Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

dziewczyny gdzieś mi kiedyś mignęło że kupowałyście (planowałyście kupić) kołnierz taki inny pooperacyjny dla Terrego - sprawdziło się to? czy to się nadaje dla psa po kastracji? pytam bo mam w kojcu psa - chciałabym go wykastrować, ale w normalnym kołnierzu na jego wielkość to nie wejdzie do budy...

Posted

No to dobrze. Szczerze powiem, że zaskakujący jest dla mnie brak zainteresowania Terim. Myślałam, że są tylko moje ogłoszenia na kilku stronach. Nie rozumiem. Nie to mnie dziwi, że Teri nie znalazł domu ale to, że nikt o niego nie pyta.

Posted

Teri niestety urodą nie powala , nie oszukujmy się. Do tego wiek , który jest najtrudniejszym okresem w adopcji, bo dla wielu ludzi taki pies jest stary...a dla tych co chcą starszego znowu za młody. I wielkość - średniak....
Dla mnie Teri jest psem super - ma wspaniały charakter - i to powinno być wyznacznikiem jego adopcji, bo ktoś miałby wspaniałego przyjaciela. Idealny jako kompan dla dziecka w wieku np 8+ , spokojny, grzeczny, potrafi zostać sam, dobrze jeździ autem, może mieszkać w bloku, dobrze chodzi na smyczy, nie ucieka...i wiele wiele więcej .
Ludzie są ślepi , 99% szuka ładnych , rasowych itp