Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

z drugiej strony jak się wchodzi na przykładową stronę np. tablicę. Można dostać oczopląsu- tyle bid jest w potrzebie...ludzie zazwyczaj kierują się 1. podobieństwem do byłego psiaka (jeśli posiadali jakiegoś) 2. opisem (nie może być za długi bo pewnie połowa i tak nie czyta- do mnie większość dzwoni i się pyta o rzeczy, które w ogłoszeniu są umieszczone) 3 a może to powinno być 2 zdjęciami- dobrej jakości- pokazujący wzrost psa, nie zamazanymi itp. 4. odległość od swojego domu itd itd

Posted

Teri ma jakiegoś pecha.. :( miał wyróżnioną tablice i też nikt nie pytał :( oczywiście się nie poddajemy, czasem po kilkumiesięcznym ogłaszaniu psiak wreszcie dostaje szansę na dom!

Posted

Wszystko jest kwestią gustu. Jedenemu się podobają charty a drugiemu buldogi. Jeżeli ktoś lubi teriery, to Teri powinien mu się podobać. Nie jest pieskiem brzydkim, według mojego gustu. Czas niestety działa na jego niekorzyść. No ale na pewne sprawy nie mamy wpływu. Oczywiście, że się nie poddajemy i w dalszym ciągu szukamy dobrego domu dla Teriego.

Posted

magdyska25 napisał(a):
podpowiadam w kwestii wyróżnionych ogłoszeń ;)

no tylko to kosztuje:( nie da się wyróżniać co chwilkę.. Teri miał tablice wyróżnioną i nic:(

• 3 weeks later...
  • 3 weeks later...
Posted

Teri ma taka urodę , że mu pyszczek siwieje...szkoda, że ludzie w większości kierują się wyglądem w wyborze psa, bo tutaj zapewne będą go brali za starszego... Teri ma świetny charakter, byłby fajnym kompanem dla całej rodziny..ehh nie pojmuję czasem tego wszystkiego już...

Posted

Ja uważam, że Teri nie jest brzydki. Miłośnikowi terierów z pewnością się podoba ale czas działa na jego niekorzyść. Pyszczek wskazuje, ze nie jest to młody piesek.

• 2 weeks later...