sharka Posted April 25, 2014 Posted April 25, 2014 Zaglądam do chłopaka :) na filmiku słyszałam że ma już 8 latek, kwalifikuje się więc w razie czego do pomocy skarpetowej (wet, leki) Quote
agucha007 Posted April 26, 2014 Posted April 26, 2014 i ja odwiedzam regularnie, ale po cichutku.... Trzymaj się chłopie! Quote
Pianka Posted April 26, 2014 Author Posted April 26, 2014 [quote name='sharka']Zaglądam do chłopaka :) na filmiku słyszałam że ma już 8 latek, kwalifikuje się więc w razie czego do pomocy skarpetowej (wet, leki)[/QUOTE] Ale to musiałbym chyba poprosić o pomoc ktoś kto jest w tej skarpecie, bo inaczej to chyba trzeba zwrócić część potem. Teri był znowu ważony- 16,3kg, więc troszke poszedł do góry. Quote
sharka Posted April 26, 2014 Posted April 26, 2014 w tym miesiącu już zgłosiłam psiaka do skarpety, bez zwrotu mogę jednego miesięcznie, ale może na wątku jest inny deklarowicz skarpety? a jeśli nie to mogę zgłosić Teriego w przyszłym miesiącu jeśli będzie potrzeba Quote
mala_czarna Posted April 28, 2014 Posted April 28, 2014 skromne 20 zł wysłałam, przepraszam, ale więcej nie mogę :oops: Quote
natie Posted April 28, 2014 Posted April 28, 2014 bardzo wszystkim dziękujemy za pomoc!! Dla nas to naprawdę wiele znaczy!! Przy okazji zapraszam na bazarek - może komuś potrzebne lusterko lub perełki brązujące?? http://www.dogomania.pl/forum/threads/252629-szybki-bazarek-dla-Teriego-brak-kasy-na-hotelik-kosmetyki-Oriflame-do-4-05-20-00 Quote
Belcia Posted April 29, 2014 Posted April 29, 2014 czy Teri nadal jest w hoteliku? do kiedy macie fundusze zeby go tam trzymac? sa jacys stali deklarowicze czy wszyscy sie wysypali? Quote
Pianka Posted April 30, 2014 Author Posted April 30, 2014 Obecnie jest tylko kasa na zapłacenie tylko kwietnia. Są stali deklarowicze, ale mało większość już dawno przestała wpłacać. Quote
Olena84 Posted April 30, 2014 Posted April 30, 2014 [quote name='Pianka'] Są stali deklarowicze, ale mało większość już dawno przestała wpłacać.[/QUOTE] Wkurzają mnie na maksa takie sytuacje, zwłaszcza jak sie potem takich ludzi spotyka na bazarkach, gdzie pieniądze znajdują! Quote
Belcia Posted April 30, 2014 Posted April 30, 2014 o rany...to ma czas do dzis?! i co bedzie? a nie da sie go do tanszego hoteliku przerzucic? ja moge cos dolozyc, ale nie wiem na ile to pomoze jak deklaracji stalych nie ma za wiele.... Quote
mala_czarna Posted April 30, 2014 Posted April 30, 2014 Nie wiem czy to dobre dla psa, bo to byłby już jego trzeci hotel. Mam trochę filmów na bazarek, ale z doświadczenia wiem, że bazarki z filmami idą ostatnio słabiutko, a nawet gdyby cokolwiek udało się sprzedać to są to groszowe sprawy. Czy teri ma wydarzenie na FB? Quote
Belcia Posted April 30, 2014 Posted April 30, 2014 wiem, ze nie najlepsze sa ciagle zmiany, ale przy tak kiepskich deklaracjach to moze by chociaz troche ulatwilo.i lepsze to niz schron... jedna psinka na ktora wplacam ma hotelik za 240zl, a to duza roznica.. ale skoro nie nowy hotel to nowych ludzi trzeba poszukac! Quote
Pianka Posted April 30, 2014 Author Posted April 30, 2014 Po złych doświadczeniach z yumanji nie współpracuje z żadnym hotelem za wyjątkiem Ani i Murki. To są dwa hotele w których od kilku lat trzymam psy i nigdy nie miałam z nimi problemu. Hotel Ani jest aż taki drogi, jesli ktos ma tańszy to chyba niezarejstrowany. I nie, Teri nie ma czasu do dzisiaj, bo za hotel płacimy z dołu, to znaczy, ze za kwiecień płacimy ostatniego dnia kwietnia, za maj ostatniego dnia maja. Takze na uzbieranie na czynsz za maj mamy miesiąc czasu. Belcia jeśli możesz się cokolwiek dołożyć to będę wdzięczna, numer konta jest na początku wątku (post2) FB jest i dzięki niemu w sumie mamy troche więcej kasy, jednak ciągle za mało https://www.facebook.com/events/184474291692390/ Quote
mala_czarna Posted April 30, 2014 Posted April 30, 2014 Dołączyłam się do wydarzenia, i udostępniłam na Tablicy. Tyle tych psów jest na FB, że wyć się chce, i wszędzie prośby o pomoc, jak nie w zakupie karmy, to w opłacie hotelu. Masakra :( Quote
Belcia Posted April 30, 2014 Posted April 30, 2014 rozumiem! w takim razie udostepniam na fb tez. jutro na spokojnie sie zaloguje I wplace cos. trzymam kciuki! Quote
Pianka Posted April 30, 2014 Author Posted April 30, 2014 Zapłaciłam za kwiecień i mamy 3 zł na minusie:-( Quote
Bjuta Posted May 1, 2014 Posted May 1, 2014 Posyłam dodatkowo skromne 13 zł, żeby wyszedł z minusa. Quote
mala_czarna Posted May 2, 2014 Posted May 2, 2014 Przejrzałam wszystkie filmy na bazarek. Malutko tego, ale może coś uciułamy. Jutro w końcu się zbiorę :( Quote
Doda_ Posted May 3, 2014 Posted May 3, 2014 [quote name='mala_czarna']Przejrzałam wszystkie filmy na bazarek. Malutko tego, ale może coś uciułamy. Jutro w końcu się zbiorę :([/QUOTE] zawsze kazda zlotoweczka na wage zlota..dziekujemy w imieniu teri :) Quote
natie Posted May 10, 2014 Posted May 10, 2014 z mojego bazarku pieniążki już przelałam do Pianki, jak trafią do Teriego to proszę o potwierdzenie http://www.dogomania.pl/forum/threads/252629-szybki-bazarek-dla-Teriego-brak-kasy-na-hotelik-kosmetyki-Oriflame-do-4-05-20-00 Quote
sharka Posted May 15, 2014 Posted May 15, 2014 robię bazarek w 25% dla Teriego (http://www.dogomania.pl/forum/thread...-cele_do-23-05), towar specyficzny więc nie wiem czy znajdzie nabywców , ale próbujemy :smile: Quote
bela51 Posted May 30, 2014 Posted May 30, 2014 Co u Terego ? Mój majowy przelew poszedł dopiero dzisiaj. Przepraszam za poslizg.:oops: Quote
Recommended Posts