Pianka Posted February 23, 2014 Author Posted February 23, 2014 TERI MA DOM!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :multi::multi::multi::multi::multi::multi: :placz::placz::placz::placz::placz: Będzie mieszkał w Grudziadzu (?, Ania poprawi jak źle napisałam) z rodzinką która ma 6 letnia córke. Pani nie pracuje, wiec Teri nie bedzie zostawał sam. Dużo podróżują w weekendy, wiec Teris będzie miał zapewniony ruch:multi: Ania dopisze wiecej, bo ja z wrażenia nie moge:placz::multi: Oczywiscie czekamy tak ze 2 tyg czy wszystko bedzie ok :) Quote
bela51 Posted February 23, 2014 Posted February 23, 2014 Wspaniale , cudna wiadomosc !!!!!!!!!!!!!!!:multi: Quote
natie Posted February 23, 2014 Posted February 23, 2014 zaciskanie kciuków pomogło:):):) bardzo, bardzo się cieszę!!!!!!!!! Quote
magda222 Posted February 23, 2014 Posted February 23, 2014 Bardzo bardzo się cieszę :multi: Oby było dobrze i Teri był szczęśliwy w nowym domu :) Quote
Ania+Milva i Ulver Posted February 23, 2014 Posted February 23, 2014 Godzina wychwalania Terusia pod niebiosa przyniosła rezultat;) Mam nadzieję, że nie przesadziłam... W każdym razie Teri z pewnością nie jest psem , o którym dom marzył ze względu na wygląd - szukali czegos małego i młodego, jednak udało mi się przekonać ich , że to charakter tworzy psa, który będzie ich przyjacielem i będzie pasował do prowadzonego trybu życia. Rodzina mieszka w bloku na 1 piętrze, dziewczynka długo czekała na psa . Będzie to ich pierwszy czworonóg . Rodzina aktywna, co tydzień jeżdżą na wycieczki do lasu . Teri dostanie całą wyprawkę psich akcesoriów . Z rozmowy sensowny i odpowiedzialny dom, mam nadzieję, że nas nie zawiodą. Teri był zadowolony :) Quote
natie Posted February 23, 2014 Posted February 23, 2014 Ania+Milva i Ulver napisał(a):Godzina wychwalania Terusia pod niebiosa przyniosła rezultat;) Mam nadzieję, że nie przesadziłam... W każdym razie Teri z pewnością nie jest psem , o którym dom marzył ze względu na wygląd - szukali czegos małego i młodego, jednak udało mi się przekonać ich , że to charakter tworzy psa, który będzie ich przyjacielem i będzie pasował do prowadzonego trybu życia. Rodzina mieszka w bloku na 1 piętrze, dziewczynka długo czekała na psa . Będzie to ich pierwszy czworonóg . Rodzina aktywna, co tydzień jeżdżą na wycieczki do lasu . Teri dostanie całą wyprawkę psich akcesoriów . Z rozmowy sensowny i odpowiedzialny dom, mam nadzieję, że nas nie zawiodą. Teri był zadowolony :) dobra reklama to połowa sukcesu :) oby Teriś był tam szczęśliwy :) Quote
Doda_ Posted February 23, 2014 Posted February 23, 2014 Super!!!! ciesze się bardzo !!!! :) i trzymam kciuki, zeby wszystko bylo ok . .. Quote
rita60 Posted February 23, 2014 Posted February 23, 2014 :bigcool::bigcool::bigcool:powodzenia psiaczku...:multi::multi::multi: Quote
yumanji Posted February 23, 2014 Posted February 23, 2014 Ania+Milva i Ulver napisał(a):Godzina wychwalania Terusia pod niebiosa przyniosła rezultat;) Mam nadzieję, że nie przesadziłam... W każdym razie Teri z pewnością nie jest psem , o którym dom marzył ze względu na wygląd - szukali czegos małego i młodego, jednak udało mi się przekonać ich , że to charakter tworzy psa, który będzie ich przyjacielem i będzie pasował do prowadzonego trybu życia. Rodzina mieszka w bloku na 1 piętrze, dziewczynka długo czekała na psa . Będzie to ich pierwszy czworonóg . Rodzina aktywna, co tydzień jeżdżą na wycieczki do lasu . Teri dostanie całą wyprawkę psich akcesoriów . Z rozmowy sensowny i odpowiedzialny dom, mam nadzieję, że nas nie zawiodą. Teri był zadowolony :) Mysle,ze nie przesadzilas,a Oni zobacza ,ze to byl dobry wybor.Kiedy Terri u mnie mieszkal,to moj mlodszy syn byl w wieku tej dziewczynki i bardzo dobrze sie dogadywali.Teri nie byl nadaktywny,co mogloby byc niebezp dla dziecka.Byl cierpliwy i zrownowazony,zadnego skakania na Joachima itd. Strasznie sie ciesze,po prostu niesamowicie.On tak dlugo czekal ,biedaczek,a to bardzo madry i przyzwoity pies. Odwalilas dobra robote,gratuluje:multi:czy On juz pojechal od razu do Nich? Quote
Ania+Milva i Ulver Posted February 24, 2014 Posted February 24, 2014 Właśnie mówiłam im , że mieszkał z chłopcem w wieku ich córki i to też ich przekonało do niego. Zwłaszcza, że częstym gościem jest u nich również chłopiec, kolega córki , więc ważne , aby psiak był przyjacielski:) Tak, od razu z nimi pojechał. Jesteśmy umówione na tel za pare dni - niech się oswoją z nową sytuacją;), a jakby mieli jakieś pytania , czy problem, to na pewno się odezwą też. Dziś rozliczę hotel za luty. Quote
Pianka Posted February 24, 2014 Author Posted February 24, 2014 Czekamy na wieści z nowego domku :D rozliczenie na początku watku , zostało 89 zł, jak się wszyscy zgadzaja to bym je przekazała na Ibisa http://www.dogomania.pl/forum/threads/124316-Ibis-ponad-4-lata-w-hoteliku-BRAKUJE-FUNDUSZY! Quote
Ania+Milva i Ulver Posted February 24, 2014 Posted February 24, 2014 Może jeszcze na razie nie przekazuj.... Quote
natie Posted February 24, 2014 Posted February 24, 2014 Ania+Milva i Ulver napisał(a):Może jeszcze na razie nie przekazuj.... coś nie tak.... ? czy tak zapobiegawczo?? Quote
Pianka Posted February 24, 2014 Author Posted February 24, 2014 natie napisał(a):coś nie tak.... ? czy tak zapobiegawczo?? jest problem, ale czekamy :/ a pieniądze zawsze przekazuje po 2 tyg od adopcji, narazie tylko pytam Quote
monika083 Posted February 24, 2014 Posted February 24, 2014 Pianka napisał(a):Czekamy na wieści z nowego domku :D rozliczenie na początku watku , zostało 89 zł, jak się wszyscy zgadzaja to bym je przekazała na Ibisa http://www.dogomania.pl/forum/threads/124316-Ibis-ponad-4-lata-w-hoteliku-BRAKUJE-FUNDUSZY! Pianko, a ode mnie jeszcze nie dolecialo 20 zl? Quote
Pianka Posted February 24, 2014 Author Posted February 24, 2014 monika083 napisał(a):Pianko, a ode mnie jeszcze nie dolecialo 20 zl? doszło, umkneło mi przy spisywaniu wpłat:oops: Quote
maja602 Posted February 24, 2014 Posted February 24, 2014 No to się cieszę. Mam nadzieję, że Teri zaaklimatyzuje się w nowym domu i polubi wszystkich jego mieszkańców. Powodznia piesku. Quote
magda222 Posted February 24, 2014 Posted February 24, 2014 Pianka napisał(a):jest problem, ale czekamy :/ A możesz zdradzić jaki to problem? Quote
Pianka Posted February 24, 2014 Author Posted February 24, 2014 W sumie nie ma co ukrywać:shake: dziecko przyszło z przedszkola i oznajmiło ze psa nie chce:shake: Maja zadzwonić co zdecydowali czy oddają go czy nie:roll: Quote
magda222 Posted February 24, 2014 Posted February 24, 2014 Pianka napisał(a):W sumie nie ma co ukrywać:shake: dziecko przyszło z przedszkola i oznajmiło ze psa nie chce:shake: Maja zadzwonić co zdecydowali czy oddają go czy nie:roll: :crazyeye: :shake: Quote
monika083 Posted February 24, 2014 Posted February 24, 2014 Masakra....bardzo rozsadni rodzice :shake: Quote
Ania+Milva i Ulver Posted February 24, 2014 Posted February 24, 2014 Moje wqrwienie osiągnęło maximum , jeszcze nigdy nie puściły mi nerwy, ale dziś tak:angryy: Bardzo szybko pies się znudził, nawet qrwa doba nie minęła!!!!! Przywieźli go do mnie 15 min temu, bez wcześniejszego tel nawet... jeszcze jacy zadowoleni!! Szybko im mina zrzedła jak usłyszeli kilka ostrych słów. Ludzie wstydu nie mają!!! Ja bym się zapadła pod ziemię, gdybym miała oddać psa po 1 dniu !!! Zero odpowiedzialności!!! Mam dość serdecznie wszystkiego. Teruś ok, od razu poleciał do siebie. Pozostaje uronić mi tylko łzy nad jego losem ... :-( Quote
magda222 Posted February 24, 2014 Posted February 24, 2014 Ja pier... :angryy: :angryy: :angryy: Co za pojeby :angryy: :angryy: :angryy: Quote
Recommended Posts