oczy szkliste , zbiera się ropa. Na moje , to on jest chory - tylko nie mam pojęcia na co , jak do tego dotrzeć ... czy to tylko psychika, czy nie... Wiem jedno, że jesli nie uda mu się pomóc, to umrze. Jestem bardzo , bardzo zasmucona jego stanem i brakiem pomysłu na niego .... nie wiem co będzie, ale jadę jutro i będziemy myśleć .