rita60 Posted February 24, 2014 Posted February 24, 2014 Rzeczywiście tylko usiąść i płakać,nad psiakiem i głupotą ludzką. Podejrzewam,że dzieciak chciałby szczeniaczka,żeby mieć żywą zabawkę:angryy: Quote
magda222 Posted February 24, 2014 Posted February 24, 2014 Bardzo dobry przykład rodzice dziecku dali :angryy: Qrwa szkoda gadać :angryy: Quote
monika083 Posted February 24, 2014 Posted February 24, 2014 nalezaloby wstawic ich na CK, bo pewnie beda chcieli kolejna zabawke. Quote
Pianka Posted February 24, 2014 Author Posted February 24, 2014 Ja wczoraj byłam taka szczęśliwa, a dzisiaj..:-( Głupota ludzka mnie poraża. Mam nadzieje, że nikt z deklarowiczów nie uciekł i bedzie dalej wspierał Terisia:-( Quote
bela51 Posted February 24, 2014 Posted February 24, 2014 Co za idioci:shake: najdelikatniej mówiac. Popatrzcie, jak trudno ocenic własciwie ludzi. Mam na mysli nie tylko tę sytuacje, ale wszystkie inne, gdzie wydawało sie, ze dom super, a potem wyszło szydło ...:angryy: Quote
natie Posted February 24, 2014 Posted February 24, 2014 bardzo to wszystko przykre :( nie rozumiem, jak można tak szybko zmienić zdanie.... i jeszcze argument, że dziecko nie chce jednak psa.. żenada:( nie powinni dostać żadnego psa nigdy!!!!!! Quote
maja602 Posted February 24, 2014 Posted February 24, 2014 Będę wpłacać nadal, aż znajdą się normalni ludzie, którzy pokochają Teriego. Napiszę to samo co napisałam na fb. Bardzo się cieszę, że wrócił. Wolę, żeby był w hotelu niż, nie boję się tego słowa, u GŁUPICH ludzi. Quote
mdk8 Posted February 24, 2014 Posted February 24, 2014 ręce opadają "do samej ziemi".:angryy: a z CK dobry pomysł bo może za kilka dni dziecku znowu "zachce się pieska"!!!!!!!!!!!!!! Quote
Ania+Milva i Ulver Posted February 24, 2014 Posted February 24, 2014 Ja im powiedziałam , że najlepszy dla nich pies , to pies pluszowy!! Z dwojga złego lepiej, że wyszło to od razu, a nie np za miesiąc, bo Teri by chyba tego już nie zniósł... Quote
bric-a-brac Posted February 24, 2014 Posted February 24, 2014 Rodzice dziecka nie wychowują rozsądnie, a co tu mówić o wychowaniu psa... Quote
yumanji Posted February 25, 2014 Posted February 25, 2014 Ania+Milva i Ulver napisał(a):Ja im powiedziałam , że najlepszy dla nich pies , to pies pluszowy!! Z dwojga złego lepiej, że wyszło to od razu, a nie np za miesiąc, bo Teri by chyba tego już nie zniósł... Dokladnie.A tak,to nie odczul tego specjalnie. Quote
yumanji Posted February 25, 2014 Posted February 25, 2014 mdk8 napisał(a):ręce opadają "do samej ziemi".:angryy: a z CK dobry pomysł bo może za kilka dni dziecku znowu "zachce się pieska"!!!!!!!!!!!!!! CK nic nie pomoze,kupia w pseudo,albo wezma od byle kogo szczeniaka. Quote
magda222 Posted February 25, 2014 Posted February 25, 2014 yumanji napisał(a):CK nic nie pomoze,kupia w pseudo,albo wezma od byle kogo szczeniaka. Mogą tak zrobić. Ale my też możemy zminimalizować to jak się da, czyli rozgłosić jacy to ludzie. Quote
Doda_ Posted February 25, 2014 Posted February 25, 2014 Pianka napisał(a):W sumie nie ma co ukrywać:shake: dziecko przyszło z przedszkola i oznajmiło ze psa nie chce:shake: Maja zadzwonić co zdecydowali czy oddają go czy nie:roll: to pies miał byc DLA DZIECKA? :shake: DZIECKO decyduje.. . . ?? brak mi słow . . . . mam 6 letnią siostrę... jest wrażliwa na los zwierząt . . oni tego malej nie nauczyli :angryy: nauczyli, ze mozna traktowac jak zabawke. wziasc, jak sie znudzi to oddac. przeciez zaden problem:angryy: Biedny teri. jak niektóre deklaracje mi sie zwolnia, to przeniose na niego.. bela51 napisał(a):Co za idioci:shake: najdelikatniej mówiac. Popatrzcie, jak trudno ocenic własciwie ludzi. Mam na mysli nie tylko tę sytuacje, ale wszystkie inne, gdzie wydawało sie, ze dom super, a potem wyszło szydło ...:angryy: przykładem jest wiesz kto /z watku Fileta/. W szoku bylam, ze bardzo sie pomylilam co do niej. Niestety, trudno ocenić. Quote
natie Posted February 26, 2014 Posted February 26, 2014 dla Teriego poleciało 165 zl z tego bazarku http://www.dogomania.pl/forum/threads/250213-ROZLICZAM-KONIEC-dla-Ibisa-i-Teriego-do11-02-20-00 proszę o potwierdzenie jak pieniazki dojda Quote
bela51 Posted February 26, 2014 Posted February 26, 2014 Taki miły psiak jest z Terisia, nie moge zrozumiec, jak mogli go oddac :shake: Quote
magda222 Posted February 26, 2014 Posted February 26, 2014 bela51 napisał(a):Taki miły psiak jest z Terisia, nie moge zrozumiec, jak mogli go oddac :shake: Niestety są Ludzie i "ludzie" :/ Wogóle nie mogę zrozumieć dlaczego taki fajny pies tak długo szuka domu :shake: Quote
Doda_ Posted February 27, 2014 Posted February 27, 2014 a ja zastanawiam sie dlaczego dziecko decyduje .... w tej rodzinie... Quote
natie Posted February 27, 2014 Posted February 27, 2014 Doda_ napisał(a):a ja zastanawiam sie dlaczego dziecko decyduje .... w tej rodzinie... może po prostu zwalili wszystko na dziecko... a może im wszystko jedno co ludzie o nich pomyślą :( Quote
Doda_ Posted February 28, 2014 Posted February 28, 2014 oni tego psa potraktowali jak maskotkę. tyle z mojej strony. Quote
Ania+Milva i Ulver Posted February 28, 2014 Posted February 28, 2014 Hotel luty: 310zł ...bez 1 doby.... Quote
maja602 Posted February 28, 2014 Posted February 28, 2014 Doda_ napisał(a):oni tego psa potraktowali jak maskotkę. tyle z mojej strony. Myśle, że to nie byli ludzie na których czeka Teri. Quote
Doda_ Posted March 1, 2014 Posted March 1, 2014 maja602 napisał(a):Myśle, że to nie byli ludzie na których czeka Teri. racja, ale zaden inny zwierzak nie powinien do nich trafic! odwiedzam teriego i proszę ślicznie o domek dla niego.... Quote
Recommended Posts